KSW 99 Martínek vs. Vojčák: info, karta, kurzy, sázkový tip, kde sledovat

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář MerkurXtip

50 free spinů zdarma + 200 Kč ke vkladu

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tuto sobotu nás čeká další turnaj polské organizace KSW, tentokrát z většiny v režii českých bojovníků. Jak vypadá kompletní karta zápasů, kde sehnat na akci vstupenky, kde ji sledovat živě online a další info najdete v článku.

INFOKARTALIVESTREAMKURZY
MARTÍNEK vs. VOJČÁK (analýza a tip)
KSW 99 ČEŠI

Martínek vs. Vojčák Foto: KSW

KSW 99 – datum, místo a další aktuální info

Turnaj polské organizace KSW s pořadovým číslem devadesát devět má být velkou událostí hlavně pro české fanoušky MMA. O tom svědčí karta, která je nabitá českými bojovníky v čele s Michalem Martínkem. Akce se měla odehrát v ostravské Ostravar Aréně, místo konání se ale nakonec, dle oficiálního oznámení kvůli povodním, přesunulo do polských Gliwic. Vsaďte si na zápasy KSW 99 a sledujte turnaj živě ZDE

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

O hlavní duel události se postarají již zmíněný Michal Martínek spolu se slovenským bojovníkem Štefanem Vojčákem. Pod českou vlajkou nastoupí také Vasil Ducár, Matúš Juráček, Viktor Červinský a další.

Organizace dokonce angažovala bojovnici bizarní stáje Clash of the Stars Hanku Gelnarovou, která má v původně plánované Ostravě silnou fanouškovskou základnu a pro kterou půjde o první profesionální zápas.

KSW 99: Michal Martínek vs. Štefan Vojčák – analýza a tip

V duelu těžkých vah Martínek vs. Vojčák bookmakeři sázkovek favorizují slovenského borce. Vojčák s bilancí 8-1 sbírá v posledních letech hlavně výhry (kromě prohry v červenci minulého roku, kdy ho současná jednička žebříčku Darko Stosic porazil ve třetím kole TKO). V květnu letošního roku nicméně Vojčák přejel osmičku žebříčku Ricarda Prasela, kterého se mu povedlo ukončit už v druhém kole KO.

Michal Martínek Štefan Vojčák
Bilance

11 výher (7 KO/TKO, 1 submise, 3 na body)

5 proher (3 KO/TKO, 1 submise, 1 na body)

8 výher (4 KO/TKO, 3 submise, 1 na body)

1 prohra (1 KO/TKO, 0 submise, 0 na body)

Kurzy Tipsport
2.36 1.52

Na druhé straně bilance Michala Martínka je v poslední době kolísavější. Naposledy v dubnu 2024 ve druhém kole knockoutoval Prince Aounallaha, předtím si ale připsal dvě prohry.

Jedna byla s již zmiňovaným číslem jedna těžké váhy Darkem Stosicem, který Blackbearda ukončil už v prvním kole KO, druhá pak byla s Danielem Omielanczukem na body.

KSW 99

U těžkých vah jde často o to, komu se podaří první trefit tvrdou ránu. Oba borci z většiny soupeře ukončují před limitem, obvykle právě buď čistým, nebo technickým knockoutem.

Umí to ale i na zemi. Obzvlášť pak Štefan Vojčák, v jehož bilanci najdete tři výhry z osmi právě na submisi. U těchto dvou zkušených těžkotonážníků si lze jen těžko představit, že bychom se dočkali výsledku na body.

TIP: Štefan Vojčák zvítězí v kurzu 1.52 sipka Vsadit u Tipsportu

KSW 99: Matúš Juráček vs. Kacper Koziorzębski

Na turnaji se také představí český bojovník Matúš Juráček (11-3). Pro toho půjde o druhý zápas pod střechou polské organizace. V debutovém duelu, který se odehrál v únoru letošního roku, zapřisáhlý Slávista zazářil a Henryho Fadipe ((14-12-1) ukončil už v prvním kole TKO.

Tentokrát českého bojovníka prověří polský zápasník Kacper Koziorzębski (10-6), který v KSW se zhruba střídavou bilancí bojuje od roku 2020. Naposledy na body porazil českého bojovníka Viktora Červinského.

