Samir dostal vyhazov, Gelnarová ne. Dvojí metr? Tomáš Le Sy vysvětluje, proč Hanka ve stáji Clashe zůstává

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Nad Clash of the Stars se v posledních týdnech stahují mračna a vedení je nuceno čelit jedné nepříjemnosti za druhou. Někteří fanoušci se ale ozývají, že by měli být hříšníci organizace trestáni stejnou měrou. Promotér Tomáš Le Sy vysvětluje hledisko organizace.

Samir Margina Foto: Clash of the Stars

Kde vidí Clash rozdíl mezi kauzami Margina a Gelnarová?

Clash of the Stars prochází divokým obdobím plným kotrmelců. Všechno začalo úvodní tiskovkou k devátému turnaji s trefným podtitulem Skandál, kde jeden z účastníků Samir Margina spustil nenávistný monolog plný úrážek a výhrůžek směrem k LGBT komunitě. Vsaďte si na bojové sporty a získejte registrační bonus zdarma.

Zaregistruj se online a vsaď si u Chance

Promotér Tomáš Le Sy a obecně vedení Clashe později vyjádřilo veřejnou omluvu a připustili, že měli včas zasáhnout a Marginu umlčet. To se ale bohužel nestalo a někteří z partnerů organizace se rozhodli rozvázat spolupráci, a to včetně generálního partnera Fortuny.

Sotva se situace jakž takž uklidnila, snesla se na organizaci další rána v podobě nevhodného videa oblíbenkyně Clashe Hanky Gelnarové. Ta na instagramu zveřejnila nahrávku, kde spolu s kamarády předvádí nechvalně známé nacistické gesto, jehož propagace je kvalifikovaná jako trestní čin.

Hanka Gelnarová brzy video po upozornění stáhla, už bylo ale pozdě. Záznam se šířil po interentu jako požár a bojovnice je teď nucena čelit vlně kritiky, kterou nikdy předtím nezažila.

Tomáš Le Sy a potažmo organizace Hančin přešlap rovněž odsoudili, avšak její vyhazov, který mnozí předpokládali, na pořadu dne není. To někteří považují v kontextu situace s Marginou za dvojí metr. Tomáš Le Sy vysvětlil, v čem tkví pro vedení Clashe rozdíl.

„Debata proběhla, ale já sám jsem byl proti tomu ji vyhazovat, protože kdybych ji podezříval z toho, že vyznává tyhle ty hodnoty, že je nácek a že má doma vyvěšené hákové kříže, bajonety pověšené někde na stěně, tak by nebylo o čem, ale já vím, že to byla buďto blbá sranda, nebo ukázka její hlouposti a za to si nemyslím, že si zaslouží vyhodit,“ prohlásil Tomáš Le Sy v podcastu Willyho Caa.

První vyjádření Tomáše Le Syho k situaci kolem Samira Marginy najdete na našem instagramu:

Sleduj náš profil na Instagramu

„Pokud se to bude opakovat (...), tak to jo, to se není o čem bavit. Vůbec bych ale nesrovnával to, co udělal Samir, jak moc útočně a agresivně útočil na ty svoje soupeře, a to, co udělala Hanka, ještě navíc u sebe na instagramu,“ pronesl.

„Udělala chybu, kiks, hloupost, je to ukázka její hlouposti, nevědomosti, naivity nebo hloupého humoru, ale v mých očích ji to nedefinuje jako zlého člověka, aspoň zatím určitě ne. Já jsem nad ní hůl nezlomil a jedeme dál,“ dodal promotér Clashe.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Chance

CHANCE – získej 200 Kč ZDARMA

Využij skvělé nabídky sázkových příležitostí – zaregistruj se snadno online a získej bonus 200 Kč zadarmo.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Chance

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Pavel Novotný

Pavel Novotný posílá řízný vzkaz Mawarovi a brání Spejbl Gym. „Ty potřebuješ do kriminálu!“ říká

Pavel Novotný byl původně jedním z mála, kdo vůči průšviháři Růžičkovi projevil lítost. Teď už s ním ale nemá slitování ani starosta...

B4THECLASH k CotS 9

Nejnudnější B4THECLASH vůbec? „Samir zabil Clash, tohle je začátek konce,“ stěžují si někteří fanoušci

Máme za sebou první B4THECLASH k turnaji Clash of the Stars 9 a jednalo se o nejklidnější relaci organizace.☀️ Mnohým se tahle podoba...

Angie Mangombe a Pavel Novotný

Kdy bude Clash of The Stars 9: datum, místo, karta, vstupenky a livestream

Co nevidět nás čeká další nabitý turnaj Clash of the Stars.⭐ Co nabídne v pořadí devátá akce organizace?9️⃣ Veškeré info najdete v článku.