Mach Muradov bude bojovat v polské obdobě Clash of the Stars. Co na to OKTAGON?

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Chance

Ke vkladu až 2 000 Kč + 200 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Mach Muradov se vrátil do OKTAGONu, vedle toho ale chystá i duel v bizarní organizaci Fame, polské obdobě Clashe. Co Macha přimělo k takovému kroku a co na to říká vedení OKTAGONu?

Mach Muradov Foto: OKTAGON MMA

Muradov v polském Clashi?

Mach Muradov v sobotu vybojoval v OKTAGONu své první vítězství po návratu z UFC. Na pozápasové tiskové konferenci pronesl, že do konce roku ho na devadesát devět procent v kleci žluto-černé organizace nejspíš neuvidíme, to ale neznamená, že Mach nebude bojovat. Podle všeho ho v listopadu čeká duel v polské organizaci bizarních zápasů Fame, která je jakýmsi předobrazem českému Clash of the Stars.

sipka Vsaďte si na bojové sporty a získejte bonus za registraci

„Nebudu se účastnit žádného trashtalku, pomlouvání a podobně. Jdu jen na sportovní zápas, který se mi nepropíše do profesionální bilance. Půjdu tři kola po třech minutách,“ prozradil Muradov v rozhovoru pro iSport.cz

Muradov se netajil tím, že velkým tahákem pro něho byla finanční stránka věci. „Za těch devět minut dostanu dobře zaplaceno, jednu z největších výplat na scéně. Když se v té organizaci jednou za čas představím, nemusím chodit do Gamechangeru. Za zápas dostanu několik milionů korun,“ připustil Muradov.

Zaregistruj se online a vsaď si u Chance

Ptáte se, jak je možné, že OKTAGON dovolil Machovi podobnou smlouvu podepsat? Odpověď je jednoduchá, Fame byl totiž rychlejší. „S organizací Fame jsem podepsal dřív než s OKTAGONem,“ prozradil Muradov.

„Prioritu ale mají sportovní výzvy v OKTAGONu. Do tohoto listopadového zápasu nemusím tolik hubnout, a navíc jsem dostal super podmínky. Za tři kola sparingové délky dostanu x milionů,“ dodal Makhmud.

A co na to vedení OKTAGONu? Ti podle všeho o tomhle „sranda zápasu“ věděli předem. „Do našich plánů to nijak nezasahuje, je to víceméně sranda zápas. Věděli jsme o tom, že to bude, dávno předtím, než jsme to domluvili u nás,“ řekl k tomu Ondřej Novotný a dodal, že vzhledem k tomu, jak Muradov trénuje a o jaký zápas jde, se zranění, které by mu pak bránilo bojovat v OKTAGONu, nebojí.

Mach Muradov si na nedávném turnaji OKTAGON 61 vybojoval vítězství a vedení OKTAGONu by ho rádo vidělo v další sérii projektu Tipsport Gamechangeru, jak ale Mach bez skrupulí přiznal, nedovede si představit, že by byl v podstatě po celý rok v takovém zápřahu. Uvidíme tedy, kdy se Mach znovu představí na události OKTAGONu.

sipka Více čtěte zde: Muradov komentuje bučení fanoušků. Co bude dál? Zabojuje o miliony v dalším Tipsport Gamechangeru?

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Chance

CHANCE – získej 200 Kč ZDARMA

Využij skvělé nabídky sázkových příležitostí – zaregistruj se snadno online a získej bonus 200 Kč zadarmo.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Chance

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka

Jiří Procházka hodnotí výkon Lucie Pudilové. Pochvalu ale nečekejte. Co BJP zápasnici vytknul?

Máme za sebou brněnský turnaj OKTAGON 61 a teď už nezbývá, než si událost zhodnotit.✅ Názor nabídl i Jiří Procházka. Jaký zápas se mu...

Mach Muradov v zápase se Scottem Askhamem

OKTAGON 61 výsledky: Muradov musel upravit taktiku, Pudilová si prošla peklem

V Brně se v sobotu uskutečnil OKTAGON galavečer s pořadovým číslem 61, který přinesl hned několik zápletek a skvělých momentů. Kdo si...

Lukáš Fajk

Lukáš Fajk promluvil o vztahu s Tadeášem Růžičkou. „Jeho basa nenapraví,“ tvrdí elitní boxer

Lukáš Fajk byl jedním z těch, kdo se v počátku Tadeáše Růžičky zastával, to se ale brzy změnilo.⚡ Jak elitní boxer vnímá Mawara dnes?👆