KSW 99: Vasil Ducar vs. Bartosz Kurek

V kleci KSW se již podruhé představí také český bijec Vasil Ducár (3-3 v MMA). Ten ve svém debutovém duelu letos v únoru okusil porážku na body s Polákem Dawidem Kasperskim (2-0).

I tentokrát Vasila prověří polský bojovník, Bartosz Kurek. Ten má na kontě dva profesionální duely, z obou ale odešel coby vítěz. Naposledy letos v květnu nastoupil v kleci slovenské organizace RFA, v níž na body porazil Lukasze Gloszni.

KSW 99: Hana Gelnarová vs. Dominika Steczkowska

Organizace KSW vyrazila českým fanouškům dech, když oznámila angažmá oblíbené bojovnice organizace bizarních zápasů Clash of the Stars Hanky Gelnarové. Ta patří mezi hrstku těch, kdo se do tréninku položil naplno a na událostech organizace předvádí sportovní výkony.

KSW pravděpodobně chtěla těžit z popularity ostravské rodačky, a tak Hanka dostala jedinečnou příležitost nastoupit do svého prvního profesionálního zápasu. Soupeřkou jí bude Dominika Steczkowska.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Tipsportu

Ta sice ve svém prvním profi duelu, který absolvovala v září minulého roku, prohrála na body, za sebou má ale bohatou amatérskou kariéru a sérii vítězství. Oproti Hance jsou její velkou výhodou zkušenosti a vyzápasenost, Gelnarová si toho je ale vědoma a je přesto odhodlaná podat maximální výkon.

KSW 99 Češi: Štummer, Val, Červinský, Garba

Na turnaji budeme moci sledovat bojovat i další české zástupce. Svůj druhý taneček si tu odbouchá odchovanec české IAF Viktor Červinský (4-1). Ten během svého debutu narazil na již zmíněného Kacpera Koziorzębskiho, který ho porazil na body.

Tentokrát se v kleci střetne s Polákem Adamem Niedzwiedzem (8-4-1), který se naposledy utkal s dnes již veteránem OKTAGONu Miroslavem Brožem, se kterým si vybouchal svou jedinou remízu.

V pořadí čtvrtý zápas pod křídly polské organizace si na této události odbouchá Josef Štummer. Ten to má v tuhle chvíli v KSW 2-1 a v Gliwicích si ho bude chtít podat Polák Wojciech Kazieczko (4-2), jehož bilance v KSW čítá dvě výhry a dvě prohry.

Na KSW 99 zabojuje také Vojtěch Garba, který si hodlá po svém minulém neúspěšném debutu (prohrál na body s Michalem Dreczkowskim) spravit chuť s Maciejem Rozanskim (14-5).

Svou premiéru si tu odbouchá mladý bojovník Matěj Val (5-1). Toho v organizaci přivítá polský zástupce Tobiasz Le (4-2), bratr promotéra Clash of the Stars Tomáše Linh Le Syho.

KSW 99 program: fight card (kompletní karta), zápasy a výsledky

Nabitá karta turnaje KSW nabídne celkem devět duelů. Na kompletní seznam zápasů se podívejte zde:

KSW 99 – FIGHT CARD
Heavyweight Štefan Vojčák vs Michal Martínek
Welterweight Matúš Juráček vs Kacper Koziorzebski
Light Heavyweight Maciej Rozanski vs Kacper Koziorzebski
Bantamweight Hanka Gelnarova vs Dominika Steczkowska
Featherweight Wojciech Kazieczko vs Josef Stummer
Light Heavyweight Vasil Ducar vs Bartosz Kurek
68 Kg Catchweight Michal Sobiech vs Karol Kutyla
Bantamweight Tobiasz Le vs Matej Val
80 Kg Catchweight
Adam Niedzwiedz
vs Viktor Cervinsky

Kde vsadit na KSW 99? Kurzy a sázky

Na zápasy turnaje si můžete vsadit i u českých sázkových kanceláří. Podívejte se, koho favorizují bookmakeři sázkovky Tipsport:

