Na OKTAGON 62 byly ve hře coby halftime show velké světové hvězdy. Co stojí organizaci John Newman?

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář MerkurXtip

50 free spinů zdarma + 200 Kč ke vkladu

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

K velkým sportovním akcím mnohdy patří i nějaká ta show. V případě MMA událostí tomu nebývá zvykem, turnaj ve Frankfurtu si ale díky své velikosti něco navíc rozhodně zaslouží. Kdo připadal coby hvězda halftime show v úvahu a jak moc drahá je to záležitost?

Novotný, Langer, Neruda Foto: OKTAGON MMA

Velkolepý turnaj, velkolepá halftime show

Obrovská událost ve Frankfurtu je výjimečná v mnoha ohledech. Nejenže je historicky největší MMA akcí vůbec, ale také vynikne mimo jiné díky speciální halftime show. Ta je obecně pro akce tohoto sportu netypická, už turnaje na Štvanici a v Edenu ale ukázaly, že to stojí za to. Vsaďte si na bojové sporty a získejte bonus za registraci.

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Vzhledem k tomu, že se turnaj odehrává v Německu a karta sestává z velké části z německých bojovníků, mnozí očekávali, že OKTAGON osloví nějakou místní star, organizace ale mířila výš. Vzhledem k velikosti akce jde o skutečně světovou událost a podle toho se také vybíral interpret.

„Chtěli jsme, aby to byla mezinárodně známá hvězda. Půjde to do světa, tak aby lidi věděli, o koho jde. Při místní hvězdě by to fanoušci tolik cítit nemuseli. Ideální bylo vybrat multigeneračního člověka, aby se bavila nějaká starší dáma i mladý pár,“ vysvětlil Palo Neruda v rozhovoru pro Sport.cz.

OKTAGON se tedy vydal i za hranice Německa a jednal s celou řadou světových hvězd. „Dokonce jsme jednali i se Snoop Doggem, což by byla fakt pecka. Na začátku měli dobrou cenovku, která byla pro nás snesitelná, ale pak to vzrostlo trojnásobně. Patrně to bylo i kvůli tomu, že v té době měli domluvu s olympiádou, a pak si uvědomili, že jejich cena je vyšší. Rovněž jsme jednali s Fatboy Slimem,“ řekl Palo Neruda.

Spoluzakladatel OKTAGONu prozradil, že kontaktovali také kapelu Rammstein, která se tak trochu nabízí, jelikož pochází z Německa, ale zároveň je známá po celém světě. Organizace skupinu sice oslovila, z nějakých důvodů ale na konkrétní jednání nedošlo.

Jak už asi všichni fanoušci žluto-černé stáje vědí, konečnou volbou je britský hudebník John Newman. Ten bořil britské i světové žebříčky písní Love Me Again. Na kontě má ale i další hity jako Blame, který nahrál ve spolupráci se skotským skladatelem a producentem Calvinem Harrisem, nebo píseň Feel the Love, která vznikla ve spolupráci s britskou skupinou Rudimental, a spoustu dalších.

I kdyby vám náhodou jméno tohoto interpreta nic neříkalo, jeho melodie zaručeně znáte. A zajímá vás, co tak slavná show stojí? „Dost, za dvacet minut je to hodně drahé. Člověk by si za to koupil byt v Praze,“ připustil Neruda.

sipka Zajímá vás, kde sledovat OKTAGON 62? Veškeré info o turnaji najdete ZDE

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online a sleduj streamy živě na Betano TV

BETANO – získej zdarma 350 Kč za registraci

Dokonči snadnou a rychlou online registraci. Získej 350 Kč zdarma za ověření účtu a sleduj livestreamy 1. fotbalové ligy zdarma.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Kincl vs. Engizek

Zápasníci OKTAGONu 62 mají naváženo. Většina úspěšně, některé ale čeká další shazování

Bojovníci největšího turnaje OKTAGON 62 mají za sebou vážení.💪 Většina se vešla do limitu, pár zápasníků má ale před sebou ještě další...

Patrik Kincl

Oktagon 62: Patrik Kincl vs. Kerim Engizek: info, karta, kurzy, livestream, tip

Už tuto sobotu se odehraje obří turnaj ve Frankfurtu.💣 Co nás na velkolepé akci čeká, jak vypadá karta a kde ji celou sledovat online?

Patrik Kincl Oktagon 62 Frankfurt

„Jsem připravený na to, že to bude ten nejtěžší zápas kariéry," říká šampion Patrik Kincl

Patrik Kincl se chystá na další obhajobu titulu šampiona střední váhy. V dokumentu Na dohled prozradil, jak mu jde shazování váhy a...