Je to definitivní, Aleš Bejr nenastoupí! Novotný má náhradníka. O koho jde, vás zaručeně pobaví

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Po událostech na závěrečné tiskovce se spekulovalo o tom, zda Aleš Bejr nastoupí. Teď už víme, že místo něj v kleci starostu Řeporyjí prověří někdo jiný. Náhrada vás překvapí i pobaví.

Tomáš Le Sy, Pavel Novotný Foto: Clash of the Stars

B4THECLASH s náhradou za Bejra

Souboj Aleš Bejr vs. Pavel Novotný byl nepochybně jedním z největších taháků devátého turnaje Clash of the Stars, události na závěrečné tiskovce však zamíchaly kartami a i hlavní zápas nakonec bude vypadat jinak, než jsme čekali.

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Ve vysílání B4THECLASH, během něhož jsme původně měli sledovat konfrontaci Aleše Bejra a Pavla Novotného, se po dlouhém napínání místo Psychopata objevila jiná známá tvář.

Naproti starostovi Řeporyjí seděl herec, známý především z populárního českého seriálu Most!, Zdeněk Godla. Ten vzal zápas na poslední chvíli, ačkoli ne tak moc, jak by se mohlo zdát, Tomáš Le Sy přiznal, že měli náhradu za Bejra připravenou už nějaký ten pátek.

„Budeme se snažit a doufáme, že ta náhrada nebude třeba, ale pro případ, že by se Aleš zranil, máme náhradu delší dobu,“ připustil Tomáš Linh Le Sy v rozhovoru pro Extra.cz.

Promotér Clash of the Stars podotknul, že Bejrovo chování je v kontextu jeho agresivních výpadů během předchozích tiskovek přinejmenším úsměvné. Jeden příklad za všechny je cut, který způsobil Filipu Grznárovi.

Pavel Novotný je nicméně vděčný za to, že své nově nabyté schopnosti bude moci zužitkovat. „Jsem rád, že budu mít zápas. Facky od Cverny ale rozhodně nejsou důvodem Bejrova odstoupení. Myslím si, že knockoutuji Godlu v prvním kole. Za to, že vzal zápas mu děkuji. Vím, jak jsem trénoval, a jsem favorit,“ pronesl Novotný.

Na zápasu Alexe Cverny a Michala Kotalíka se nicméně nic nemění a duelu obou profesionálů se fanoušci v sobotu dočkají. Cvernu ale trest přece jen nemine, bude muset uhradit finanční pokutu.

Proč Bejr zápasit nebude?

Aleš Bejr na závěrečné tiskové konferenci inkasoval od dalšího účastníka turnaje Alexe Cverny pár úderů, které Bejrem dle jeho tvrzení otřásly. Bejr Cvernovi hrozil trestním oznámením a pod náporem emocí bezprostředně po dění prohlásil, že v Clashi už nenastoupí.

Několik dalších dnů Aleš Bejr všechny napínal a podle vyjádření Tomáše Le Syho úplně stejně napínal i vedení Clashe, které se o jeho odstupu dozvědělo pouhé dvě hodiny před vysíláním B4THECLASH, kde měl Bejr původně sedět spolu s Pavlem Novotným.

sipka Kdy bude Clash of The Stars 9: datum, místo, karta, vstupenky a livestream

„My jsme byli s Alešem domluvení, že po napadení od Alexe Cverny do zápasu nastoupí. Jenže dnes před natáčením napsal esemesku, že ho bolí za krkem a nemůže nastoupit. Vykašlal se na nás a hlavně vás diváky a fanoušky Clashe. Vycouval z toho, jako malá školačka,“ prozradil Tomáš Le Sy.

Organizace tedy hlavní zápas v původní podobě nakonec nedoručí, náhrada za Aleše Bejra ale i tak slibuje velkou show a Zdeněk „Dycky Most!“ Godla k turnaji Clash of the Stars 9 nepochybně přitáhne pozornost spousty fanoušků.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online a sleduj streamy živě na Betano TV

BETANO – získej zdarma 350 Kč za registraci

Dokonči snadnou a rychlou online registraci. Získej 350 Kč zdarma za ověření účtu a sleduj livestreamy 1. fotbalové ligy zdarma.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ondřej Novotný

Ondřej Novotný vysvětluje, jak to bylo s jeho údajným zájmem o místo mezi investory Clash of the Stars

Usiloval promotér OKTAGONu o místo mezi investory Clash of the Stars?⭐ Ondřej Novotný prozradil, jak si rozhovor na toto téma pamatuje on.

Angie Mangombe a Pavel Novotný

Kdy bude Clash of The Stars 9: datum, místo, karta, vstupenky a livestream

Co nevidět nás čeká další nabitý turnaj Clash of the Stars.⭐ Co nabídne v pořadí devátá akce organizace?9️⃣ Veškeré info najdete v článku.

Alex Cverna posílá vzkaz Kinclovi

Těžkotonážník Alex Cverna posílá ostrý vzkaz Patrikovi Kinclovi. Co se Cverminátora dotklo?

Oheň na střeše a výzva na zápas. Alexandr Cverminátor Cverna zaznamenal vyjádření OKTAGON šampiona Patrika Kincla a rozhodl se reagovat....