David Dvořák tipuje výsledky zápasů OKTAGONu 62. Na koho by si veterán UFC vsadil a proč?

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář MerkurXtip

50 free spinů zdarma + 200 Kč ke vkladu

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

O víkendu nás čeká zatím největší turnaj organizace OKTAGON MMA. David Dvořák prozradil, jak podle něj zápasy pořádně nabité karty dopadnou. Nechte se inspirovat tipy veterána UFC.

KINCL vs. ENGIZEK
LANGER vs. FLEURY
ECKERLIN vs. JUNGWIRTH
DALISDA vs. MARTIN

David Dvořák a Patrik Kincl Foto: Markéta Hanzlíková / Česká editoriální fotografie / Profimedia

Chcete si vsadit? Inspirujte se tipy Davida Dvořáka

Už tuto sobotu budeme svědky nejvelkolepějšího MMA turnaje vůbec. OKTAGONu se podařilo téměř vyprodat šedesátitisícovou halu a trumfnout tak v počtu prodaných vstupenek i slavnou UFC. Karta je od začátku dokonce nabitá superfighty a vyvrcholí duelem dvou Christianů, kteří si to rozdají o symbolický titul krále Německa. Jak dopadnou jednotlivé zápasy? Své tipy nabízí veterán UFC David Dvořák. Vsaďte si na zápasy OKTAGONu 62 a získejte bonus za registraci.

Patrik Kincl vs. Kerim Engizek

Pro českého fanouška je bezpochyby nejzajímavější titulová obhajoba Patrika Kincla. Toho se o pás šampiona pokusí připravit německý bojovník Kerim Engizek. Kdo a proč má podle Davida Dvořáka větší šance na vítězství?

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

„Já Patrikovi věřím. Byli jsme ve spoustě zápasů, které mi přišly daleko psychicky náročnější, i když on tohohle soupeře považuje za největšího, tak si myslím, že má za sebou těžší bitvy a s tímhle se popasuje,“ pronesl na úvod David Dvořák v podcastu sázkové kanceláře Tipsport.

„Věřím Patrikovi. Za mě pude do začátku určitě opatrněji. Podle mě by měl toho Kerima vzít na zem a tam ho tavit, protože on má jeden knockoutovej úder, kterým to dokáže změnit. Takže za mě Patrik submise druhé, třetí kolo,“ souhlasil expert Tipsportu David V17.

TIP: Patrik Kincl zvítězí na submisi v kurzu 2.31 sipka Vsadit u Tipsportu ZDE

Pavol Langer vs. Will Fleury

Turnaj bude mít i slovenskou stopu a to v podobě na pohled ledově klidného Pala Langera. Ten se chystá pobít s irským borcem Willem Fleurym, který se fanouškům OKTAGONu představil v zápase s Danielem Škvorem.

„Fleury není úplně power puncher, je takovej, že se nalepí a bude to pevně držet. Další věc je to, že on je southpaw, opačnej guard, což může hrát taky svou roli, jak na striking, tak i do toho wrestlingu, protože ty nástupy půjdou z jiných směrů, údery budou lítat zase trochu jinak,“ odhadoval Dvořák a dodal, že tahle „lepivá“ strategie Fleurymu obvykle vychází a vyhrává mu zápasy na body.

TIP: Will Fleury zvítězí na body v kurzu 3.32 sipka Vsadit u Tipsportu ZDE

Christian Eckerlin vs. Christian Jungwirth

Vrcholem večera bude souboj dvou Christianů, jenž určí, který z nich se může nazývat králem Německa. Jungwirth se jako zástupce Stuttgartu pokusí urvat vítězství nad miláčkem Frankfurtu Christianem Eckerlinem.

„Já mám jako vítěze nastaveného Eckerlina, protože mi prostě přijde techničtější typ. Má tam spoustu výher na submission, a pokud Jungwirth na něco prohrává, tak jsou to buď body, nebo nějaká submise,“ řekl David Dvořák.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Tipsportu

„Nemyslím si, že Eckerlin bude mít power punch na to ho vypnout, protože to, co ten Jungwirth dokáže ustát a přežít, je šílený, on chce furt chodit do těch přestřelek na kratší vzdálenost.

Eckerlin tam bude mít mírnou výškovou převahu, že by si to na ty dlouhý ruce mohl udržet a počkat si, až Jungwirth bude zkracovat tu vzdálenost, vlítnout pod něj, hodit si ho a konstantně bodovat,“ dodal Dvořák.

TIP: Christian Eckerlin zvítězí na body v kurzu 4.13 sipka Vsadit u Tipsportu ZDE

Katharina Dalisda vs. Mallory Martin

Hlavní karta turnaje OKTAGON 62 tentokrát odstartuje velmi netradičně ženským titulovým zápasem. Současná šampionka ženské slámové váhy Katharina Dalisda se utká s vyzyvatelkou Mallory Martin.

„U holek to málokdy končí nějakým knockoutem, když už tak nějakou submission, u těch holek tam nejvíc skáčou armbary nebo RNCéčka. (...) Myslím si, že tohle to skončí na body pro Katharinu,“ tipoval Dvořák.

TIP: Katharina Dalisda zvítězí na body v kurzu 2.09 sipka Vsadit u Tipsportu ZDE

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu


Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Patrik Kincl

Oktagon 62: Patrik Kincl vs. Kerim Engizek: info, karta, kurzy, livestream, tip

Už tuto sobotu se odehraje obří turnaj ve Frankfurtu.💣 Co nás na velkolepé akci čeká, jak vypadá karta a kde ji celou sledovat online?

Kerim Engizek vyzve v sobotu Patrika Kincla

Engizek? „Není to pro Kincla žádná dávačka,“ má jasno Ondřej Novotný. Jak to vidí sázkaři?

10 let neporažený Kerim Engizek už tuto sobotu vyzve na tanec v kleci šampiona střední váhy Patrika Kincla. Využít bude chtít i cenné...

Pavol Langer Oktagon

Pavol Langer vs. Will Fleury na turnaji Oktagon 62 ve Frankfurtu – analýza, tip a kurzy

Organizace Oktagon MMA přichází s největším MMA turnajem v historii 🔥. Ve Frankfurtu se utká slovenský zápasník Pavol Langer s Irem Willem...