Martínek 2.36 Vojčák 1.52 VSADIT u Tipsportu
Juráček 1.47 Koziorzebski 2.49 VSADIT u Tipsportu
Ducár 1.67 Kurek 2.07 VSADIT u Tipsportu
Garba 3.21 Rozanski 1.30 VSADIT u Tipsportu
Červinský 1.90 Niedzwiedz 1.80 VSADIT u Tipsportu
Štummer 2.19 Kazieczko 1.60 VSADIT u Tipsportu
Gelnarová 2.94 Steczkowska
1.35 VSADIT u Tipsportu
Val 1.60 Le 2.19 VSADIT u Tipsportu

Kurzy aktuální k 16. 10. 2024 (17:30)

KSW 99 vstupenky (Ticketmaster) – Kde koupit lístky na KSW 99?

Dokud se měla akce konat v ostravské aréně, vstupenky se daly pořídit v síti prodejen Ticketmaster, to už teď ale neplatí. Lístky v tuto chvíli seženete na stránkách ebilet.pl. Tady je zakoupíte od 213 zlotých, tedy zhruba 1 253 českých korun.

KSW 99 přímý přenos – live stream KSW 99 živě na VOYO a cena PPV

KSW 99 bude možné jako už tradičně sledovat skrze livestream sázkové kanceláře Tipsport. Pro ty, kdo se teprve chystají u sázkovky založit účet a využít při té příležitosti přímého přenosu, má Tipsport připravený lákavý registrační bonus, který lze použít na první sázky.

Živě online mohou zápasy KSW sledovat samozřejmě i ti, kdo už jsou u Tipsportu nějaký ten pátek zaregistrovaní. Jedinou podmínkou pro úspěšné spuštění livestreamu je sázka, kterou učiníte v posledních sedmi dnech před turnajem a která bude v hodnotě od 30 Kč.

sipka Jak sledovat KSW livestreamy zdarma? Živě na Tipsport TV

Přímý přenos neprošvihnou ani ti, kdo si předplácí platformu Voyo. I tady poběží livestream celého galavečera KSW 99. Další variantou je pak také oficiální PPV. To zakoupíte na stránkách kswtv.com za 41.99 zlotých (247 Kč).

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣Kde bude KSW 99?

Původně se měla tahle akce nabitá českými bojovníky odehrát v populární Ostravar Aréně, údajně kvůli povodním byla ale přesunuta do polských Gliwic.

2️⃣Kde sledovat KSW 99?

KSW 99 bude možné sledovat zdarma na TV Tipsport, na platformě Voyo či skrze oficiální PPV. Více najdete v článku.

3️⃣Zápasí na KSW 99 Češi?

Na turnaji KSW 99 zápasí například Michal Martínek, Vasil Ducár,  Hana Gelnarová a celá řada dalších českých bojovníků. Celou kartu najdete zde.

Hodnocení turnaje KSW 99: 9.8/10

  • Datum a místo: 19. 10. 2024 (19:00), Mala Hala, Gliwice
  • Možnosti sázek: kurzy na zápasy KSW 99 vypsala většina českých sázkových kanceláří

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Palo Neruda, Ondřej Novotný

„Frankfurt stál tolik co festival ve Varech,“ přiznal Ondřej Novotný. Promotér prozradil i částku

Bigger than ever, tak zněl podtitul největšího turnaje v historii MMA.💪 OKTAGON 62 se vydařil, akce ale byla větší než kdy jindy i v méně...

Patrik Kincl s manželkou Pavlou měli obrovské štěstí při dopravní nehodě

Patrik Kincl a jeho manželka Pavla měli při cestě z Frankfurtu vážnou dopravní nehodu

Jsou chvíle, kdy jdou sportovní výkony zcela stranou. Patrik Kincl s manželkou Pavlou se vzpamatovávají z hrůzného zážitku. Podrobnosti v...

Novotný a Neruda

OKTAGON MMA nemine mastná pokuta. Z tak vysoké částky se vám protočí panenky

OKTAGON MMA se těší z úspěchu ve Frankfurtu, celá sláva ale také něco stojí.💵 Žluto-černou stáj nejspíš nemine ani pokuta za překročení...