Kdy a kde sledovat Clash of the Stars 9 online? Novotný, Godla, Kocián, Cverna, Gelnarová živě

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář MerkurXtip

50 free spinů zdarma + 200 Kč ke vkladu

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Už dnes pražskou halou Fortuna otřese Skandál. Do akce se totiž chystají zápasníci Clash of the Stars 9. Jak a kde sledovat přímý přenos turnaje, se dozvíte v článku.

LIVESTREAMCENA PPVKURZY

Martin Kocián B4THECLASH Foto: Clash of the Stars

Clash of the Stars 9 začátek: Kocián, Novotný, Opat, Škop, Kladivová a další

Už dnes budeme svědky v pořadí devátého turnaje Clash of the Stars. Ten proběhne opět v pražské Sportovní hale Fortuna od 18:00. Galavečer s podtitulem Skandál bude vyvrcholením skutečně skandálního období, kterým si organizace v poslední době procházela, a o zábavu rozhodně nebude nouze. Vsaďte si na bojové sporty a získejte bonus za registraci.

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Ačkoli vlivem poslední z afér, která se odehrála během závěrečné tiskové konference, se nedočkáme původního hlavního zápasu s Alešem Bejrem, milovaný i nenáviděný starosta Řeporyjí Pavel Novotný i tak nastoupí. Psychopatovo místo na poslední chvíli zaujal český herec z populárního seriálu Most! Zdeněk Godla.

sipka Více čtěte zde: Je to definitivní, Aleš Bejr nenastoupí! Novotný má náhradníka. O koho jde, vás zaručeně pobaví

Čeká nás ale také historicky první ženský titulový zápas Clash of the Stars. O pás šampionky se utkají Hanka „KrutoHanka“ Gelnarová a Angeli „Angie“ Mangombe. Původně se jednalo o jeden z mála čistě sportovních duelů, ani této dvojici se ale nevyhnul jeden skandál. Respektive konkrétně Hance Gelnarové (více zde). Uvidíme tedy, jaký bude mít celá situace na souboj o pás dopad.

Na turnaj ale lákají i další účastníci karty. Znovu se představí oblíbený bývalý člen skupiny Lunetic Martin Kocián, kterého protentokrát prověří účastník reality show Survivor a karatista Jack Hamid.

Dále pak v akci budeme moci sledovat Opata, Rendyse Blahovského, Seasera, Pavlu Kladivovou, ale uvidíme i souboj profesionálních zápasníků Michala Kotalíka a Alexe Cverny a spoustu dalšího. Kompletní kartu najdete zde.

Kdy a kde sledovat turnaj Clash of the Stars 9: live stream zdarma a free prelims

Turnaj Clash of the Stars bude jako obvykle možné sledovat skrze oficiální pay-per-view organizace. To zakoupíte na stránkách clashofthestars.tv. Po zaplacení obdržíte unikátní přístupový kód, který zadáte do příslušného políčka (v pravém horním rohu stránek najdete „uplatnit kód“) a spustíte livestream.

Aby vše běželo, jak má, je třeba mít k dispozici stabilní připojení. V rámci PPV nicméně kromě zápasů samotných uvidíte i veškerý doprovodný program včetně rozhovorů s hosty, a neunikne vám tak žádná novinka.

Jak už fanoušci Clash of the Stars vědí, žádná ze sázkovek nenabízí přenos zdarma, jako tomu bývá v případě jiných organizací, první dva zápasy jsou ale obvykle coby takzvané free prelims zdarma přenášeny na youtubovém kanále organizace. Tentokrát by se tento přenos zdarma měl týkat duelů Král z montáže vs. Kokaino a Michal Frolík vs. Psycho Michal.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Tipsportu

Clash of the Stars 9 PPV cena

Jednorázové zhlédnutí turnaje Clash of the Stars 9 pořídíte na stránkách clashofthestars.tv, které nabízí divákům dvě varianty: Zvolit si můžete buď kvalitnější verzi Premium (1080 p + 7D VOD)  od 324 Kč, nebo Basic (720 p + 24H VOD) v hodnotě od 269 Kč.

Clash of the Stars 9 kurzy a sázky

V tuto chvíli to vypadá, že v případě turnaje Clash of the Stars 9 nebude možné si na zápasy vsadit. Po prvních skandálech, které tuto událost provázely, se rozhodl s organizací rozvázat spolupráci největší partner organizace, sázková kancelář Fortuna. Jak ale počet skandálů kolem Clashe a jeho deváté akce rostl, postupně vypsané kurzy stahovaly všechny sázkové kanceláře. Uvidíme, jestli se něco změní v případě příštího, desátého turnaje.

Podívejte se na oficiální trailer turnaje:

1️⃣ Kde sledovat livestream Clash 9 zdarma?

Organizace Clash of the Stars obvykle vysílá první dva duely karty zdarma na Youtube. Na zbytek karty je však nutné si pořídit PPV. Více se dozvíte v článku.

2️⃣ Kolik stojí PPV na Clash of the Stars 9?

PPV na turnaj Clash of the Stars 9 pořídíte od 269 Kč.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tomáš Le Sy, Pavel Novotný

Je to definitivní, Aleš Bejr nenastoupí! Novotný má náhradníka. O koho jde, vás zaručeně pobaví

Po závěrečné tiskovce se spekulovalo o tom, zda Aleš Bejr nastoupí. Teď už víme, že místo něj se v kleci představí někdo jiný. Náhrada vás...

Angie Mangombe a Pavel Novotný

Kdy bude Clash of The Stars 9: datum, místo, karta, vstupenky a livestream

Co nevidět nás čeká další nabitý turnaj Clash of the Stars.⭐ Co nabídne v pořadí devátá akce organizace?9️⃣ Veškeré info najdete v článku.

Ondřej Novotný

Ondřej Novotný vysvětluje, jak to bylo s jeho údajným zájmem o místo mezi investory Clash of the Stars

Usiloval promotér OKTAGONu o místo mezi investory Clash of the Stars?⭐ Ondřej Novotný prozradil, jak si rozhovor na toto téma pamatuje on.