Ondřej Novotný popisuje, jak vznikla nevraživost mezi OKTAGONem a KSW. Proč je vztah na bodu mrazu?

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář MerkurXtip

50 free spinů zdarma + 200 Kč ke vkladu

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

OKTAGON MMA a KSW jsou největší evropské MMA organizace, z počáteční spolupráce se ale stal konkurenční boj. Promotér OKTAGONu prozradil, kdy přesně se nevraživost ze strany polské organizace zrodila.

Ondřej Novotný Foto: OKTAGON MMA

Vztahy na bodu mrazu dávno před Frankfurtem?

Turnajem ve Frankfurtu OKTAGON MMA dosáhl počtem návštěvníků historického milníku, který je ale trnem v oku konkurenčních organizací. Rekord například zpochybnil promotér organizace KSW Martin Lewandowski. Nepřátelství mezi žluto-černou a polskou organizací se ale zrodilo ještě dávno předtím. Co přesně se mezi nimi stalo, prozradil promotér Ondřej Novotný. Vsaďte si na bojové sporty a získejte registrační bonus zdarma.

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

„My jsme tam jeli na ten turnaj v Gliwicích (v prosinci 2022) a řekli jsme si, že se potkáme a řekneme si některý věci. V úplně přátelský, otevřený atmosféře jsme si řekli, že nepodepíšem Parkea, protože se k nim chová nepřátelsky, porušuje kontrakt,“ pronesl v úvodu rozhovoru pro iSport.cz promotér OKTAGONu.

„Oni slíbili, že nepodepíšou Brichtu, protože Brichta se chová k nám nepřátelsky, a shodli jsme se, že nebudeme uhýbat nějaký šílenosti bojovníků, kteří nerespektují kontrakty a tak dál,“ dodal Ondřej Novotný.

„Celá ta nevraživost, a to je strašně legrační, začala tím jejich pocitem, že my jsme porušili nějaké slovo, protože měli před Libercem, ale my jsme taky měli před Libercem a my jsme měli objednaný nějaký kampaně, autobusy pomalovaný a tak dál a samozřejmě, on se mě na to tehdy neptal, ale my to jeli dávno před tou schůzkou.

Oni tam byli v únoru, my v dubnu, něco takovýho, a on měl pocit, že sotva jsme se vrátili, tak jsme spustili kampaň a že to děláme jim navzdory, aby oni tu nebyli úspěšní,“ vysvětlil Novotný.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

„V tu chvíli se něco totálně změnilo a oni měli pocit, že jsme jim dělali nějaké naschvály a extrémně šli proti nim, takže podepsali Brichtu, začali do toho šlapat. Já se k nim chovám maximálně seriózně, s jejich matchmakerem máme dobré vztahy, voláme si, pomáháme si.

Když měli teď ten problém, kdy jim vypadly tři zápasy během jednoho dne, tak já řekl jasně, tady máte. Chtěli ode mě uvolnit zápasníky a já na všechno řekl ano,“ prozradil Novotný a dodal, že bojovníci KSW nakonec všechny potenciální soupeře z OKTAGONu odmítli.

„To, co teď ten Martin vede za válku a jak na to přitlačuje, tak to mě samozřejmě lidsky mrzí, promotérsky a marketingově to nechápu, ale zároveň je to jeho věc a asi nějaký způsob boje s něčím,“ dodal na závěr promotér české organizace.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA – získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos a Lela Vémolovi

Karlos Vémola oznámil radostnou novinu. S Lelou čekají přírůstek do rodiny. Prozradili i pohlaví

Karlos Vémola má obrovský důvod k radosti, spolu se ženou čekají další přírůstek do rodiny.👼 Dvojice fanouškům prozradila, jakého je...

Jarda Kotlár

Jarda Kotlár ve vězení přišel o zuby. „Zlomili mě, prvních čtrnáct dnů bylo peklo na zemi,“ říká

Jarda Kotlár se nedávno vrátil na svobodu.🎆 Vězení mu prý hodně dalo, ale i vzalo. Jak se hvězda Clashe popasovala s drsnou realitou za...

Clash of the Stars 10: Tomáš Le Sy, Jaromír Soukup

Kdy a kde bude Clash of the Stars 10: datum, místo, zápasy, vstupenky a live stream

Jubilejní turnaj Clash of the Stars 10 ✔️ již zná svůj termín a místo konání. V tomto článku najdete datum i aktuální informace o...