Promotéři RFA a IAF prozradili, jak probíhají jednání s Tonym Fergusonem. Jaké možnosti jsou ve hře?

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář MerkurXtip

50 free spinů zdarma + 200 Kč ke vkladu

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Před pár týdny se objevily zprávy o tom, že se do Prahy chystá slavný bojovník UFC Tony Ferguson. Je tahle varianta stále ve hře? V jaké fázi jsou momentálně jednání o Fergusonově případném fightu s Brichtou?

Tony Ferguson Foto: Sean M. Haffey / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP / Profimedia

Chystá se veterán UFC do Prahy?

Je tomu pár týdnů, co se objevila zpráva o tom, že se tuzemské organizace RFA a IAF snaží zlanařit jednoho velmi slavného zahraničního zápasníka. Původně se o něm mluvilo ve spojení s Leem Brichtou, který po odstupu Mezhidova potřeboval náhradního soupeře do titulového duelu. Tony Ferguson nebyl ale s to takhle rychle po posledním duelu v UFC nastoupit do pětikolového titulového zápasu. Můžeme se na tohohle bojovníka těšit v budoucnu?

Zaregistruj se online a vsaď si u Chance

„Je to stále v jednání. Není to zrušený, je to v přípravě. Je to ve fázi, že čekáme na odpověď, jestli se to bude hodit nebo nebude hodit v nějakém jeho plánu,“ prozradil aktuální info Petr Píno Ondruš v podcastu FightZone.

„Naším cílem je ho sem dotáhnout, aby tu měl zápas, to je samozřejmě gró. Teď se to nestihne, ale kdyby se aspoň podařilo domluvit, že by přiletěl a viděl by náš event a diváci by ho tu přivítali a udělali bychom nějaký staredown...,“ řekl Boris Marhanský.

„Tony měl bejt jeden z náhradníků pro Lea Brichtu a nevyšlo to na tenhle event bohužel. (...) My budeme doufat, že se nám to podaří na Ostravu, a mezitím doufáme, že přiletí aspoň tady na tu zdravici a ukázat Leovi svůj obličej,“ dodal Ondruš.

Marhanský a Ondruš připustili, že nic zatím není jisté, jednání s Fergusonovým týmem jde prý ale velmi dobře. „Musím říct, že komunikace s jejich managementem mě hrozně bavila. Jsou výborní a mají zájem se ukázat i jinde než v USA. Pokud to dopadne, tak to bude bomba,“ prohlásil Ondruš.

Zda se Tony na sobotním turnaji RFA a IAF Special Title Night II objeví alespoň v roli hosta, je zatím tedy ve hvězdách a fanoušci se to dost možná dozví až na místě. Pokud by se ale podařilo s tímhle borcem domluvit zápas, pro organizace i diváky by šlo nepochybně o výjimečnou událost.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Chance

CHANCE – získej 200 Kč ZDARMA

Využij skvělé nabídky sázkových příležitostí – zaregistruj se snadno online a získej bonus 200 Kč zadarmo.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Chance

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tadeáš Růžička si vyslechl verdikt

Tadeáš Růžička si vyslechl nemilosrdný verdikt. Pobyt za mřížemi ho nemine. Jak dlouho tam pobude?

Tadeáš Růžička si dnes u soudu vyslechl verdikt, který mu určil nepodmíněný trest.⚡ Jak dlouho si věčný potížista pobude za mřížemi?

Mach Muradov

Mach Muradov bude bojovat v polské obdobě Clash of the Stars. Co na to OKTAGON?

Mach Muradov se vrátil do OKTAGONu, vedle toho ale chystá i duel v bizarní organizaci Fame, polské obdobě Clashe.⚡ Co na to říká vedení...

Lukáš Fajk

Lukáš Fajk promluvil o vztahu s Tadeášem Růžičkou. „Jeho basa nenapraví,“ tvrdí elitní boxer

Lukáš Fajk byl jedním z těch, kdo se v počátku Tadeáše Růžičky zastával, to se ale brzy změnilo.⚡ Jak elitní boxer vnímá Mawara dnes?👆