Valhalla Fighting Kotalík vs. Penz: info, karta, vstupenky, kde sledovat online

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář MerkurXtip

50 free spinů zdarma + 200 Kč ke vkladu

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Už tuto sobotu se odehraje další turnaj organizace pořádající souboje holých pěstí Valhalla Fighting. Kde pořídit vstupenky a jak událost sledovat živě online se dozvíte v článku.

INFOKARTALIVE STREAM

Valhalla Fighting Penz vs. Kotalík Foto: Instagram/valhallafighting

Hodnocení turnaje Valhalla Fighting: 8.9/10

  • Datum: 5. 10. 2024 (19:00)
  • Místo: TJ Spoje, Na Balkáně 25, Praha

Valhalla Fighting: Kotalík, Kladivová, Beránek a další (5. 10. 2024)

Další večer organizace Valhalla Fighting přinese samozřejmě mnoho zápasů holými pěstmi, na kartě ale najdeme i duely, které se uskuteční v malých rukavicích. Bez nich se tu představí celá řada zápasníků, kteří si to do ringu nejdou s obnaženými klouby rozdat ani zdaleka poprvé, v hlavním zápase pak ale uvidíme bojovníky MMA Tomáše Penze a Michala Kotalíka. Vsaďte si na bojové sporty a získejte bonus za registraci.

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Valhalla Fighting
🗓️ Datum 5. 10. 2024
🚩 Místo TJ Spoje, Na Balkáně 25, Praha
▶️ Livestream najdete zde

Těšit se můžeme i na jeden ženský duel, ve kterém se snoubí pravidla boxu i bare knuckleu. V těchto disciplínách se tu představí Pavla Kladivová, kterou jsme mohli nedávno vidět triumfovat v organizaci Clash of the Stars. Do protějšího rohu pak nastoupí Tamara Kalaš.

Valhalla Fighting 2024 – program, karta, výsledky

Na kartě najdete především česká jména, v hlavním předzápase se ale utkají italský influencer a bojovník Francesco Morandi, jehož kvality prověří španělský zápasník Abdelmoughite „El Diablo“ Oua Oua, který je známý pro svůj divoký bojový styl a neuvěřitelnou rychlost. Na kompletní kartu se můžete podívat zde:

VALHALLA FIGHTING - KARTA, VÝSLEDKY
94 Kg Bare Knuckle Tomáš Penz vs. Michal Kotalík
80 Kg Bare Knuckle Francesco Morandi vs. Abdelmoughite Oua Oua
94 Kg Bare Knuckle Petr Beránek vs. David Gregovský
85 Kg Bare Knuckle Daniel Horna vs. Tomáš Lejsek
77 Kg Bare Knuckle Viacheslav Bohash vs. Jindřich Byrtus
77 Kg Box + Bare Knuckle Tamara Kalaš vs. Pavla Kladivová
94 Kg+ Bare Knuckle Lukáš Šmídek vs. Jan Muška
77 Kg box v malých Jan Klabeneš vs. Denis Gondžala
64 Kg Bare Knuckle Mikuláš Pompa vs. Michal Kostlivý
94 Kg+ box v malých Novák vs. Jan Slach
70 Kg Bare Knuckle Sebastian Hladun vs. Bohuslav Danko
68 Kg box v malých Petr Lagron vs. Daniel Hrivko

Valhalla Fighting: Hlavní zápas Penz vs. Kotalík

V hlavním zápase se představí MMA fighteři Michal Kotalík a Tomáš Penz. Kotalík je známý především z největší tuzemské organizace smíšených bojových umění OKTAGON MMA.

Ve žluto-černé stáji už ale nějakou dobu nepůsobí a naposledy jsme ho mohli vidět v duelu s Alexem Cvernou, který proběhl pod střechou organizace Clash of the Stars. Kotalík tady zápas v boxu původně prohrál, poté byl ale výsledek na základě jeho prostestu přehodnocen na „no contest“.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

Tomáš Penz se vrací do ringu po dlouhých pěti letech, za sebou má ale souboje s největšími jmény české bojové scény Makhmudem Muradovem nebo Jiřím Procházkou. Naposledy si Penz v lednu 2019 připsal v duelu proti Miroslavu Vackovi porážku na TKO, když ho ukončil už v prvním kole.

Valhalla Fighting: Zápas o titul Hála vs. Pavlíček (zrušený zápas)

Měli jsme vidět také obhajobu pásu Josefa Hály, o který se ho měl pokusit okrást Martin Pavlíček. Tenhle duel ale musel být z karty před několika dny vyškrtnut z důvodu onemocnění šampiona Josefa Hály.

„Mám pocit, že to je asi pět nemocí, chřipka, bolí mě klouby,“ pronesl Hála ve videu na instagramu. Když už se zdálo, že se Hálův stav lepší, z chřipky se stal nepříjemný zánět močových cest, a to už bylo jasné, že se zápas opravdu neuskuteční.

Valhalla Fighting: Hlavní předzápas Morandi vs. Ouaoua

V hlavním předzápasu večera srovnají síly Itálie a Španělsko, respektive italský zápasník Francesco Morandi a španělský bojovník Abdelmoughite Oua Oua. Morandi je ve své domovině známý coby populární influencer s vášní pro bojové sporty. Zápas se španělským El Diablem bude první Morandiho duel po zranění.

Valhalla Fighting lístky – kde koupit vstupenky

Vstupenky zakoupíte na stránkách valhallafighting.com. Tady pořídíte lístky na tribuny v hodnotě 899 Kč, poté jsou k dispozici takzvané VIP židle, jejichž cena se pohybuje mezi 1499 Kč až 1799 Kč.

Pokud chcete být co nejblíže celému dění, k zakoupení jsou také VIP stoly, jejichž cenu se dozvíte po komunikaci s organizací. Pro bližší info stačí napsat na instagramový profil Valhalla Fighting.

Valhalla livestream: Kde sledovat Valhalla Fighting živě? Cena PPV

Jestliže chcete sledovat turnaj v pohodlí domova, PPV zakoupíte na oficiálních stránkách valhallafighting.com. Ve dnech před turnajem pořídíte jednorázové zhlédnutí za zvýhodněnou cenu, v den události se pak cena pay-per-view zvyšuje.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA – získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jaroslav Kotlár

Hvězda Clashe je venku z vězení. Co na to Karlos Benda? Je šance, že by došlo na odvetu?

Jarda Kotlár bavil fanoušky v Clash of the Stars, pak ale skončil ve vězení. Teď je opět na svobodě.💪 Co na to říká jeho přemožitel Karlos...

Pirát vs. Vémola

Zápas s Vémolou nebude, Pirát se přesto raduje. U doktora si vyslechl přece jen dobré zprávy

Českou scénou v posledních dnech hýbe zpráva o zrušeném zápasu Samuela Krištofiče a Karlose Vémoly.💣 Co teď Piráta čeká a nemine?

Clash of the Stars 10: Tomáš Le Sy, Jaromír Soukup

Kdy a kde bude Clash of the Stars 10: datum, místo, zápasy, vstupenky a live stream

Jubilejní turnaj Clash of the Stars 10 ✔️ již zná svůj termín a místo konání. V tomto článku najdete datum i aktuální informace o...