Novotný promluvil o stále probíhajícím sporu s Brichtou. „Není to o Leovi, chceme precedens,“ říká

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář MerkurXtip

50 free spinů zdarma + 200 Kč ke vkladu

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Už je to nějaký ten pátek, co se Leo Brichta nečekaně trhnul od OKTAGONu a přešel pod střechu organizací RFA a KSW. Následky dramatického odchodu se řeší dodnes. V jaké fázi je spor aktuálně, prozradil promotér žluto-černé stáje Ondřej Novotný.

Ondřej Novotný a Leo Brichta Foto: OKTAGON MMA

OKTAGON MMA vs. Leo Brichta

Leo Brichta dnes bojuje ve stájích polské KSW a slovenské RFA, dříve jsme ho ale vídali v největší tuzemské organizaci OKTAGON MMA. Odchod z žluto-černé stáje ale proběhl za takových okolností, že se situace řeší soudně dodnes. V jaké fázi jsou jednání a jaké pocity z toho má promotér OKTAGONu Ondřej Novotný? Vsaďte si na bojové sporty a získejte registrační bonus zdarma.

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

„Stále to běží. Mně to přijde úplně neuvěřitelné, co vím, tak snad já nebo Palo bychom tam měli jít znovu si k tomu něco říct. Je to úplně šílený pro mě, jakým způsobem to probíhá,“ přiznal promotér v rozhovoru pro CNN Prima News.

„Ten podpis Brichty, který jako jediný zpochybňovali nebo mohli chtít zpochybnit, byl samozřejmě jeho, ten grafolog řekl, že to je jeho podpis, nebo jsou videa, kde Brichta mluví o tom, že mu zbývaj dva zápasy ze smlouvy, sám je nahrával,“ vysvětlil Ondřej Novotný.

„Všechno nasvědčuje, že to je ta husa, která chodí jako husa, kejhá jako husa, takže je to husa, a přesto přese všechno se tam pořád bavíme o něčem nesmyslným,“ pronesl nevěřícně spoluzakladatel OKTAGONu.

„My to chceme dotáhnout z jednoho jedinýho důvodu, a to abychom dokázali – a vlastně ochránili všechny organizace, které jsou na trhu –, že smlouva není cár papíru a že si nemůžeš dělat, co chceš, a že když přijde vyčuranej lhář, kterej ti něco nabulíkuje a něco ti slíbí, tak že tím ta smlouva nekončí.“

sipka Přečtěte si vše o turnaji OKTAGON 62 a o tom kde ho sledovat zdarma

„Je to pro toho soudce nebo soudkyni asi něco nového, ale na druhou stranu je to neuvěřitelný a docela se těším na ten závěr. To evropské právo je místy z mého pohledu zvrhlé, jak moc někdy chrání tu stranu toho klienta.

Jsem sám zvědavý, s čím to skončí, protože pro mě ty důkazy... A teď znovu: To není o Leovi, není to o tom, že mu chceme nutně udělat zle a zničit ho nebo něco podobnýho, my jenom chceme na stole jasně danej precedens, ať ten, kdo mu tyhle věci nakukal a řekl mu, že to za něj vyřeší, tak ať ten si to zaplatí,“ dodal na závěr Novotný.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA – získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Patrik Kincl

Oktagon 62: Patrik Kincl vs. Kerim Engizek: info, karta, kurzy, livestream, tip

Už tuto sobotu se odehraje obří turnaj ve Frankfurtu.💣 Co nás na velkolepé akci čeká, jak vypadá karta a kde ji celou sledovat online?

Novotný, Langer, Neruda

Na OKTAGON 62 byly ve hře coby halftime show velké světové hvězdy. Co stojí organizaci John Newman?

K velkým sportovním akcím mnohdy patří i nějaká ta show. Té se dočkáme i na OKTAGONu 62 ve Frankfurtu.⭐ Jaké hvězdy byly ve hře a co taková...

Karlos Vémola

Že by Vémola dostal přece jen náhradu z žebříčku? O tanec s Karlosem se hlásí sebevědomý Ir

Zatím se zdá, že se Karlose Vémoly v kleci bratislavského turnaje nedočkáme, o tanec s Terminátorem se ale přihlásila 3️⃣ žebříčku.