Karlos Vémola oznámil radostnou novinu. S Lelou čekají přírůstek do rodiny. Prozradili i pohlaví

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář MerkurXtip

50 free spinů zdarma + 200 Kč ke vkladu

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Karlos Vémola má obrovský důvod k radosti, dnes veřejně oznámil, že spolu se ženou čekají další přírůstek do rodiny. Dvojice fanouškům prozradila, jestli se jedná o holčičku nebo chlapečka.

Karlos a Lela Vémolovi Foto: ČTK / Zezulka Tomáš

Karlos s Lelou čekají miminko

Karlos Vémola sice přišel o zápas v Bratislavě, do života mu má ale vstoupit nová obrovská radost. Spolu s manželkou Lelou totiž čekají dítě. Žena slavného zápasníka je v tuto chvíli ve čtvrtém měsíci, a tak bylo načase dát tuto skvělou zprávu na vědomí fanouškům a veřejnosti. Pár neváhal prozradit ani pohlaví.

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Vémolovi se pochlubili na sociálních sítích oslavou, takzvanou baby shower, kde se obvykle kromě jiného prozrazuje právě i pohlaví potomka. Dvojice tak odhalila, že jde tentokrát o chlapečka.

„Přál jsem si kluka, vždycky jsem říkal, že už mi ke štěstí chybí jenom ten Arnie, a příště už to muže být klidně i holka,“ pronesl v rozhovoru pro server Super.cz hrdý nastávající otec.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Tipsportu

Karlos tak rovnou prozradil i to, jak se chystají chlapečkovi říkat, a po kom tohle jméno nejmenší z Vémolových dostane, není těžké uhodnout. Terminátor se mnohokrát nechal slyšet, že Arnolda Schwarzeneggera obdivuje, a tak se není čemu divit.

Jak Karlos řekl médiím, teď si přál kluka, příště by prý ale klidně zase holčičku. Je tedy zřejmé, že třetím potomkem Vémolovi dost možná nekončí. Do rodiny Vémolů v každém případě přibude již třetí dítě. Na sourozence se můžou těšit pětiletá dcera Lily a tříletý syn Rocky.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Patrik Kincl nastupuje ve Frankfurtu

„Nebylo to únavou!“ hájí se Patrik Kincl a osvětluje okolnosti autonehody. Co havárii způsobilo?

Patrik Kincl ve Frankfurtu přišel o pás a pár hodin na to spolu s manželkou cestou domů havarovali.🚨 Jaké byly okolnosti nehody?

Palo Neruda, Ondřej Novotný

„Frankfurt stál tolik co festival ve Varech,“ přiznal Ondřej Novotný. Promotér prozradil i částku

Bigger than ever, tak zněl podtitul největšího turnaje v historii MMA.💪 OKTAGON 62 se vydařil, akce ale byla větší než kdy jindy i v méně...

Jarda Kotlár

Jarda Kotlár ve vězení přišel o zuby. „Zlomili mě, prvních čtrnáct dnů bylo peklo na zemi,“ říká

Jarda Kotlár se nedávno vrátil na svobodu.🎆 Vězení mu prý hodně dalo, ale i vzalo. Jak se hvězda Clashe popasovala s drsnou realitou za...