Že by Vémola dostal přece jen náhradu z žebříčku? O tanec s Karlosem se hlásí sebevědomý Ir

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář MerkurXtip

50 free spinů zdarma + 200 Kč ke vkladu

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Zatím se zdá, že se Karlose Vémoly v kleci bratislavského turnaje nedočkáme, o tanec s Terminátorem se ale přihlásil někdo, s kým by zápas dával žebříčkově smysl. Jeden háček to ale přece jenom má...

Karlos Vémola Foto: OKTAGON MMA

Náhrada pro Terminátora?

Karlos Vémola přišel nečekaně o soupeře, a ačkoli léčba Pirátova kolene nakonec nebude tak komplikovaná, jak se zpočátku zdálo, je jisté, že Krištofič v listopadu nenastoupí. Pro Terminátora mělo jít o šanci si v odvetě napravit reputaci a taky o zápas, který mu dával před uzavřením trilogie s Véghem smysl. Jde zkrátka o specifický případ, a proto je v podstatě nemožné Terminátorovi najít adekvátní náhradu. Vsaďte si na bojové sporty a získejte registrační bonus.

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Karlos se vyjádřil, že jediný další zápas, který by pro něho měl nějaký význam, by byl třetí duel s Patrikem Kinclem. Ten by kupodivu nebyl proti, zápas by se ale musel odehrát v polotěžké váze a samozřejmě o titul. I Kincl ale uznal, že zatímco on by mohl v tomhle fightu hodně získat, pro Vémolu by šlo o zbytečně riskantní zápas.

sipka Více čtěte zde: Trilogie Kincl vs. Vémola? Inspektor by kupodivu nebyl proti, vidí v tom ale háček...

V žebříčku polotěžké váhy moc možností není, jeden zápasník z jeho horní poloviny se však k tanečku s Terminátorem přihlásil. „Škvor zmlátil Langera, já ukončil Škvora, teď ukončím Langera a pak si v Bratislavě podám Vémolu,“ prohlásil Will Fleury a dodal, že má s Terminátorem nějaké osobní nevyřízené účty.

Fleury v popisu příspěvku Karlose Vémolu označil, tomuhle duelu by ale mohly stát v cestě praktické důvody. Fleury má totiž už co nevidět misi ve Frankfurtu, kde se chystá na turnaji OKTAGON 62 pokořit Pala Langera, a bratislavský turnaj se koná ani ne měsíc po Frankfurtu.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

Will Fleury by sice žebříčkově dával smysl, přesto by to mohl Karlos Vémola v téhle fázi své kariéry považovat za zbytečný fight. Jak koneckonců sám řekl, jediné zápasy, které pro něj v tuhle chvíli připadají v úvahu jsou s Pirátem, Patrikem Kinclem a Attilou Véghem.

OKTAGON MMA Karlose pro tuto chvíli z bratislavské karty smazal, a tak se zdá, že se organizace spíše přiklonila k variantě tenhle zápas úplně oželet, malá naděje je ale vždycky. Uvidíme tedy, zda Terminátor Fleuryho výzvu přece jen nevyslyší.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA – získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Patrik Kincl

Oktagon 62: Patrik Kincl vs. Kerim Engizek: info, karta, kurzy, livestream, tip

Už tuto sobotu se odehraje obří turnaj ve Frankfurtu.💣 Co nás na velkolepé akci čeká, jak vypadá karta a kde ji celou sledovat online?

David Dvořák a Patrik Kincl

David Dvořák tipuje výsledky zápasů OKTAGONu 62. Na koho by si veterán UFC vsadil a proč?

O víkendu nás čeká zatím největší turnaj organizace OKTAGON MMA.🎯 Veterán UFC David Dvořák prozradil, jak podle něj zápasy nabité karty...

Pavol Langer Oktagon

Pavol Langer vs. Will Fleury na turnaji Oktagon 62 ve Frankfurtu – analýza, tip a kurzy

Organizace Oktagon MMA přichází s největším MMA turnajem v historii 🔥. Ve Frankfurtu se utká slovenský zápasník Pavol Langer s Irem Willem...