Lukáš Fajk promluvil o vztahu s Tadeášem Růžičkou. „Jeho basa nenapraví,“ tvrdí elitní boxer

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Lukáš Fajk byl jedním z těch, kdo se v počátku Tadeáše Růžičky zastával, to se ale brzy změnilo. Boxer promluvil o tom, kdy a proč skončilo jejich kamarádství, o Mawarově rodině i o tom, jestli se dokáže ve vězení napravit.

Lukáš Fajk Foto: ČTK / imago sportfotodienst / Torsten Helmke

Růžička vyhrožoval, komu mohl

Lukáš Fajk a Tadeáš Růžička kdysi bývali přátelé. Po prvním Mawarově průšvihu se ho Fajk ještě zastával, ovšem jen do té doby, než Růžička Fajka obvinil, že nechvalně známé video rozšířil právě on. Vsaďte si na bojové sporty a získejte bonus za registraci.

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

„Já jsem ho měl jako kámoše. Jak se stal ten první problém, tak on začal vyprávět mezi mejma blízkejma lidma a v gymu, že jsem já dal ven to video, tak mě to strašně urazilo,“ prozradil Fajk v podcastu Willyho Caa.

Nedorozumění si oba bojovníci záhy vyříkali, tenhle smír ale neměl dlouhého trvání, a věci se vrátily do starých kolejí poté, co Lukáš Fajk v jednom z rozhovorů prohlásil, že se s chováním Růžičky neztotožňuje. „Frajer mi na to začal psát zprávy, že je na mě ready a že uvidim,“ řekl Fajk.

„Nechci, aby to znělo, že jsem se s Mawarem bavil a teď na něj hážu špínu. Prostě po tom, co mi napsal, pro mě skončil, a jak se choval k mým trenérům, bezcharakterně, tak pro mě prostě skončil,“ dodal Fajk.

Fajk: Mawar má tu nejlepší rodinu

Tadeáš Růžička velmi rád a často opakoval, že je takzvaně z ulice, podle Lukáše Fajka ale nic není vzdálenější pravdě. Růžička měl podle něj naopak to nejlepší možné zázemí a podmínky.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

„Jak furt říká, že je z ulice, z jaký ulice?! Ti maj doma barák jako kráva, jeho fotr je kovář. Jeho rodina? Má skvělýho bráchu, mámu má úplně zlatou, jeho táta, to je tak hodnej člověk.

Ten má snad nejlepší rodinu, co znám. Jeho táta kdyby mi zavolal ve tři ráno, tak já se seberu a pojedu mu pomoct. Na ty v životě nemůžu říct nic a je mi to líto, že maj takovýho syna,“ pronesl Fajk.

Napraví se ve vězení?

Tadeáš Růžička nakonec skončil po všech svých přešlapech ve vězení a otázkou je, jestli to pro něj bude odrazový můstek ze dna. „Já si myslím, že ho to nenapraví, já si myslím, že basa tě akorát zku*ví. V jeho případě je basa dobře jen v tom, že nešel sedět za něco většího, protože jak byl furt vyfetovanej a někde lítal po centru, tak by to odnesl někdo nevinnej,“ řekl na závěr Fajk.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA – získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Dana White a Sean O'Malley

VIDEO: Dana White a Sean O'Malley se střetli s Tomem Hardym. Ten jedničku bantamu bez milosti uškrtil

Dana White má plné ruce práce s matchmakingem a dalšími věcmi kolem UFC, přesto si udělal čas a odskočil si na moment k herectví.👏

Tomáš Hron

Tomáš Hron popisuje hořké začátky v bojových sportech. „Byl jsem tlusté prase,“ připouští legenda

Legenda Tomáš Hron má dnes na kontě více jak sto třicet zápasů, začátky ale nebyly lehké.⚡ V kolika letech Tomáš začal a kolik ho to stálo...

Pavel Touš

Nesouhlas či konkurenční boj? Za bojem OKTAGONu proti Clash of the Stars prý stojí mnohem víc

Mnozí za přístupem OKTAGONu vůči Clashi vidí obyčejný odpor k bizáru, někteří zase konkurenční boj.⚡ Za vším je ale prý ještě jiná, vyšší...