Patrik Kincl se za svůj výkon omluvil promotérům i trenérům. Co bude dál?

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář MerkurXtip

50 free spinů zdarma + 200 Kč ke vkladu

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Patrik Kincl byl sesazen z trůnu krále střední divize německým zápasníkem Kerimem Engizekem. Se svým výkonem nebyl vůbec spokojený a na poturnajové tiskovce se omluvil promotérům i trenérům.

Patrik Kincl Oktagon 62 Frankfurt Foto: OKTAGON MMA

„Prohrál jsem kvůli sobě a je to jenom moje chyba,“ řekl o svém výkonu Patrik Kincl

V sobotu večer na turnaji Oktagon 62 v německém Frankfurtu přišel Patrik Kincl před zraky 60 000 diváků o pás šampiona. Před novináři neskrýval zklamání ze svého výkonu, i navzdory tomu, že prošel bitvou 5x5 minut víceméně bez zranění. Vsaďte si na MMA zápasy a získejte bonus za registraci.

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

„Když jsem nastupoval a všichni na mně bučeli, tak to bylo těžké. Bylo to poprvé co se mi něco takového stalo. Respektive už se mi to stalo v minulosti, ale už dlouho jsem nic takového neslyšel. Když jsem byl v kleci, tak jsem měl klapky na očích a nic jsem neviděl.

Nepodařilo se mi najít rytmus, jsem zklamaný ze svého výkonu. Dnes jsem nepředvedl nejlepší výkon, prohrál jsem kvůli sobě a je to jenom moje chyba. Chtěl bych se omluvit Palovi, Ondrovi a svým trenérům. Mám pocit, že tahle prohra je jen moje vina.“

Kincl podle svých slov nedokázal přetavit svůj gameplan a vizi do reality.

„Rytmus, to je něco, co se mi dnes vyhýbalo. Nepovedlo se mi nic dobře načasovat a strategii jsem neuplatnil tak, jak jsem měl.“

sipka Kompletní výsledky z turnaje OKTAGON 62

Bývalého šampiona nepřekvapil výkon soupeře, protože ho považuje za kvalitního bojovníka.

„Byl dobrým soupeřem, ale žádným svým úderem mi ale neublížil. A to je pro mně ještě horší, jako kdyby to bylo naopak. Mám pocit, že jsem nebyl nijak zraněný a tím pádem je to moje chyba. Nevím, možná že za to může atmosféra, těžko říct.“

Nový šampion střední divize Engizek přiznal, že bojovat s Kinclem nebylo vůbec jednoduchý a je rád, že si pětikolovou bitvou prošel.

„Díky Patriku za skvělý zápas, bylo to opravdu těžké. Je to opravdu tvrdý zápasník, má velkou sílu, měl opravdu silné údery. Bylo to opravdu těžké, normálně když někoho udeřím, tak jde hned k zemi, ale u Patrika to bylo těžké, on hodně vydržel. Udělal jsem to pro sebe a ukázal všem svým haterům, kdo je pravý šampion.”

Patrik Kincl se chystá poradit se s promotéry o svém dalším směřování v Oktagonu a chce co nejdříve naskočit zpátky do tréninku.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Patrik Kincl v Německu ztratil titul

Patrik Kincl v OKTAGONu poprvé padl! Recept na něj ve Frankfurtu našel Kerim Engizek

Dlouhých 959 dní vládl střední váze organizace OKTAGON MMA český zápasník Patrik Kincl. Na turnaji ve Frankfurtu si ale vylámal zuby na...

Ondřej Novotný a Leo Brichta

Novotný promluvil o stále probíhajícím sporu s Brichtou. „Není to o Leovi, chceme precedens,“ říká

Už je to nějaký ten pátek, co se Leo Brichta trhnul od OKTAGONu. Následky dramatického odchodu se řeší dodnes.💣 V jaké fázi je spor...