Patrik Kincl a jeho manželka Pavla měli při cestě z Frankfurtu vážnou dopravní nehodu

Jsou chvíle, kdy jdou sportovní výkony zcela stranou. Patrik Kincl s manželkou Pavlou se vzpamatovávají z hrůzného zážitku. Podrobnosti v článku.

Patrik Kincl s manželkou Pavlou měli obrovské štěstí při dopravní nehodě Foto: Michal Beránek / CNC / Profimedia

Nehoda Patrika Kincla na D5 při cestě z Frankfurtu: Jsou důležitější věci, než sportovní úspěchy

Obrovské štěstí. Právě to si v těchto chvílích mohou opakovat Patrik Kincl a jeho manželka Pavla. Při cestě z německého Frankfurtu měli totiž kousek od Plzně vážnou dopravní nehodu, ze které naštěstí vyvázli prakticky bez zranění. Fotografie, které dnes Patrik uvěřejnil, ovšem vypadají hrůzostrašně.

Patrik Kincl sice prohrál ve Frankfurtu před 60tisícovým davem svůj titulový duel s Kerimem Engizekem a přišel o pás šampiona, pár hodin poté ale při něm stálo obrovské štěstí.

Kinclovi se totiž po závěrečné tiskovce a mediálních povinnostech rozhodli v sobotu okolo 3. hodiny ráno vyrazit směr domov v Hradci Králové. Na dálnici D5 kousek od Plzně dostal Kincl, který řídil osobní automobil Toyoto RAV4, ve 130 kilometrové rychlosti smyk na kluzké vozovce a spolu s manželkou Pavlou, která seděla na sedadle spolujezdce, skončili v příkopu.

Jen zázrakem nedošlo k vážným zraněním, manželka Pavla má drobné odřeniny v obličeji a kromě šoku z nepříjemného "zážitku" jsou Kinclovi v pořádku. Na místo ihned dorazily všechny bezpečnostní složky, jejichž profesionální práci Patrik Kincl ocenil ve svém videu.

Už v neděli Kincl na svém instragramu uveřejnil tajemný příspěvek, ze kterého bylo patrné, že sportovní výkon na turnaji Oktagon 62 jde v těchto chvílích stranou. Dnes večer se k situaci podrobně vyjádřil.

"Jsou důležitější věci, než sportovní úspěchy. Vždy jsem patřil mezi ty, které sportovní prohry sundaly na zem. Koupal jsem se v tom, připadal si jako kus ho… Díky tomu se mě ale nedotýkaly hejty. Byl jsem totiž svým největším hejterem.Za svým vyjádřením z tiskovky si stojím i teď. Vím, jaký jsem podal výkon. Tohle byla největší prohra mé kariéry. Nejvíc lidí v historii eventu MMA mě živě vidělo prohrát. Mrzí mě to, ale jsem s tim ok.Po x hodinách cesty v opravdu nepříjemné atmosféře se mi během pár vteřin podařilo celkem slušně vyvětrat. Nejen v autě, ale i v hlavě. Sedíme vzhůru nohama a mačkám tlačítko SOS v Toyotě.

Ptám se ženy jestli je dobrá a do toho už mluvím s operátorem. Přibíhají první lidé, kteří mi v tom telefonování dělají celkem hokej. Odpoutám sebe, pak ženu a podávám ji lidem venku. Je v šoku a jsem rád, že ji vezmou k sobě do auta než přijede sanita a já mohu řešit věci okolo auta (děkuji jestli to čtete).Kolečko IZS je parádně namazanej stroj. Člověk je zase o něco pyšnější na tu naši zem. Největší dík patří boys in blue, jak to všechno v klidu odladili a pomohli.

Heslo z jejich kapot tady opravdu sedělo.Večer jsem si pustil hlavu trochu na špacír. Obecně jsem celkem alergickej na ezo kecy, ale nedalo se tomu ubránit. Štestí jsem si vybral o pár hodin později a to v mnohem důležitějším fightu. Výhra mohla znamenat víc otázek na tiskovce -> třeba i zastávku na afterparty -> pozdější odjezd -> velký provoz na D5 a vysvětlování naší dceři, proč tatínek s maminkou nedorazí.P.s.: Než přijdou nějaké spekulace. Nejel jsem jako ho*ado. Bylo mokro a bolavej po zápase, bez nálady to člověk ani valit nechce."

Ve videu na svém YouTube kanále popsal nepříjemnou situaci více do detailu a vrátil se i k zápasu s Engizekem. Důležité však je, že jsou oba v pořádku, protože nic důležitejšího než zdraví, na světě není.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.