Oktagon 61: Losene Keita vs. Mateusz Legierski – info, kurzy a sázkový tip

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Už tuto sobotu se v rámci semifinále milionové pyramidy utkají Losene Keita a Mateusz Legierski. Který z nich si podmaní brněnskou arenu a nakonec postoupí do finále Tipsport Gamechanger?

INFOBILANCEKURZY
ANALÝZA a TIPLIVESTREAM

Losene Keita Foto: OKTAGON MMA

OKTAGON 61: Keita vs. Legierski – datum, místo a další základní info

Už tuto sobotu se v brněnské Winning Group Areně odehraje jednašedesátý turnaj OKTAGONu. Pro českého fanouška extrémně atraktivní karta představí například navrátilce z UFC Makhmuda Muradova a Lucii Pudilovou, kariéru finišující legendu Tomáše Hrona a spoustu dalších. Vsaďte si u Tipsportu a sledujte OKTAGON živě.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Vedle toho milovníci bojových sportů budou moci sledovat semifinálové duely unikátního projektu Tipsport Gamechanger. O místo ve finálovém zápase se porvou Rony Paradeiser s Acoidanem Duque a Losene Keita s Mateuszem Legierskim.

🗓️ Datum 21. září 2024
🚩 Místo Winning Group Arena, Brno
✏️ Bilance a kurzy najdete ZDE
▶️ Livestream TV Tipsport, PPV oktagon.tv

Keita vs. Legierski (Tipsport Gamechanger) – bilance, kurzy, analýza a sázkový tip

Losene Keita vletěl do OKTAGONu jako neřízená střela a svým talentem začal likvidovat i ty nejlepší z řad organizace. Populární Black Panther si na konto připisoval jeden cenný skalp za druhým a dnes patří mezi MMA špičku.

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Losene Keita se rád pral už odmalička, většinu jeho života mu ale tahle záliba přinášela spíše problémy. Naštěstí ale přenesl své pouliční rvaní včas do tělocvičny a velmi brzy začala stoupat jeho MMA hvězda.

V říjnu roku 2019 si Losene odbouchal svůj první profesionální zápas a připsal si tak své první z mnoha vítězství. O dva roky později už si připnul svůj první šampionský pás, když v organizaci World Fighting League (WFL) v prvním kole porazil Bartosze Gorczycu a postavil se tak do čela velterové divize organizace.

O několik měsíců později si Keita střihnul svůj debut v OKTAGON MMA. Na Karola Ryšavého udeřil nečekanou silou a ukončil ho už v prvním kole. Podobně si Losene poradil i se svými dalšími soupeři a bez větších problémů se prokousával seznamem těch nejlepších z organizace.

Oktagon 61 Tip

Na konto si tak připsal vítězství nad Ronym Paradeiserem, Ivanem Buchingerem, Samuelem Barkem či Jakubem Tichotou. Jediný výsledek v červených barvách si Losene připsal po nešťastném zápase na Štvanici v červenci 2023.

Tady se měl o pás pérové divize utkat s Matem Sanikidzem, zápas ale skončil jinak, než si všichni, včetně Keity a Sanikidzeho, představovali. Keita si po jednom z nešťastně trefených low kicků zlomil holeň a pás šampiona si tak připnul Sanikidze.

Od chvíle, kdy se Keita vrátil do hry, opět kosí jednoho soupeře za druhým. Na seznam poražených si od minulého roku připsal Nika Samsonidse, Agyho Sardari nebo Predraga Bogdanoviče.

BILANCE A KURZY TIPSPORT
Losene Keita Mateusz Legierski
14-1 12-1
26 let; 175 cm 27 let; 190,5 cm
9 x KO/TKO
0 x submise
5 x body
3 x KO/TKO
4 x submise
5 x body
1 x KO/TKO
0 x submise
0 x body
1 x KO/TKO
0 x submise
0 x body
1.43 na výhru 2.57 na výhru

Než se polský talent Mateusz Legierski prvně objevil ve žluto-černé organizaci, do své profesionální bilance si připsal dvě vítězství v různých organizacích. Obou Legierski dosáhl před limitem a v obou případech soupeře ukončil na zemi, kde je jako ryba ve vodě.

