Zápasníci OKTAGONu 62 mají naváženo. Většina úspěšně, některé ale čeká další shazování

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář MerkurXtip

50 free spinů zdarma + 200 Kč ke vkladu

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Bojovníci největšího turnaje OKTAGON 62 mají za sebou vážení. Většina se vešla do limitu, pár zápasníků má ale před sebou ještě kus práce. Koho čeká další shazování, se dočtete v článku.

Kincl vs. Engizek Foto: YouTube

OKTAGON 62 vážení

Už zítra nás čeká nejvelkolepější MMA turnaj vůbec. OKTAGON 62 je nejen velkou metou žluto-černé organizace, ale také celého sportu, jelikož tenhle turnaj trhá s šedesáti tisíci vyprodanými vstupenkami divácké rekordy. Ještě předtím, než borci nastoupí před tak bezprecedentním publikem do klece, musí jako vždycky úspěšně navážit, což se většině zápasníků podařilo. Vsaďte si na zápasy turnaje OKTAGON 62 a získejte registrační bonus.

Zaregistruj se online a vsaď si u Chance

Shazování ale není nic snadného, a jak už tomu bývá, bylo i pár takových, kterým se to zatím nepovedlo dokonale. První, komu se nepodařilo úspěšně navážit, je německý bojovník Arijan Topallaj, který má nastoupit v zápasu v lehké váze proti Hafeni Nafukovi. Topallaj nicméně převážil o kilo a půl a dostal tak dvě hodinky na to, aby tenhle rozdíl doshazoval.

Topallaj v tom ale nakonec nebyl sám. V podstatě stejně je na tom zápasník duelu v pérové váze Daniel Torres. I ten převážil o kilo a půl a má další dvě hodiny na to, aby váhu splnil.

Daniela Torrese jsme nicméně byli zvyklí vídat v duelech lehké váhy, když soutěžil v milionové pyramidě Tipsport Gamechanger, ve které porazil Vlada Lengála a v červenci z ní po prohře s Ronaldem Paradeiserem vypadl. Zdá se tedy, že ačkoli je desítkou pérové divize, váha do 70 kil mu sedí o něco víc.

sipka Kde sledovat turnaj OKTAGON 62 najdete ZDE

Vážení se zúčastnil také náhradník titulové bitvy Mick Stanton, kterému se podařilo s hmotností 83.8 Kg úspěšně vejít do limitu. Jestli ho bude třeba a zda se u Topallaje a Torrese nesnadné shazování odrazí i v zápase, uvidíme už zítra během turnaje OKTAGON 62.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Chance

CHANCE – získej 200 Kč ZDARMA

Využij skvělé nabídky sázkových příležitostí – zaregistruj se snadno online a získej bonus 200 Kč zadarmo.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Chance

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Patrik Kincl

Oktagon 62: Patrik Kincl vs. Kerim Engizek: info, karta, kurzy, livestream, tip

Už tuto sobotu se odehraje obří turnaj ve Frankfurtu.💣 Co nás na velkolepé akci čeká, jak vypadá karta a kde ji celou sledovat online?

Patrik Kincl Oktagon 62 Frankfurt

„Jsem připravený na to, že to bude ten nejtěžší zápas kariéry," říká šampion Patrik Kincl

Patrik Kincl se chystá na další obhajobu titulu šampiona střední váhy. V dokumentu Na dohled prozradil, jak mu jde shazování váhy a...

David Dvořák a Patrik Kincl

David Dvořák tipuje výsledky zápasů OKTAGONu 62. Na koho by si veterán UFC vsadil a proč?

O víkendu nás čeká zatím největší turnaj organizace OKTAGON MMA.🎯 Veterán UFC David Dvořák prozradil, jak podle něj zápasy nabité karty...