Tadeáš Růžička si vyslechl nemilosrdný verdikt. Pobyt za mřížemi ho nemine. Jak dlouho tam pobude?

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář MerkurXtip

50 free spinů zdarma + 200 Kč ke vkladu

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tadeáš Růžička si dnes u soudu vyslechl verdikt, po kterém ho čeká nepodmíněný trest. Jak dlouho si věčný potížista pobude za mřížemi a projevil u soudu alespoň sebemenší lítost?

Tadeáš Růžička si vyslechl verdikt Foto: RFA

Růžička zná rozsudek

Tadeáš Růžička má na kontě průšvihů hned několik, za ten poslední, kdy letos v létě napadl na pražském koupališti neznámého muže, si ale dnes po měsíci ve vazbě vyslechl verdikt, který ho tentokrát posílá nepodmíněně za mříže. Vsaďte si na bojové sporty a získejte bonus za registraci.

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Růžička odešel od soudu za ublížení na zdraví a výtržnictví s nepodmíněným trestem v délce šesti měsíců. Tím to ale pro Mawara nejspíš nekončí. Jeho další prohřešky, kterých se v minulosti dopustil, jsou v současné době v šetření a Růžička by kvůli nim měl dříve či později znovu stanout před soudem.

V tuto chvíli policie vyšetřuje kauzu, která se coby poslední hřebíček do rakve odehrála začátkem srpna, kdy se měl Růžička údajně dopustit nebezpečného vyhrožování, výtržnictví a loupeže.

Jak bylo již řečeno, Růžička strávil ve vazbě celý měsíc, po němž u soudního přelíčení projevil lítost a pronesl omluvu, na kterou veřejnost čekala po celou dobu, kdy byl ještě na svobodě. „Vzhledem k tomu, že jsem měl nyní spoustu času o sobě přemýšlet, uvědomuju si, jak jsem nevhodně a nepřijatelně žil,“ připustil Růžička.

K tomuto vyjádření soud přihlédl a sáhl po spodní hranici šesti měsíců. Růžičkovi totiž hrozily až tři roky vězení. Mawar také přiznal, že často jednal pod vlivem omamných látek. „Bylo to osobní selhání, kdy jsem byl pod vlivem alkoholu a léků, pak jsem měl úplně jiný pohled na svět. Přál bych si vrátit čas, to bohužel nejde,“ litoval bojovník.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Tipsportu

„Panu obžalovanému jsem se prostřednictvím advokáta omluvil, chtěl bych osobně, ale to bohužel nejde. Ve výkonu vazby využiju vše, abych zlepšil své sebeovládání, abych mohl po propuštění začít nanovo,“ dodal.

Šílenství kolem Tadeáše Růžičky odstartovalo už před rokem, kdy uniklo video, které dokumentovalo Růžičkovo napadení neznámého muže. Od té doby vyplavalo na povrch několik dalších afér, v nichž hrál Růžička hlavní zápornou roli, což vyvrcholilo i vyhazovem z domovského Spejbl Gymu a nedlouho na to zatčením.

sipka Čtěte také: Lukáš Fajk promluvil o vztahu s Tadeášem Růžičkou. „Jeho basa nenapraví,“ tvrdí elitní boxer

Růžička u soudu tvrdil, že si je svých skutků vědom a že jich lituje, jak to ale cítí doopravdy, je jedna velká otázka. Jeho trenéři ze zmíněného Spejbl Gymu nebo promotéři organizací RFA a IAF už od nepoučitelného Růžičky podobná slova slyšeli. Jak je to ve skutečnosti, nakonec ukáže až čas.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Mach Muradov

Mach Muradov bude bojovat v polské obdobě Clash of the Stars. Co na to OKTAGON?

Mach Muradov se vrátil do OKTAGONu, vedle toho ale chystá i duel v bizarní organizaci Fame, polské obdobě Clashe.⚡ Co na to říká vedení...

Jaromír Soukup se porval s Miroslavem Dopitou

Jaromír Soukup se porval s Miroslavem Dopitou, oba skončili v nemocnici. Co na to Benda?

Dva měsíce před turnajem Clash of the Stars 10 započal Jaromír Soukup ostré sparingy. Na pěstní výměnu vyzval současného manžela Agáty...

Lukáš Fajk

Lukáš Fajk promluvil o vztahu s Tadeášem Růžičkou. „Jeho basa nenapraví,“ tvrdí elitní boxer

Lukáš Fajk byl jedním z těch, kdo se v počátku Tadeáše Růžičky zastával, to se ale brzy změnilo.⚡ Jak elitní boxer vnímá Mawara dnes?👆