Tereza Bledá zná termín a soupeřku pro svůj návrat do klece UFC po roční odmlce

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář MerkurXtip

50 free spinů zdarma + 200 Kč ke vkladu

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Poměrně dlouhou dobu jsme příliš neslyšeli o talentované UFC zápasnici Tereze Bledá, nyní však přichází dobrá zpráva. 22letá lvice se znovu postaví do záře reflektorů na nejslavnějším MMA jevišti světa.

Tereza Bledá zná termín dalšího zápasu v UFC Foto: ČTK / AP / Amy Kaplan/Icon Sportswire

Bledou čeká ostrá zkouška v UFC. Výhra ji může přiblížit TOP 10 muší váhy

Datum 17. srpna si zapište do svých diářů. Na číslovaném turnaji UFC 305 v australském Perthu jde totiž do akce i česká bojovnice Tereza Bledá. Svěřenkyně trenéra Andrého Reinderse naposledy zápasila v červnu minulého roku. Následně musela řešit mimo jiné i zdravotní komplikace, takže se její pauza natáhla na více než rok. V srpnu ovšem naskočí do svého 3. UFC zápasu a bude chtít navázat na poslední výhru s Gabriellou Fernandes.

sipka Sledujte všechny turnaje UFC živě na Tipsport TV

Terezu Bledou čeká velká zkouška v podobě skotské válečnice Casey O'Neill (9–2). 26letá rodačka z města Irvine působí v nejlepší MMA organizaci od roku 2021. Úvodní 4 zápasy dokázala vyhrát a k tomu předvádět velice atraktivní výkony.

Rok 2023 ji ale nevyšel podle představ a po sérii výher přišly 2 prohry s Jennifer Maiou (body) a Ariane Lipski (submise). O'Nell je aktuálně na 14. příčce žebříčku muší váhy a v celosvětovém rankingu ji patří 34. pozice.

Bledá je aktuálně o 2 příčky za ní a ve 22 letech ji čeká první žebříčková soupeřka. Samotná účast na kartě UFC 305 je pro Terezu Bledou velice prestižní záležitostí. Hlavním tahákem je totiž titulová bitva ve střední váze mezi šampionem Dricusem Du Plessisem a Israelem Adesanyou, kde mezi oběma panuje hodně zlé krve, a proto se dá čekat velká sledovanost.

Bledá tak má obrovskou šanci dát o sobě pořádně vědět a v případě úspěchu se může přiblížit TOP 10 muší váhy, což by byl velký, stále však teprve dílčí, úspěch na její cestě. Česká bojovnice je už nějakou dobu v plné přípravě, v rámci které například vyrazila do Francie, kde v kempu nasávala cenné zkušenosti od Manon Fiorot.

My budeme české bojovnici držet palce a brzy se můžete těšit na exkluzivní rozhovor, takže určitě sledujte také naše sociální sítě.

Sleduj náš profil na Instagramu

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

Sledujte UFC turnaj na Tipsport TV s bonusem za registraci

Jak sledovat UFC live streamy zdarma živě? Na Tipsport TV

Sledujte v roce 2024 ✅ všechny turnaje UFC v livestreamech zdarma. ❤️ Podívejte se na snadný návod a fanděte u MMA zápasů v přímém...

UFC bojovnice Mackenzie Dern na váze

Váhové kategorie v MMA (Mixed martial arts) - ženy a muži

Bojovníci v MMA se rozdělují do několika váhových divizí.⭐ Podívejte se na kompletní seznam mužských i ženských váhových kategorií a další...