Kdy bude zápas Conor McGregor vs. Michael Chandler? Aktuální informace

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář MerkurXtip

50 free spinů zdarma + 200 Kč ke vkladu

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Téma návratu Conora McGregora do klece UFC by vydalo na celovečerní film. Několik zrušených termínů zápasu s Michaelem Chandlerem nebo opakované osočování z užívání zakázaných látek. Comeback slavného Ira je opředený mnoha zápletkami. Uvidíme ho ještě někdy v boji?

Conor McGregor a Dana White Foto: Profimedia

UFC Conor McGregor vs. Michael Chandler

Tahle sága stále nebere konce. Zápas Conora McGregora s Michaelem Chandlerem se opakovaně odkládá už více než rok. Nastoupí někdy 36letá ikona MMA ještě do klece? Jasná odpověď na tuto otázku bohužel neexistuje, což vyvolává u fanoušků velkou nejistotu a rozhořčení. Podle nejnovějších informací by se však zápas měl v roce 2024 uskutečnit. Sledujte turnaje UFC živě v livestreamu ZDE.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Už už to vypadalo, že se Conor McGregor utká s Chandlerem na turnaji UFC 303 v Las Vegas, jenže osud tomu chtěl jinak. „The Notorious“ si totiž na tréninku zlomil malíček a z termínu zase sešlo. Nebylo to poprvé. Kolotoč složitých vyjednávání se mohl znovu roztočit.

Kdy má Conor McGregor zapas?

Ve hře je v tuto chvíli několik variant, žádná z nich ale prozatím nebyla definitivně potvrzena. Zahraniční zdroje mluví o prosincovém termínu, řada fanoušků i odborníků zase spekuluje o účasti McGregora na turnaji UFC 306, který bude hostit obří stavba Sphere v Las Vegas 14. září.

Zápas McGregor vs. Chandler se komplikuje už od samotného začátku. O tom, že si to někdejší dvojnásobný šampion UFC rozdá právě s Michaelem Chandlerem se rozhodlo po loňském vydání show The Ultimate Fighter, kde oba figurovali v trenérských rolích.

Termín zápasu ale už na začátku výrazně pozdrželo nezařazení Conora do antidopingového programu. O tom, že slavný bojovník užíval zakázané látky se mluví už delší dobu. Pravdou je, že McGregor v době zápasové absence výrazně zesílil, což tyto diskuze ještě umocnilo.

Mnoho fanoušků se domnívá, že neřízený životní styl Conora ani zdaleka nenasvědčuje tomu, že by dřel od rána do večera v tělocvičně. Může mít ještě motivaci podstoupit náročnou přípravu a přiblížit se své někdejší sportovní formě? To se můžeme jen domnívat. Všichni se ale asi shodneme na to, že bychom chtěli nejslavnějšího MMA bojovníka všech dob ještě alespoň jednou vidět v boji.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...

Jiří Procházka

Jiří Procházka a jeho další zápas? Variant je víc. Ve hře jsou sesazení šampioni i nová divize

Jiří Procházka má za sebou druhou neúspěšnou bitvu s Alexem Pereirou.⚡ Kam povedou samurajovy kroky teď? Jaké má BJP možnosti, se dočtete v...

Front kick Michaela Chandlera

Sázení na MMA - strategie, druhy sázek a nejlepší tikety

Smíšené bojové umění je velkým lákadlem také pro sázkaře ✏️. V tomto sportu existuje celá řada důležitých indicií☝. Čemu tedy věnovat...