IAF x RFA 2: Brichta, Sivák, Záděra, Mikulášek – info, karta, vstupenky a livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Chance

Ke vkladu až 2 000 Kč + 200 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Už tuto sobotu se již podruhé spojí dvě tuzemské organizace RFA a IAF a přinesou to nejlepší z obou. Jak vypadá kompletní karta a kde ji sledovat živě online, najdete v článku.

INFOKARTALIVESTREAM
BRICHTA vs. PACHECO
KOZUBOVSKÝ vs. PIRIK
ZÁDĚRA vs. BERECZKI
SIVÁK vs. STOYKOV

RFA x IAF turnaj Foto: Facebook/RFA

RFA a IAF Special Title Night 2: datum, místo a další info

Už tuto sobotu se v pražské hale O2 Universum již podruhé odehraje spojený turnaj organizací IAF a RFA. Při speciální titulové události se představí ti nejlepší z obou organizací. V akci uvidíme například Lea Brichtu, Václava Siváka, Patrika Záděru a mnoho dalších.  Vsaďte si na bojové sporty a získejte registrační bonus 300 Kč zdarma.

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Protože jde o zvláštní titulovou noc, galavečer nabídne ne jeden, ale hned tři titulové duely. O pás zabojuje již zmíněný Leo Brichta, Patrik Záděra a do třetice Miroslav Kozubovský.

RFA a IAF Special Title Night 2
📌Datum 28. 9. 2024 (19:00)
🚩Místo O2 Universum, Praha
✏️Karta Zápasy
🏆Titulové duely

Brichta vs. Pacheco

Kozubovský vs. Pirik

Záděra vs. Bereczki

▶️Livestream Info ZDE

RFA x IAF 2: Leo Brichta vs. Pacheco

Vrcholem večera bude v sobotu titulový duel mezi českým bojovníkem Leem Brichtou a Jairem Pacheco, Brazilcem, který nikdy nebyl ukončený před limitem. K jediným svým dvěma prohrám Pacheco přišel v organizaci Bellator a v obou případech šlo o prohru na body.

Leo Brichta na druhé straně v únoru letošního roku inkasoval po dlouhé vítězné sérii nepříjemnou porážku v titulovém duelu KSW z rukou Valeriu Mircea. Podaří se Brichtovi ukořistit pás v tuzemské organizaci?

sipka aktualizováno: Jaire Pacheco během oficálního vážení převážil o skoro kilo a půl. Souboj se uskuteční, avšak zatímco Brichta má stále v případě vítězství šanci nasadit pás šampiona, Pacheco o tuhle možnost přišel a titul nezíská ani v případě výhry nad Brichtou.

BILANCE
Leo Brichta Jairo Pacheco
12 (6x KO/TKO, 4x submise, 2x body) 9 (2x KO/TKO, 3x submise, 4x body)
4 (1xKO/TKO, 3x submise), 1 NC 2 (2x body)

RFA + IAF 2: Kozubovský vs. Pirik

O další pás šampiona v muay thai se utkají Matěj Kozubovský a jeho maďarský soupeř Tamas Pirik. Kozubovský si v RFA prvně zabojoval v prosinci minulého roku, kdy ve třetím kole ukončil na TKO maďarského bojovníka Csabu Totha.

Pirik má za sebou v RFA dokonce dva zápasy a v obou případech ukončil své soupeře před limitem. V únoru 2023 Pavla Pilného vyřadil tvrdými lowkicky a v listopadu pak Bernarda Plavce ukončil hned v prvním kole dobře mířeným pravým hákem.

RFA a IAF II: Záděra vs. Bereczki

O pás šampiona si na spojené akci RFA a IAF zabojuje i Patrik Záděra. V duelu do 75 Kg pod pravidly Real Fight si to rozdá s aktuálním šampionem Dominicem Bereczkim. Pro toho půjde o první titulovou obhajobu. Maďarský bijec pás získal v duelu s Teem Mikelicem, kterého v listopadu minulého roku porazil na body a připnul si tak pás šampiona RFA.

Patrik Záděra v poslední době získává zkušenosti v zahraničí a v rámci RFA zažil prohru jen z rukou dosud neporaženého Václava Siváka. Tehdy však Patrik nastupoval na short notice a ještě k tomu indisponovaný a v současné době je na úplně jiné úrovni.

RFA a IAF: Sivák vs. Stoykov

Během galavečera se představí i již zmíněný neporažený Václav Sivák. Ten platí za jednoho z nejlepších postojářů Česka a tentokrát se tuhle jeho pověst pokusí pošramotit bulharský bojovník Konstantin Stoykov. Ten se v rámci organizací představí poprvé. Bude jen dalším zářezem na Sivákově pažbě, nebo překvapí českého bojovníka i jeho fanoušky?

