Martin Kocián prozradil, kdy bude mít další zápas. Na Clash of the Stars 10 to ale nebude

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář MerkurXtip

50 free spinů zdarma + 200 Kč ke vkladu

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Martin Kocián se stává pomalu nedílnou součástí Clash of the Stars, které má s turnajem číslo deset skončit. Bývalý člen populární české skupiny teď ale prozradil, že už zná termín svého dalšího zápasu v rámci bizarní stáje. Na desítce to ale nebude...

Martin Kocián Foto: Clash of the Stars

Martin Kocián už ví, kdy znovu nastoupí

Clash of the Stars 10 má být posledním turnajem Clashe vůbec. Že jde skutečně o závěr populární organizace má podtrhnout podtitul „The End“, indicie však naznačují, že nepůjde o konec v definitivním slova smyslu. To teď potvrdila i slova jednoho ze zápasníků Martina Kociána, který prozradil, kdy by měl mít další zápas. Vsaďte si na bojové sporty a získejte registrační bonus.

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

„Další zápas v Clashi mám až v březnu,“ prozradil Kocián v podcastu Lea Brichty. „Chtěl jsem vám říct, že další zápas mám až v březnu, na desítku nejdu, tam budu jen rapovat a jako host,“ dodal.

Tím Kocián potvrdil domněnky mnohých, že Clash of the Stars nebude končit v pravém slova smyslu. „On se ten díl jmenuje The End, ale oni nekončej, bude jedenáctka. Nebo mi to slíbili a lhali mi?“ zahrál téma do outu Kocián.

Jak už se mnohokrát spekulovalo, organizace pravděpodobně projde rebrandingem či nějakými jinými zásadnějšími změnami a Martina Kociána podle všeho uvidíme už v nové verzi organizace.

Martin Kocián si v kleci Clash of the Stars stihl podat už dva soupeře. Prvně naprosto takříkajíc přejel Snejkse, v minulém turnaji pak porazil účastníka reality show Survivor Jacka Hamida. Popularitu si tedy získal nejen svým showmanstvím, ale i svými výkony v kleci.

S kým se utká do třetice, ukáže teprve čas. Jestliže jste ale Martinovi fanoušci, nezoufejte, na galavečeru Clash of the Stars 10 ho i tak uvidíte. Jak prozradil, bude tu tentokrát v roli hosta a hudebníka.

Pokud jde o osud organizace, vypadá to, že radikálních kroků se bát nemusíme. Více možná odhalí už první tisková konference k listopadové události, která se koná již dnes v 18:00.

sipka Kdy a kde sledovat úvodní tiskovku Clash of the Stars 10 dnes zdarma – online livestream

Martin Kocián už před prvním zápasem v Clashi překvapil svou fyzickou kondicí a bojové sporty má očividně v krvi, to ukázal i během lapování s trenérem pražského Spejbl Gymu Mikym Vančurou:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online a sleduj streamy živě na Betano TV

BETANO – získej zdarma 350 Kč za registraci

Dokonči snadnou a rychlou online registraci. Získej 350 Kč zdarma za ověření účtu a sleduj livestreamy 1. fotbalové ligy zdarma.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Úvodní tiskovka Clash 10 se koná už dnes

Kdy a kde sledovat úvodní tiskovku Clash of the Stars 10 dnes zdarma – online livestream

Jaké zápasy uvidíme na turnaji Clash of the Stars 10 v Brně? ▶️ Právě to se dozvíme na dnešní úvodní tiskové konferenci, kterou můžete opět...

Clash of the Stars 10: Tomáš Le Sy, Jaromír Soukup

Kdy a kde bude Clash of the Stars 10: datum, místo, zápasy, vstupenky a live stream

Jubilejní turnaj Clash of the Stars 10 ✔️ již zná svůj termín a místo konání. V tomto článku najdete datum i aktuální informace o...

Jarda Kotlár

Jarda Kotlár ve vězení přišel o zuby. „Zlomili mě, prvních čtrnáct dnů bylo peklo na zemi,“ říká

Jarda Kotlár se nedávno vrátil na svobodu.🎆 Vězení mu prý hodně dalo, ale i vzalo. Jak se hvězda Clashe popasovala s drsnou realitou za...