„Nebylo to únavou!“ hájí se Patrik Kincl a osvětluje okolnosti autonehody. Co havárii způsobilo?

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář MerkurXtip

50 free spinů zdarma + 200 Kč ke vkladu

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Patrik Kincl ve Frankfurtu přišel o pás a pár hodin na to spolu s manželkou cestou domů havarovali. Na bývalého šampiona se snesla vlna kritiky, podle některých totiž musel sednout za volant unavený. Inspektor osvětluje, jak to celé bylo.

Patrik Kincl nastupuje ve Frankfurtu Foto: OKTAGON MMA

Jaké byly okolnosti nehody manželů Kinclových?

Patrik Kincl si minulou sobotu zažíval velmi nepříjemné chvíle. Nejdřív přišel v zápase s Kerimem Engizekem o pás šampiona a poté se spolu s ženou stali účastníky autonehody. Havárii odnesly naštěstí jen plechy a manželé navzdory okolnostem vyvázli bez větších zranění. Vsaďte si na bojové sporty a získejte registrační bonus.

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Autonehodu a její okolnosti začala ale komentovat veřejnost a nenechala na Kinclovi nit suchou. Podle některých si někdejší šampion zavinil nehodu sám, jelikož musel být za volantem unavený. Kincl na svých sociálních sítích vysvětlil, že okolnosti byly jiné, než se zdá.

„Podíval jsem se na komentáře, samozřejmě se zase ukázalo, že Češi jsou odborníci úplně na všechno a nejvíc na cizí životy a na události, u kterých vůbec nejsou,“ řekl na úvod Patrik Kincl.

„Ta havárka nebyla způsobená únavou. Vím, že to svádí k tomu, že jsem debil, že sednu po zápase večer do auta a jedu tady šest hodin domů, ale dvě věci: Já po zápase nikdy nespim, ten adrenalin – obzvlášť po tom Frankfurtu – vás vypumpne nahoru, takže pro mě by bylo horší zůstávat na hotelu, koukat do stropu a až druhý den sednout do auta.“

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

„Po zápase za mnou přišli, že půjdu na tiskovku až v té druhé vlně a já tam měl ještě kluka od nás z gymu, Lukáše, který měl jet s námi s tím, že se budeme ve třech točit za volantem, a když mi tohle oznámili, tak jsem řekl Lukášovi, ať jede s klukama, že to se ženou odřídíme, nechtěl jsem ho tam další třeba dvě hodiny zbytečně držet,“ vysvětloval Kincl.

„Sedli jsme do auta a někde kousek před českými hranicemi na nás přišla únava, takže jsme zastavili na hodinu a půl, možná dvě, na benzince, zavřeli jsme oba na chvíli oči. Já to měl, jak nemůžu spát, formou takových mikrospánků, že mě to vždycky vyplo a zase jsem se nahodil,“ popisoval situaci Inspektor.

„Odpočinuli jsme si a jeli jsme dál, chvíli jsem řídil já, na další benzince jsme se prohodili, řídila žena, do Čech. Myslím si, že to byla druhá nebo třetí benzinka v Čechách, kde jsme zastavili, šel jsem si koupit kafe, prohodili jsme se a jedu. To kafe jsem ani nedopil a už nás to zahodilo.“

sipka Čtěte také: „Frankfurt stál tolik co festival ve Varech,“ přiznal Ondřej Novotný. Promotér prozradil i částku

„Takže rozhodně za tu nehodu nemůže nějaká moje únava nebo to, že bych se nevěnoval řízení. Byla to blbost jet v takovém počasí a jsem línej a používám hodně tempomat,“ připustil Kincl a vysvětlil, že právě ten hrál v kombinaci s lehkým deštěm a kluzkou vozovkou velkou roli.

Patrik Kincl na závěr prohlásil, že si z téhle nehody bere ponaučení právě v souvislosti se zmíněným tempomatem, a vyjádřil vděčnost, že se jim nakonec dohromady nic nestalo.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA – získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Martínek vs. Vojčák

KSW 99 Martínek vs. Vojčák: info, karta, kurzy, sázkový tip, kde sledovat

Čeká nás další turnaj polské organizace KSW tentokrát z většiny v režii českých bojovníků.💪 Kartu zápasů a další info o události najdete v...

Patrik Kincl s manželkou Pavlou měli obrovské štěstí při dopravní nehodě

Patrik Kincl a jeho manželka Pavla měli při cestě z Frankfurtu vážnou dopravní nehodu

Jsou chvíle, kdy jdou sportovní výkony zcela stranou. Patrik Kincl s manželkou Pavlou se vzpamatovávají z hrůzného zážitku. Podrobnosti v...

Palo Neruda, Ondřej Novotný

„Frankfurt stál tolik co festival ve Varech,“ přiznal Ondřej Novotný. Promotér prozradil i částku

Bigger than ever, tak zněl podtitul největšího turnaje v historii MMA.💪 OKTAGON 62 se vydařil, akce ale byla větší než kdy jindy i v méně...