„Jsem připravený na to, že to bude ten nejtěžší zápas kariéry," říká šampion Patrik Kincl

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář MerkurXtip

50 free spinů zdarma + 200 Kč ke vkladu

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Patrik Kincl se chystá na další obhajobu titulu šampiona střední váhy. V dokumentu Na dohled prozradil, jak mu jde shazování váhy a příprava na zápas s německým zápasníkem Kerimem Engizekem.

Patrik Kincl Oktagon 62 Frankfurt Foto: OKTAGON MMA

Patrik Kincl popsal, jak mu jde příprava a dělání váhy

Organizace Oktagon MMA přichází už tento víkend s největším MMA turnajem s 59 000 tisíci diváky v hledišti. Na turnaji nebude chybět nejlepší zápasník napříč váhami, čtyřnásobný šampion a světová 38. Patrik Kincl. Čelit bude ostřílenému Kerimu Engizekovi, který je 10 let neporažený a na svém kontě má 13 ukončení na KO/TKO. Vsaďte si na zápasy turnaje OKTAGON 62 a získejte bonus za registraci.

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

„Musím říct, že až na pár zádrhelů šla příprava skvěle. Ono to vlastně nikdy není bez problémů, bez nějakých dobrých zranění. Doladit ty detaily, pořádně se sžít s gameplany, které jsou připravené. V MMA člověk nedosáhne nějaké dokonalosti, ale baví mě ten hon za tou dokonalostí. Takže se snažím hledat i ty věci bokem. Tyhle drobnosti dokážou odlíšit dva stejné bojovníky, tak byť stačí přidať 5 %, tak už ten jeden bojovník je lepší.”

Kincl spolupracuje v rámci své přípravy i s mentálním koučem Michalem Ciprem, se kterým mapují Patrikův spánek, měří, jestli je tělo ve stresu a používají další metody a následně nastavují cykly tréninků.

„Co se týče váhy, no tak mohlo by to být lepší, trošku pozdě jsem začal. Jsem připravený si hrábnout, teď jsem měl delší pauzu, předtím byly ty schazovačky v pohodě. Co potřebuji hodně změnit, a nevím, jestli se mi to daří, je ten mindset. Že prostě abych ty věci, které najíždím na tréninku technicky, že nemusí být úplně na 100 % abych je použil v tom zápase."

sipka Kompletní info o turnaji OKTAGON 62

Kincla čeká nejen náročný zápas, ale také cizí prostředí, ve kterém ho pravděpodobně vybučí několikatisícový dav německých fanoušků.

„Už se připravuji na ten zvláštní pocit, že jsem jako šampion, ale budu tam cizí prostě. Počítám s tím, že to tak bude. A je mi jasné, že ti fanoušci, co tam dorazí, tak mi dají jasně najevo, že tam nemám co dělat nebo že jsem nepřítel.”

„Já jsem to hlavně myslel tak, že jsem připravený na to, že to bude ten nejtěžší zápas kariéry. Tím, že já jedu ven a jsem trošku na druhé koleji, on bude doma a bude tam mít spoustu fanoušků, tak si myslím, že on bude schopný posunout si svou laťku o úroveň výš, díky tomu adrenalinu a podpoře fanoušků. A na tohle se já připravuji, abych já byl schopný tu laťku posouvat s ním a ideálně ještě výš.”

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Pavol Langer Oktagon

Pavol Langer vs. Will Fleury na turnaji Oktagon 62 ve Frankfurtu – analýza, tip a kurzy

Organizace Oktagon MMA přichází s největším MMA turnajem v historii 🔥. Ve Frankfurtu se utká slovenský zápasník Pavol Langer s Irem Willem...

Jungwirth vs. Eckerlin

OKTAGON po osmi letech trhá divácké rekordy a předbíhá dokonce i UFC. Tohle se zapíše do dějin

OKTAGON MMA nepochybně změnil podobu bojových sportů na české scéně, organizace ale míří stále víc. Teď si připisuje i jedno světové...

Patrik Kincl

Šampion Kincl předpovídá českým bojovníkům krušnou budoucnost. Je Frankfurt začátek jejich konce?

Organizace OKTAGON míří strmě vzhůru a kromě jiného se vyvíjí i z hlediska úrovně bojovníků.👊 Co to znamená pro české zápasníky žluto-černé...