Patrik Kincl v OKTAGONu poprvé padl! Recept na něj ve Frankfurtu našel Kerim Engizek

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář MerkurXtip

50 free spinů zdarma + 200 Kč ke vkladu

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Dlouhých 959 dní vládl střední váze organizace OKTAGON MMA český zápasník Patrik Kincl. Na turnaji ve Frankfurtu si ale vylámal zuby na Kerimovi Engizekovi.

Patrik Kincl v Německu ztratil titul Foto: OKTAGON MMA

Kincl prohrál titulovou bitvu ve Frankfurtu. Německo slaví nového šampiona

Jediný český bojovník na kartě turnaje Oktagon 62 v německém Frankfurtu neuspěl. Patrik Kincl se při čtvrté obhajobě musel vypořádat nejen se skvěle připraveným soupeřem, ale také nepřátelským územím a bučícím davem fanoušků. Tahle německá mise se bohužel nepovedla.

Kerim Engizek vstoupil na své poměry do zápasu velmi opatrně, přestože jeho série vítězství v 1. kole budila patřičný respekt. Německý borec si ovšem perfektně splnil domácí úkoly a zejména po taktické stránce se na Kincla připravil skvěle.

Ráz úvodním kolům udávaly zejména kopy, konkrétně pak calfkicky, které s větší intenzitou vysílal právě Engizek a postupně tím čím dál více eliminoval Kinclův pohyb. Po 3 kolech měl jasně u bodových rozhodčích navrch domácí bijec a bylo jasné, že Patrik Kincl musí pro vítězství v zápase předvést o mnoho více.

A toho se zkušený český MMA harcovník chopil a vzal Engizeka i přes kvalitní obranu ve 4. kole na zem. Kincl v této fázi dobře pracoval s těžištěm, jenže na submisi už neměl dostatek času.

Do pátého kola šel Kincl s vědomím, že k obhajobě titulu musí Engizeka ukončit před limitem. Jenže 33letý knoukater si, stejně jako celý zápas, dobře držel vzdálenost a Kincla k ničemu nepouštěl. On sám naopak obhájce titulu svázal na pletivu a kontroloval zbytek zápasu.

Kerim Engizek po takticky vyzrálém výkonu slaví překvapivý zisk titulu střední váhy, zatímco Patrik Kincl poprvé v organizaci Oktagon zakusil hořkost porážky.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Patrik Kincl

Oktagon 62: Patrik Kincl vs. Kerim Engizek: info, karta, kurzy, livestream, tip

Už tuto sobotu se odehraje obří turnaj ve Frankfurtu.💣 Co nás na velkolepé akci čeká, jak vypadá karta a kde ji celou sledovat online?

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Šampion střední váhy organizace Oktagon MMA Patrik Kincl

Patrik Kincl - životopis a zápasy MMA bojovníka

Patrik "Inspektor" Kincl patří mezi nejlepší české MMA bojovníky☝ ve velterové a střední váze. Zároveň je trenér a tvůrce podcastů a videí...