OKTAGON MMA nemine mastná pokuta. Z tak vysoké částky se vám protočí panenky

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář MerkurXtip

50 free spinů zdarma + 200 Kč ke vkladu

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

OKTAGON MMA má za sebou svou největší akci ve Frankfurtu. Organizace se těší z úspěchu, celá sláva ale také něco stojí. Žluto-černá stáj nejspíš bude muset vedle ostatních nákladů zaplatit také tučnou pokutu.

Novotný a Neruda Foto: OKTAGON MMA

OKTAGON MMA nemine pokuta

Organizace OKTAGON MMA má za sebou svou nejvelkolepější akci ve Frankfurtu. Turnaj se vyvedl na jedničku a organizace si tak může užívat další dosažené mety a úspěchu. To všechno ale rozhodně nebylo zadarmo, vedle běžných nákladů spojených s organizací turnaje či nezanedbatelného honoráře za halftime show čeká žluto-černou organizaci ještě pokuta za překročení časového limitu. Vsaďte si na bojové sporty a získejte bonus za registraci.

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

S pokutou v OKTAGONu počítali už dopředu. Bylo totiž jasné, že do jedenácti turnaj neskončí. Palo Neruda ale v rozhovoru pro Sport.cz pronesl, že událost musí skončit do půlnoci, jinak je čeká ještě o něco mastnější pokuta.

„Už teď víme, že to bude trvat minimálně do půlnoci. Musí to ale skončit do půlnoci, protože pak ta pokuta je vážně bolestivá. Samozřejmě budeme něco platit za to, že půjdeme po jedenácté, protože je tu limit do 23 h. Museli bychom to jinak strašně krátit, na všem ubrat. To ale nechceme,“ řekl Pavol Neruda před turnajem.

„Určitě jsme zkracovali čas, protože jsme přetékali přes půlnoc a teď nás čeká obrovská pokuta, kterou budeme muset zaplatit,“ odpověděl Neruda ve svém livestreamu na otázku, proč se neuskutečnil rozhovor s Patrikem Kinclem. „Ale přiznám se, že nevím, možná Patrik řekl Ondrovi, že nechce dělat rozhovor,“ dodal poté Neruda.

Pokuta ale i navzdory cílenému zkracování programu bolestivá opravdu bude. „Asi bude a bude vysoká, ale nic s tím neuděláš, bohužel,“ připustil na svých sociálních sítích Neruda. „Bude to mezi padesáti a sto tisíci euro, to nechceš,“ mračil se spoluzakladatel OKTAGONu. Na celý livestream Pala Nerudy se můžete podívat zde:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.