VIDEO: I šampioni pláčou. Alex Pereira splnil přání fanouškovi a neubránil se při tom slzám

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Alex Pereira platí za bojovníka s neskutečně tvrdými údery, ale i šampion polotěžké váhy se někdy neubrání slzám. Když Poatana něco dojme, nebojí se to dát najevo.

Alex Poatan Pereira Foto: Profimedia

I šampioni někdy pláčou

O tom, že má Alex Pereira jedny z nejtvrdších bomb v UFC, není pochyb, a po odvetě s ním tuhle skutečnost potvrdil i Jiří Procházka. Poatan patří mezi nejlepší bojovníky organizace a vzhledem k tomu, že kraluje polotěžké divizi, je také chlap jako hora. Přesto se Pereira nebojí dát najevo emoce. Co šampiona UFC dohnalo až k slzám?

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Alex Pereira teď zažívá z kariérního hlediska pravděpodobně své nejúspěšnější období. I přesto, že se v tuto chvíli vyhřívá na výsluní, nezapomíná ani na ty méně šťastné.

Před pár dny například navštívil dětské onkologické centrum, kde se snažil těžce nemocné děti alespoň na chvilku rozptýlit a dodat jim sílu. Mezi nimi byl nejeden Alexův skalní fanoušek a jeden z pacientů šampiona požádal o speciální věc.

„Alexi, mohl bys mi prosím oholit hlavu? Stejně o ty vlasy přijdu. Když už si to musím oholit, byl bych rád, kdybys mi s tím pomohl právě ty,“ řekl chlapec Pereirovi, který bez váhání souhlasil.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

„To je šílené, stříhá mi vlasy Alex Pereira,“ zazní z chlapcových úst během holení. „Tvůj příběh je opravdu inspirující,“ dodal poté a prozradil, že trénoval muay thai, jenže pak mu diagnostikovali rakovinu.

„Posílám mu sílu, těžký okamžik, těžko mluvit,“ přiznal poté Pereira. „Mám dva syny a děkuju Bohu. Je to těžké,“ zopakoval Poatan, který už v ten moment viditelně potlačoval slzy.

„Někdy potřebujeme být v takovéto situaci, abychom si uvědomili, jak jsme požehnaní,“ pronesl poté Pereira. „Mám dva syny a nikdy nevíte, co se může stát. Prosím Boha, abych tohle nikdy nemusel zažít, je to velké utrpení,“ dodal Poatan se skelným pohledem.

Na celé video se můžete podívat zde:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA – získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Conor McGregor a Dana White

Kdy bude zápas Conor McGregor vs. Michael Chandler? Aktuální informace

Téma návratu Conora McGregora do klece UFC by vydalo na celovečerní film. Comeback slavného Ira je opředený mnoha zápletkami. Uvidíme ho...

Tadeáš Růžička je opět v problémech

VIDEO: Zásahová jednotka si přišla pro Tadeáše Růžičku! Klidné odpoledne se změnilo v drama

A už je to tu zase. Tadeáš Mawar Růžička nejspíš opět lítá v pořádném maléru. Při poklidné procházce Prahou si na něj došlápla policejní...

Lukáš Krpálek a David Klammert

Judo: Letní olympijské hry 2024 – Kdy zápasí Krpálek, Klammert a Zachová? Program a výsledky

Na LOH 2024 ve Francii se pozornost českých fanoušků hodně upíná k judu 🥋, kde o cenné kovy zabojuje trojlístek českých reprezentantů ve...