V OKTAGONu Legierski zatím nenašel přemožitele, a než si v listopadu 2020 na chvíli odskočil do polské KSW, porazil například Ronyho Paradeisera, Jakuba Bahníka, Michala Konráda nebo Miroslava Štrbáka. V zápasu s posledním jmenovaným Legierski získal pás šampiona lehké váhy.

Po dvou zápasech v KSW se Legierski vrátil do OKTAGONu a navázal přesně tam, kde skončil – na vítěznou sérii. Od července 2022 z jeho rukou okusili porážku Matouš Kohout, Matěj Kuzník, Karol Ryšavý nebo Akonne Wanliss.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Přestože oba borci mají na první pohled velmi podobnou bilanci, bookmakeři důvěřují spíše Keitovi. Losene má kolem sebe od počátku auru neporazitelnosti, kterou neotřásla ani netradiční porážka na Štvanici.

Keitův dynamický styl, dravost a KO úder působí zkrátka velmi přesvědčivě. Legierski má na druhé straně na kontě i několik ukončení na zemi, a tak by se mohl snažit zabodovat právě tam.

Avšak přestože Keita boduje většinou v postoji, který je nepochybně jeho doménou, už mnohokrát ukázal, jak neústupně dokáže bránit takedowny, a podle toho, co říkají jeho tréninkoví partneři, je Keita na zemi stejně nebezpečný jako v postoji. Dá se ale předpokládat, že se Black Panther bude snažit udržet duel v postoji, a jak je jeho zvykem, ukončit zápas knockoutem.

TIP: Losene Keita zvítězí KO/TKO nebo diskvalifikací v kurzu 2.72 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu ZDE

Losene Keita TIP

Jak a kde sledovat duel Keita vs. Legierski? Přímý přenos na TV Tipsport a cena PPV

Zápasy turnaje OKTAGON 61 budete moci zdarma sledovat díky livestreamu sázkové kanceláře Tipsport. Vysílání si mohou pustit jen registrovaní uživatelé, jestliže ale u sázkovky svůj účet zatím nemáte, není nic jednoduššího než si ho založit. Registrace vám zabere jen pár minut, a navíc budete odměněni speciálním registračním bonusem.

Pokud již registrovaní jste a rádi byste využili livestreamu, k jeho spuštění je nutné splnit jednu podmínku – v posledních sedmi dnech před turnajem učinit sázku v minimální hodnotě 30 Kč.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Další možností je pak zakoupení pay-per-view přímo na stránkách organizace oktagon.tv. V tuto chvíli v předprodeji pořídíte jedno PPV za 319 Kč. Podrobnosti o možnostech sledování turnajů OKTAGONu naleznete ZDE.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Vémola, Jiří Procházka

Tak to je pecka! Jirka Procházka se po boku Karlose Vémoly představí v nové roli

Fanoušci Jirky Procházky mohou zajásat. Český bijec se totiž představí ve zbrusu nové roli.💪 Parťákem mu bude o něco zkušenější Vémola.

Ondřej Novotný a Makhmud Muradov

OKTAGON 61: Makhmud Muradov vs. Scott Askham – kurzy, sázkový tip, aktuální info

Mach Muradov je po 5 letech zpátky v organizaci OKTAGON MMA.⚔️ Při svém ostře sledovaném comebacku změří síly se Scottem Askhamem....

Rony Paradeiser a Losene Keita

Oktagon 61 Paradeiser vs. Duque: info, datum, karta, kurzy a livestream

Co nevidět v Brně vybuchne bomba v podobě dalšího turnaje OKTAGONu MMA.💣 Čeká nás tu návrat Macha Muradova a fantastická karta zápasů.💪