VIDEO: Dana White a Sean O'Malley se střetli s Tomem Hardym. Ten jedničku bantamu bez milosti uškrtil

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Dana White má plné ruce práce s matchmakingem a dalšími věcmi kolem UFC, přesto si udělal čas a odskočil si na moment k herectví. Spolu s ním si střihl malou roli i Sean O'Malley, který na vlastní kůži poznal silné sevření Toma Hardyho.

Dana White a Sean O'Malley Foto: ČTK / AP / Gregory Payan

Dana White jako hollywoodský herec?

Dana White je primárně ředitel nejprestižnější MMA organizace světa, tentokrát si ale od matchmakingu a tiskových konferencí odskočil před hollywoodskou kameru. Světlo světa spatřila upoutávka na chystaný film z universa Avengers Venom: Poslední tanec, kde si zahrál právě boss UFC a současná jednička bantamové váhy Sean O'Malley. Vsaďte si na bojové sporty a získejte registrační bonus

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Třetí a poslední film ze série Venom se chystá do českých kin letos na podzim, a tak je třeba lidi nalákat. Bojové sporty jsou v posledních letech na vzestupu, a tak není tohle spojení žádným velkým překvapením.

Tom Hardy, který ve filmu ztvárňuje hlavní roli, má navíc k bojovým sportům velmi blízko. Jeho disciplínou je čím dál populárnější brazilské jiu-jitsu a v roce 2022 dokonce zvládl v soutěži modrých pásků posbírat zlaté medaile hned ve dvou kategoriích (v kimonu, i bez kimona).

sipka Čtěte také: McGregor se do konce roku v kleci neobjeví. Chandler má domluvenou náhradu!

Právě tyhle své dovednosti Hardy zužitkoval i při natáčení zmíněného spotu, ve kterém se střetne se současným číslem jedna bantamové váhy UFC Seanem O'Malleym, který nakonec skončí v Hardyho, respektive Venomově škrcení. Završení trilogie dorazí do českých kin 24. října.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA – získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny


Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tomáš Hron

Tomáš Hron popisuje hořké začátky v bojových sportech. „Byl jsem tlusté prase,“ připouští legenda

Legenda Tomáš Hron má dnes na kontě více jak sto třicet zápasů, začátky ale nebyly lehké.⚡ V kolika letech Tomáš začal a kolik ho to stálo...

Pavel Touš

Nesouhlas či konkurenční boj? Za bojem OKTAGONu proti Clash of the Stars prý stojí mnohem víc

Mnozí za přístupem OKTAGONu vůči Clashi vidí obyčejný odpor k bizáru, někteří zase konkurenční boj.⚡ Za vším je ale prý ještě jiná, vyšší...

Karlos Terminátor Vémola

To je podoba! Vémola trénuje s dvojníkem Krištofiče. Piráta připomíná nejen vzhledem, ale i stylem boje

Karlos Vémola se chystá na odvetu s Pirátem a nic neponechává náhodě.💪 Důkazem je i jeho sparring partner, který jako by Pirátovi z oka...