„Frankfurt stál tolik co festival ve Varech,“ přiznal Ondřej Novotný. Promotér prozradil i částku

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář MerkurXtip

50 free spinů zdarma + 200 Kč ke vkladu

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Bigger than ever, tak zněl podtitul největšího turnaje v historii MMA. OKTAGON 62 se vydařil, akce nicméně byla větší než kdy jindy ve všech ohledech. Stejně velkolepé jako událost sama byly i náklady a problémy spojené s organizací. Promotér OKTAGONu prozradil, kolik událost ve Frankfurtu stála.

Palo Neruda, Ondřej Novotný Foto: OKTAGON MMA

Kolik stál Frankfurt?

Oktagon 62 dosáhl rekordní návštěvnosti a v počtu prodaných vstupenek předčil i zavedenější UFC. Co nejlepší zážitek pro fanoušky ale není ani zdaleka zadarmo, velkolepost turnaje se neobešla bez větších či menších komplikací a celá akce byla nákladnější, než si kdokoli nezasvěcený dokáže představit. Promotér Ondřej Novotný ve svém vysílání prozradil konkrétní částku, ze které jde hlava kolem. Vsaďte si na bojové sporty a získejte registrační bonus.

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

„Když jsem byl nedávno na Forbes konferenci v Karlových Varech na filmovém festivalu, tak tam Kryštof Mucha (výkonný ředitel MFF KV) říkal, že Vary stojí 7 milionů euro, celý ten týden, a já pak přišel po něm a ptali se mě a já jsem říkal: ‚No tak když tady Kryštof říkal, že ho Vary stojí sedm milionů euro, tak nás tolik bude stát ten jeden den ve Frankfurtu,‘“ prozradil Ondřej Novotný.

„Stadion stál daleko víc než milion euro, VIP stojí více než 600 tisíc euro jenom je nakrmit, to dáš 15 milionů jenom za catering. Tak jenom, abychom si uvědomili, v jakých číslech se pohybujeme,“ začal vypočítávat Novotný.

„Každej si myslí, že mi odskočíme z toho turnaje a postavíme si s Palem barák, ale reálně to byla zase sázka na něco, co vůbec nemuselo vyjít a sázka na něco tam za tou duhou, protože jestli si spočítáš bránu, která měla nějakej potenciál, tak reálně si spočítáš, že náklady rovnaj se vyprodaná brána, a navíc náklady, který ti pak skáčou se všema těma všemožnýma průserama a tak dál,“ vysvětlil promotér.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Tipsportu

„Neošidili jsme to, nechtěli jsme neudělat cokoli navíc, co by ten turnaj mohlo zkrášlit. Ten dron se každýmu líbil, ty jeho přelety. Snažili jsme se to vyšperkovat, použili jsme kamery, které nikdo předtím nepoužil, dělali jsme dokumenty, ten branding...“

sipka Čtěte také: OKTAGON MMA nemine mastná pokuta. Z tak vysoké částky se vám protočí panenky

Ondřej Novotný dodal, že přesná čísla, kolik turnaj celkem vydělal, v ruce ještě nemá, už předem ale odhadoval, že ačkoli se budou pohybovat v plusu, půjde o méně závratný výdělek, než si lidé představují. V tomto ohledu prý na svůj vrchol OKTAGON MMA ještě čeká.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Patrik Kincl s manželkou Pavlou měli obrovské štěstí při dopravní nehodě

Patrik Kincl a jeho manželka Pavla měli při cestě z Frankfurtu vážnou dopravní nehodu

Jsou chvíle, kdy jdou sportovní výkony zcela stranou. Patrik Kincl s manželkou Pavlou se vzpamatovávají z hrůzného zážitku. Podrobnosti v...

Novotný a Neruda

OKTAGON MMA nemine mastná pokuta. Z tak vysoké částky se vám protočí panenky

OKTAGON MMA se těší z úspěchu ve Frankfurtu, celá sláva ale také něco stojí.💵 Žluto-černou stáj nejspíš nemine ani pokuta za překročení...

Patrik Kincl Oktagon 62 Frankfurt

Patrik Kincl se za svůj výkon omluvil promotérům i trenérům. Co bude dál?

Patrik Kincl byl sesazen z trůnu krále střední divize německým zápasníkem Kerimem Engizekem. Se svým výkonem nebyl vůbec spokojený, omluvil...