Tomáš Hron popisuje hořké začátky v bojových sportech. „Byl jsem tlusté prase,“ připouští legenda

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tomáš Hron má dnes na kontě více jak sto třicet zápasů, začátky ale nebyly lehké. V současné době už legendární bojovník prozradil, v kolika letech začínal a kolik ho to stálo sil.

Tomáš Hron Foto: libor sochor / Česká editoriální fotografie / Profimedia

Tomáš Hron: Začátky nebyly lehké

Tomáš Hron je nepochybně jedním z taháků nadcházejícího turnaje OKTAGON 61, který se odehraje již tuto sobotu v brněnské Winning Group Areně. Třiačtyřicetiletý bojovník s více jak stovkou zápasů na kontě v současné době platí za legendu, jak ale sám přiznal, začátky byly krušné. Vsaďte si na bojové sporty a získejte bonus za registraci.

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

„Začátky byly tvrdý, já jsem totiž měl v šestnácti letech sto třicet kilo. Mně hrozně chutnalo, měl jsem rád jídlo, měl jsem rád pivko a rozhodně jsem nechodil sportovat, takže jsem se docela vyžral,“ připustil Tomáš Hron v Osscastu Karlose Vémoly.

„Vyučil jsem se řezníkem a vůbec jsem ke sportu nebyl ani doma nijak vedenej. Jednoho dne jsem večer koukal na televizi a byl tam pořad Knockout, tam byly i první zápasy v MMA tenkrát, byl tam thai box, a jak jsem to viděl, tak jsem si řekl: Bomba, tohle to chci dělat, ten thajskej box chci zkusit.

Zhubl jsem padesát kilo a šel jsem zápasit, ale nebylo to úplně jednoduchý, já jsem se styděl, já jsem byl tlustý prase, tlustej puberťák, tak jsem si řekl: Tak já zhubnu, nežer! a prostě jsem nežral, dal jsem si misku rýže se zeleninou denně a nejedl jsem prostě,“ popsal krušné začátky Hron.

sipka Čtěte také: To je podoba! Vémola trénuje s dvojníkem Krištofiče. Piráta připomíná nejen vzhledem, ale i stylem boje

„Já neměl internet, neměl jsem žádnýho výživovýho poradce, tak jsem nejedl a v noci – protože jsem se styděl – jsem chodil běhat. Tak jsem shodil a po nějakým třičtvrtě roce jsem se přihlásil tady do Brna ke Karlu Kaiserovi a to byly moje začátky,“ dodal Hron.

Po neuvěřitelné kariéře se Tomáš Hron chystá na sobotním turnaji OKTAGON 61 tuhle kapitolu uzavřít a odebrat se do zápasnického důchodu. Při posledním tanečku ho pod pravidly Undergroundu prověří trojnásobný mistr světa Fred Sikking.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online a sleduj streamy živě na Betano TV

BETANO – získej zdarma 350 Kč za registraci

Dokonči snadnou a rychlou online registraci. Získej 350 Kč zdarma za ověření účtu a sleduj livestreamy 1. fotbalové ligy zdarma.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Pavel Touš

Nesouhlas či konkurenční boj? Za bojem OKTAGONu proti Clash of the Stars prý stojí mnohem víc

Mnozí za přístupem OKTAGONu vůči Clashi vidí obyčejný odpor k bizáru, někteří zase konkurenční boj.⚡ Za vším je ale prý ještě jiná, vyšší...

Karlos Vémola, Jiří Procházka

Tak to je pecka! Jirka Procházka se po boku Karlose Vémoly představí v nové roli

Fanoušci Jirky Procházky mohou zajásat. Český bijec se totiž představí ve zbrusu nové roli.💪 Parťákem mu bude o něco zkušenější Vémola.

Losene Keita

Oktagon 61: Losene Keita vs. Mateusz Legierski – info, kurzy a sázkový tip

Už tuto sobotu se v rámci semifinále milionové pyramidy utkají Losene Keita a Mateusz Legierski.⭐ Kdo postoupí do finále Tipsport...