To byla rychlovka! Tadeáš Růžička si domluvil bleskovou odvetu. Kdy a kde se pokusí odčinit porážku?

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář MerkurXtip

50 free spinů zdarma + 200 Kč ke vkladu

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Nejsou to ani dva týdny, co Tadeáš Růžička v rámci turnaje Valhalla Fighting utrpěl nepříjemnou porážku z pěstí Josefa „Tysona“ Škopa. K odvetě mezi těmito bojovníky dojde mnohem dřív, než byste čekali.

Tadeáš Mawar Růžička Foto: RFA

Blesková odveta

Tadeáš „Mawar“ Růžička se se svou porážkou mezi pneumatikami organizace Valhalla Fighting zřejmě nesmiřoval dobře a k odvetě dojde už co nevidět. Kdo by však předpokládal, že zápas proběhne pod střechou stejné organizace a za stejných pravidel, je na omylu.

Zaregistruj se online a vsaď si u Sazkabet

Pánové si to znovu rozdají pod hlavičkou kontroverzní organizace Red Face, která by měla tenhle zápas představit v rámci letního turnaje Red Face 5, který se uskuteční 3. srpna v Ústí na Labem a jenž vzniká ve spolupráci s Tohle je box. Mawara se Škopem uvidíme v boxerském zápase 4 x 3 minuty, tentokrát by však mělo jít o duel ve velkých rukavicích.

Mawar vs. Škop 2 Foto: Red Face

Prohra ve Valhalle

Tadeáš Mawar Růžička se chystá v srpnu odčinit prohru, kterou utrpěl 30. 6. v rámci turnaje organizace Valhalla Fighting pořádající zápasy v bare knukle boxu. Se Škopem si tu střihli boxerský souboj v malých rukavicích a Tyson měl zápas od počátku pod palcem.

Duel se nakonec nedočkal ani druhého kola. Mawar inkasoval tvrdé údery jak do obličeje, tak na spodky, a Škopovi se dařilo natrefovat tak šikovně, že došlo i na pár knockdownů.

V srpnovém souboji by mohlo zahrát roli pár odlišností, jako jsou třeba rukavice. V prvním duelu borci nastupovali v malých rukavicích, tentokrát by ale měli pánové nasadit velké rukavice. Uvidíme tedy, jestli se Růžičkovi podaří napravit svou reputaci, nebo jestli dravému Škopovi znovu podlehne.

Tadeáš Růžička v zápasu proti Škopovi Foto: Valhalla Fighting

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online v sázkové kanceláři Sazkabet

SAZKABET – získej bonus 10 000 Kč pro nové hráče

Zaregistruj se online a ověř svůj účet přes banku. Získej bonus 100 Kč za vklad, 400 Kč za plnou registraci a ke vkladu až 9 500 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Sazkabetu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka (UFC 303)

Jiří Procházka analyzuje svoje chyby v odvetě s Pereirou. „Nechal jsem ho ten zápas vést,“ říká BJP

Jiří Procházka si bohužel z odvety s Alexem Pereirou odnesl druhou porážku.⚡ Co se nepovedlo a jak moc výsledek duelu ovlivnilo video z...

Tereza Bledá zná termín dalšího zápasu v UFC

Tereza Bledá zná termín a soupeřku pro svůj návrat do klece UFC po roční odmlce

Poměrně dlouhou dobu jsme příliš neslyšeli o talentované UFC zápasnici Tereze Bledá, nyní však přichází dobrá zpráva. 22letá lvice se znovu...

Patrik Záděra a Mikeš

Patrik Záděra jde do bitvy o titul. „Jedu na vítězné vlně!“ říká elitní sniper. Stojí ještě o odvetu se Sivákem?

Patrik Záděra patří mezi českou postojářskou elitu.💪Kam směřuje jeho kariéra a kdy ho znovu uvidíme v akci? To a mnohem více prozradil v...