VIDEO: Zásahová jednotka si přišla pro Tadeáše Růžičku! Klidné odpoledne se změnilo v drama

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

A už je to tu zase. Tadeáš Mawar Růžička nejspíš opět lítá v pořádném maléru. Při poklidné procházce Prahou si na něj došlápla policejní eskorta a neměla s ním vůbec žádné slitování.

Tadeáš Růžička je opět v problémech Foto: RFA

Mawara dnes sebrala zásahovka. Skončil v poutech a zřejmě i v cele předběžného zadržení

Tadeáše Růžičku podle všeho znovu čekají krušné časy. Tentokrát by to ale pro něj mohlo mít fatální následky. Nepolepšitelný bijec dnes skončil v poutech poté, co ho v Praze sebrala zásahová jednotka přímo za bílého dne. Okolnosti zatím nejsou známé, vzhledem k Růžičkově podmínce by to ale pro notorického průšviháře mohlo skončit velmi špatně.

Dnes odpoledne se na internetu objevilo video, kde po zuby ozbrojená zásahová jednotka "zaklekla" na Tadeáše Růžičku a nekompromisně jeho zápěstí opatřila želízky. Podle některých spekulací se měl Růžička v posledních dnech už po několikáté účastnit potyčky, bližší informace však zatím nejsou.

Vzhledem k tomu, že je Mawar aktuálně v podmínce, tomuto faktu pravděpodobně odpovídal i zákrok zásahové jednotky, což samo o sobě nevěstí pro Mawara vůbec nic dobrého.

Dnes jsme vás zároveň informovali o tom, že se Mawar málem porval s Václavem Sivákem v jednom z pražských podniků. Jestli spolu ale tyto dvě situace souvisí, se můžeme jen domnívat. Situaci budeme i nadále sledovat a přineseme vám bližší informace.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA – získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.