RFA a IAF 2: Mikulášek vs. Komuenha zrušený zápas

Na společném turnaji organizací IAF a RFA se měl představit také někdejší bojovník OKTAGONu, kterého v současné době vídáme mimo jiné v Clash of the Stars, Václav „Baba Jaga“ Mikulášek.

Toho měl v kleci RFA prověřit Frederico Komuenha, bojovník, který si zazápasil v polské KSW, české organizaci bizarních zápasů Red Face, ale především pak v IAF. V květnu letošního roku porazil známého bojovníka Gábora Borárose, kterého ukončil ve druhém kole TKO.

Tenhle duel se ale bohužel konat nebude. Organizace ani ne týden před turnajem oznámily, že Vašek Mikulášek v současné době bojuje se zánětem celého těla a není tedy s to nastoupit. Zda se stihne Komuenhovi najít náhradu, je zatím ve hvězdách.

RFA a IAF 2: program, karta, zápasy a výsledky

Karta spojeného turnaje je zajímavá i proto, že se tu setkají otec a syn. Nestřetnou se sice v jedné kleci, oba jsou ale součástí karty. Kromě Václava Siváka si tu totiž zabojuje také jeho otec Václav Sivák starší, který se pod pravidly K1 utká s makedonským bijcem Erkanem Muratem. Na kompletní kartu se podívejte zde:

RFA a IAF Special Title Night II – karta, zápasy a výsledky
HLAVNÍ KARTA
MMA lightweight RFA x IAF Title Fight Brichta vs. Pacheco (body)
Realfight 81 Kg Title Fight Kozubovský (KO, 1. kolo) vs. Pirik
Realfight 75 Kg Title Fight Záděra vs. Bereczki (body)
K1 69 Kg Catchweight Sivák (KO, 2. kolo) vs. Stoykov
MMA 80 Kg Catchweight Machmudov (TKO, 1. kolo) vs. Hircin
MMA 88 Kg Catchweight Komuenha vs. Kozák (TKO, 1. kolo)
PRELIMS
MMA Light Heavyweight Kuča (TKO, 2. kolo) vs. Podzemský
K1 70 Kg Murat (TKO, 2.kolo) vs. Sivák
MMA Welterweight Žemla remíza Ayari
MMA Lightweight Beck (TKO, 2. kolo) vs. Cai Xuan
FREE PRELIMS
Amateur MMA Lightweight Barták (body) vs. Svoboda

Kde a jak sledovat turnaj RFA a IAF Special Title Night II (livestream, vstupenky a cena PPV)

Vstupenky na společný galavečer RFA a IAF zakoupíte v sítích prodejen Ticketportal a Ticketmaster. Pokud si chcete turnaj užít v pohodlí domova, můžete si zakoupit oficiální PPV na webových stránkách realsport.tv. Za jednorázové pay-per-view v tuto chvíli zaplatíte 330 Kč. Turnaj budou moci sledovat i předplatitelé slovenské verze platformy Voyo.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣Kde sledovat turnaj RFA a IAF Special Title Night 2?

Druhý speciální turnaj RFA a IAF bude možné sledovat skrze PPV, které pořídíte na stránkách realsport.tv, nebo na platformě voyo.sk.

2️⃣Jsou na turnaj RFA x IAF Special Title Night 2 vypsané kurzy?

Na turnaj RFA x IAF Special Title Night 2 zatím nevypsala kurzy žádná sázková kancelář.

3️⃣S kým mají na RFA x IAF turnaji zápas Václav Sivák a Leo Brichta?

Leo Brichta si to rozdá s Brazilcem Jairem Pecheco (9-2) a Václava Siváka čeká bulharský bojovník Konstantin Stoykov. Celou kartu najdete v článku.

Hodnocení turnaje RFA a IAF Special Title Night II: 9,6/10

  • Datum: 28. 9. 2024 (18:00)
  • Místo: O2 Universum Praha

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ondřej Novotný a Makhmud Muradov

Muradov komentuje bučení fanoušků. Co bude dál? Zabojuje o miliony v dalším Tipsport Gamechangeru?

Makhmud Muradov v sobotu úspěšně vybojoval po návratu do OKTAGONu vítězství.👏 Co má někdejší UFC zápasník v plánu dál?

Hanka Gelnarová míří do KSW

Potvrzeno! Hvězda Clashe se chystá zazářit v KSW. „Je to motivace, i odpovědnost,“ říká Gelnarová

Je to potvrzené, hvězda Clash of the Stars Hanka Gelnarová se chystá blýsknout v KSW.💪 KrutoHanka nám prozradila své pocity i plány do...

Joshua ve Wembley tvrdě narazil

VIDEO: Anthony Joshua brutálně knokautován Danielem Duboisem! Ve Wembley se zrodila senzace

Korunovace nového krále organizace IBF v těžké váze světového boxu se nekoná. Úřadující šampion Daniel Dubois se postaral o prvotřídní...