Tak to je překvapení! Ondřej Novotný se zastává jednoho z chybujících účastníků Clash of the Stars

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Ondřej Novotný po posledních přešlapech některých účastníků Clash of the Stars prohlásil, že hodlá být v boji proti organizaci bizarních zápasů aktivní, přesto se jedné z chybujících zápasníků nečekaně zastal...

Ondřej Novotný Oktagon MMA Foto: OKTAGON MMA

Nečekané zastání

Že má Ondřej Novotný velmi negativní názor na organizace bizarních zápasů, není žádné tajemství. Po posledních událostech spojených s Clash of the Stars dokonce prohlásil, že proti nim hodlá aktivně bojovat. A o to překvapivější je, že jedna ze zápasnic Clashe, která se nedávno dopustila přešlapu, u promotéra žluto-černé organizace našla zastání.

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

„Já jsem asi naivní, ale já asi jo,“ odpověděl Ondřej Novotný v podcastu Vládi Kadlece na otázku, jestli Hance Gelnarové věří její vysvětlení k videu, kde spolu s kamarády předvádí nechvalně známé gesto. Zápasnice Clashe se totiž hájila tím, že netušila, že jde o nacistický pozdrav.

Promotér Oktagonu na druhou stranu připustil, že v Německu by nikomu taková věc nejspíš jen tak neprošla. „Oni se do dneška bičujou, včetně té nejmladší generace, žádný přešlap v tomhle není možný vrátit... Kdyby se tam tohle stalo někde na veřejnosti, tak podle mě tam jde ten člověk okamžitě sedět,“ vysvětlil.

„Tady si řekneme, že sice je to trestný čin, ale jako nikdo na ni asi nepodá trestní oznámení a asi to s ní ani policajti nebudou řešit. A ani bych jí to nepřál. Já Hanku znám a je to normální hodná holka, která je vlastně dobrou tváří toho Clashe. Ona je holka, která z ničeho chodí s holkama, jako je Dostálová. Z ní se stala sportovkyně,“ zastal se Novotný Gelnarové.

„Takže mě mrzí, že zrovna jí se to vymklo takhle z ruky, ale je to obrovskej přešlap, o tom žádná, a ta omluva je strašně těžko stravitelná, pochopitelná, ale když bychom ji poslali tamhle k Nikosovi na detektor lži, tak si myslím, že nelže, nebo nevnímám to jako lež.“

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Tipsportu

„Ale o to větší je to obžaloba vzdělávání a toho, jak se historie vytrácí, a toho, jak jsou ti lidi neinformovaní. A je to obžaloba lidstva, že když zapomeneme, tak se nám to brzy stane znovu,“ prohlásil Ondřej Novotný.

„Já mám za to, že srandu si můžeš udělat úplně ze všeho. Vůbec mi nevadí, že si z toho lidi dělaj srandu. Uvažující člověk pozná, že je to vtip, a humor by neměl mít hranice.

Já jsem pro to dělat si srandu i z absolutních tabu, včetně tady toho, ale zároveň jsem potírač všech těchhle věcí a každej by si měl zajet do Terezína. To by měla být ve školství povinná věc za mě,“ dodal na závěr Novotný.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka

Jiří Procházka uvádí na pravou míru údajná jednání s Hillem a sdílí své představy o příštím fightu

Jiří Procházka se vrací pomalu do svého obvyklého tréninkového tempa a prozradil, jak probíhají jednání o dalším zápasu. 💪

Ivan Buchinger

Buchinger se kvůli soupeři vzdal pokračování v milionové pyramidě. Co je vlastně Lom-Ali Eskiev zač?

Buki se chystá znovu zazářit na velkém turnaji v Oberhausenu.💪 Kvůli tomuto zápasu se dobrovolně vzdal účasti v hlasování o tzv. Lucky...

Matěj Peňáz

Titul v OKTAGONu už není cíl, říká Matěj Peňáz. Jak moc se od situace kolem Edenu změnily jeho plány?

Matěj Peňáz hrozil ještě nedávno odchodem z OKTAGONu, ten se ale nakonec naštěstí nekoná.👏 Jak to vidí Money se svou budoucností teď?