VIDEO: Takhle vysmátého Attilu jste ještě neviděli! Végh po porážce na Edenu rozhodně nesmutní, naopak

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Attila Végh sice nedávno utrpěl porážku, to ale slovenského bojovníka na duchu rozhodně nezlomí. Právě naopak. V tuto chvíli si podle všeho maximálně užívá léta a svého Champ Campu, kde se sám účastní velmi veselých aktivit.

Attila Végh (vážení na Edenu) Foto: Radek Vebr / MFDNES + LN / Profimedia

Attila je plný energie

Není to ani měsíc, co Attila Végh utrpěl porážku na Edenu, už během tiskové konference v sobě však našel kus optimismu a o tom, že se prohrou nenechal nijak skolit, svědčí i úsměv od ucha k uchu, který rozdává účastníkům svého Champ Campu. Vsaďte si na bojové sporty a získejte registrační bonus.

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Pobyt pro nadšené sportovce, kteří si chtějí zlepšit formu po boku Attily Végha, se koná už popáté a šestý je právě v nabídce. Projektu se může účastnit v podstatě kdokoli a vedle kondičního a silového tréninku, tréninku bojových technik či sparingů pod taktovkou slavného bojovníka se tu můžete zúčastnit i více či méně tradičních sportovních aktivit.

Právě jedné takové méně tradiční a o to zábavnější se věnuje Attila Végh a jeho svěřenci během aktuálního pátého kempu a slovenský bojovník při ní působí velmi šťastně. Posuďte sami:

Attila Végh v Clash of the Stars

Po Edenu jsme mohli Attilu Végha zahlédnout na nedávném turnaji Clash of the Stars 8. Attila se tak ani ne po měsíci znovu ocitl tváří v tvář svému rivalu Vémolovi, který na akci Clashe, jak už tomu začíná být zvykem, také nechyběl.

Pro některé měla Attilova přítomnost větší význam než pro jiné. Sandro Jandejsek například po výhře nad Václavem Mikuláškem přiznal, že ho po druhém počítání dostalo na nohy právě Véghovo povzbuzování.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online a sleduj streamy živě na Betano TV

BETANO – získej zdarma 350 Kč za registraci

Dokonči snadnou a rychlou online registraci. Získej 350 Kč zdarma za ověření účtu a sleduj livestreamy 1. fotbalové ligy zdarma.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Václav Baba Jaga Mikulášek

Tomáš Le Sy promluvil o velké výzvě pro Babu Jagu. Když to klapne, v Clashi uvidíme veterána UFC

Clash of the Stars 8 byl pro mnohé zápasníky smolný jako například pro Vaška Mikuláška.🤡 Toho podle promotéra Le Syho čeká v budoucnu velká...

Mise Davida Dvořáka v UFC je u konce

Oficiálně: David Dvořák končí v UFC! Kudy teď povedou jeho další kariérní kroky?

Vzhledem k jeho zdravotnímu stavu se o tom mluvilo již delší dobu.☝ Rozhodnutí opustit nejlepší světovou MMA organizaci předcházely dlouhé...

Angie Mangombe a Pavel Novotný

Kdy bude Clash of The Stars 9: datum, místo, karta, vstupenky a livestream

Co nevidět nás čeká další nabitý turnaj Clash of the Stars.⭐ Co nabídne v pořadí devátá akce organizace?9️⃣ Veškeré info najdete v článku.