Jiří Procházka hodnotí výkon Lucie Pudilové. Pochvalu ale nečekejte. Co BJP zápasnici vytknul?

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Chance

Ke vkladu až 2 000 Kč + 200 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Máme za sebou brněnský turnaj OKTAGON 61 a teď už nezbývá, než si událost zhodnotit. Názor nabídl i jeden z komentátorů turnaje, ale především zápasník UFC Jiří Procházka. Jaký zápas se mu nelíbil a proč?

Jiří Procházka Foto: ČTK / Šálek Václav

Procházka: Nebyla v tom chytrost

Uplynulý turnaj OKTAGON 61 se nepochybně více než povedl. O velmi vyrovnaných duelech svědčily výsledky a minimum zápasů ukončených před limitem a v podstatě každý ze soubojů karty nabídl svého druhu vzrušení a napětí. Svůj názor na duely karty brněnské události nabídl i bojovník UFC Jiří Procházka, kterému se jeden ze zápasů přece jen moc nezamlouval...

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

„Můžu to okomentovat kulantně, anebo úplně upřímně, a to nechcete slyšet,“ řekl se smíchem Jiří. „Já nejsem fanoušek ženských zápasů. No, tak nebyla v tom chytrost, že jo. Nebylo v tom, že by se jeden soupeř snažil přijít na to vítězství efektivněji než ten druhej,“ komentoval Jiří pro CNN Prima News zápas Lucie Pudilové.

„Bylo to jenom srdce válečníka, na které se sází jako jednu z posledních variant. Byť mám za sebou taky spoustu takových podobných zápasů, tak neusiluju o nic jinýho než vyhrát co nejefektivněji,“ dodal Procházka.

Došlo i na pochvaly

Celou řadu zápasů ale Jiří Procházka ocenil. Úplně největší dojem na něj udělal Rony Paradeiser, který Acoidana Duque ukončil v prvním kole na KO a získal tak bonus za výkon večera. „Krásné zaměření vzdálenosti, vychytání si ho a ukončení zápasu,“ zhodnotil Jiří.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

„Andrej Kalašnik krásně odbojoval ten zápas. Strašně rád se dívám na hezký zápasy, na ty, ze kterých se můžu sám inspirovat a dnes ta příležitost byla. Nepadaly tam káočka, ale musím říct, že ten pohyb, to vychytávání, ta strategie těch kluků tam šla vidět,“ uznal BJP.

„Kdybych to měl komentovat fakt po svým, tak bych to dělal mnohem jednodušeji a příměji a nebyl bych tak milej, co se týče těch zápasníků, ale každej máme svůj styl, svůj způsob a to musim respektovat,“ řekl na závěr upřímně Jiří Procházka.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA – získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ondřej Novotný a Makhmud Muradov

Muradov komentuje bučení fanoušků. Co bude dál? Zabojuje o miliony v dalším Tipsport Gamechangeru?

Makhmud Muradov v sobotu úspěšně vybojoval po návratu do OKTAGONu vítězství.👏 Co má někdejší UFC zápasník v plánu dál?

RFA x IAF turnaj

IAF x RFA 2: Brichta, Sivák, Záděra, Mikulášek – info, karta, vstupenky a livestream

Už tuto sobotu se již podruhé spojí RFA a IAF a přinesou to nejlepší z obou organizací.💪 Jak vypadá kompletní karta a kde ji sledovat,...

Hanka Gelnarová míří do KSW

Potvrzeno! Hvězda Clashe se chystá zazářit v KSW. „Je to motivace, i odpovědnost,“ říká Gelnarová

Je to potvrzené, hvězda Clash of the Stars Hanka Gelnarová se chystá blýsknout v KSW.💪 KrutoHanka nám prozradila své pocity i plány do...