Nesouhlas či konkurenční boj? Za bojem OKTAGONu proti Clash of the Stars prý stojí mnohem víc

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Mnozí za přístupem OKTAGONu vůči Clash of the Stars vidí obavu z dehonestace bojových sportů, někteří zase konkurenční boj. Za vším je ale prý ještě jiná, vyšší moc. Co stojí za nekompromisním postojem žluto-černé organizace?

Pavel Touš Foto: OKTAGON MMA

Za vším je mnohem víc

V počátcích fungování Clash of the Stars zněl ze stáje OKTAGONu jen nesouhlas, dnes už si ti, kdo jsou jakkoli spojení s OKTAGONem a rozhodnou se zavítat na akci Clash of the Stars, koledují o vyhazov ze žluto-černé organizace. Vsaďte si na bojové sporty a získejte bonus za registraci.

Za nekompromisními kroky dle vyjádření OKTAGONu stojí dehonestace bojových sportů, z tábora Clash of the Stars se zase skloňuje sousloví konkurenční boj. Na obou vyjádřeních možná bude nějaký ten kousek pravdy, za vším ale prý stojí mnohem víc. Co dalšího přispělo k tomu, že se organizace OKTAGON MMA vůči bizarní stáji jasně vymezila?

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

„My jsme dostali pokyn od NSA (Národní sportovní agentura). Oni řekli: Vy tady jste pod náma, jste organizace, která zaštiťuje MMA pro Českou republiku, jak je možný, že vaši rozhodčí jsou na akci třeba Clash of the Stars nebo Red Face?“ vysvětlil v podcastu Willyho Caa Pavel Touš.

„Byl to zásah vyšší moci. My bychom mohli říct ne, to je pravda, ale v tomhle případě to nebyla jenom jeho (Ondřeje Novotného) aktivita, byla to i aktivita svazu,“ dodal rozhodčí OKTAGONu.

Touš připustil, že v názoru na podobné organizace s Ondřejem Novotným souzní a že i kdyby to bylo možné, v kleci Clashe byste ho zcela určitě nikdy neviděli, má to ale i jiné důvody než pouhý osobní nesouhlas.

„U toho Clashe to vyvrcholilo v momentě, kdy se zjistilo, že ti frajeři tam mají žloutenku. (...) Vem si, že budeš na eventu, kde ti lidi nebudou mít lékařskou prohlídku, nebudou mít žloutenku a něco se stane, tak frajeři jdou do lochu, protože jsou to úředníci a jsou za to trestněprávně odpovědní,“ vysvětlil svůj úhel pohledu Touš.

sipka Kde sledovat OKTAGON 61 najdete ZDE

„To si nedovedete představit, co já jsem absolvoval těch setkání a vysvětlování partnerům a sponzorům, i legislativně, že tohle to my nikdy dělat nebudem, a teď z toho reálně tečou ty největší prachy, tak já si připadám jak Alenka v říši divů,“ dodal nakonec Pavel Touš.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Terminátor Vémola

To je podoba! Vémola trénuje s dvojníkem Krištofiče. Piráta připomíná nejen vzhledem, ale i stylem boje

Karlos Vémola se chystá na odvetu s Pirátem a nic neponechává náhodě.💪 Důkazem je i jeho sparring partner, který jako by Pirátovi z oka...

Losene Keita

Oktagon 61: Losene Keita vs. Mateusz Legierski – info, kurzy a sázkový tip

Už tuto sobotu se v rámci semifinále milionové pyramidy utkají Losene Keita a Mateusz Legierski.⭐ Kdo postoupí do finále Tipsport...

Rony Paradeiser a Losene Keita

Oktagon 61 Paradeiser vs. Duque: info, datum, karta, kurzy a livestream

Co nevidět v Brně vybuchne bomba v podobě dalšího turnaje OKTAGONu MMA.💣 Čeká nás tu návrat Macha Muradova a fantastická karta zápasů.💪