Jarda Kotlár ve vězení přišel o zuby. „Zlomili mě, prvních čtrnáct dnů bylo peklo na zemi,“ říká

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář MerkurXtip

50 free spinů zdarma + 200 Kč ke vkladu

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Jarda Kotlár se nedávno vrátil na svobodu. Vězení mu prý hodně dalo, ale i vzalo. Jak se hvězda Clashe popasovala s drsnou realitou za katrem a jaké má teď plány, se dočtete v článku.

Jarda Kotlár Foto: Clash of the Stars

Nelehký pobyt ve vězení

Jarda Kotlár před pár dny opustil brány vězení. Podle dostupných informací se měl takzvaně za katr dostat kvůli neplacení alimentů, známý zápasník Clashe teď ale tvrdí, že ho za mříže dostaly jiné prohřešky a že ho jednoduše dohnala karma. Vsaďte si na bojové sporty a získejte registrační bonus zdarma.

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Nejznámější z rodu Kotlárů byl nejdříve vězněn v Brně, po měsíci byl ale převezen do Rapotic a později dostal takzvaný bezpečák do Horního Slavkova. Jednalo se o Kotlárův první pobyt ve vězení a první dyn tak byly skutečné krušné.

„Ten první týden mi to v Brně dávali sežrat. Tam mě označili, hned tři vykřičníky na katr a když mi chodili otevírat ten katr, tak mi to dávali opravdu pocítit ti bachaři. Zlomili mě psychicky hned prvních čtrnáct dnů, bylo to tam pro mě peklo na zemi,“ připustil Jarda Kotlár v Osscastu Karlose Vémoly.

„Nečekal jsem, že člověk může něco takovýho zažít. Byl jsem tam sám, připadal jsem si bezmocnej, všechno mi vzali: hrdost, ego, všechno mi to zlomili. Každou vycházku mi spoutali nohy, ruce, nesměl jsem se na nikoho podívat nebo pozdravit, furt mě kontrolovali a tak,“ popsal Kotlár.

sipka Celý rozhovor s Jardou Kotlárem v Osscastu Karlose Vémoly najdete ZDE

Tvrdý trénink za katrem

Jarda Kotlár na natáčení Osscastu přišel v roušce, covid v tom ale tentokrát prsty nemá. Ve výkonu trestu nezahálel a nějaký ten zápas si střihnul i mezi stěnami věznice. Drsné fighty bez pravidel s sebou ale nesou podstatně drsnější následky, než je tomu u soubojů v kleci Clash of the Stars.

„Mám zlomený zub po zápase. Jsem zápasil i v base. Jsem trénoval a vyrazili mi zuby. Byly to výzvy pro mě, zkoušeli si mě a já musel ukázat, že něco umim,“ popsal Kotlár drsné začátky ve vězení.

Jarda Kotlár se chystá pokračovat v zápasení, ale i v hudební tvorbě, pro kterou má teď materiálu více než dost. „Mám teď o čem rapovat, mám teď co předávat té mladé generaci,“ prohlásil. Je tedy jisté, že fanoušci zápasníka bizarní stáje se mají do budoucna na co těšit.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online a sleduj streamy živě na Betano TV

BETANO – získej zdarma 350 Kč za registraci

Dokonči snadnou a rychlou online registraci. Získej 350 Kč zdarma za ověření účtu a sleduj livestreamy 1. fotbalové ligy zdarma.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Clash of the Stars 10: Tomáš Le Sy, Jaromír Soukup

Kdy a kde bude Clash of the Stars 10: datum, místo, zápasy, vstupenky a live stream

Jubilejní turnaj Clash of the Stars 10 ✔️ již zná svůj termín a místo konání. V tomto článku najdete datum i aktuální informace o...

Jaroslav Kotlár

Hvězda Clashe je venku z vězení. Co na to Karlos Benda? Je šance, že by došlo na odvetu?

Jarda Kotlár bavil fanoušky v Clash of the Stars, pak ale skončil ve vězení. Teď je opět na svobodě.💪 Co na to říká jeho přemožitel Karlos...

Karlos Vémola a Jaromír Soukup

Jaromír Soukup v OSSCASTU Karlose Vémoly popisuje rvačku s Dopitou. Čeho zpětně lituje?

Pozvání do nejnovějšího dílu OSSCASTU Karlose Vémoly přijal Jaromír Soukup, který v posledních dnech řeší nepříjemnou událost v soukromém...