Losene Keita prozrazuje tajemství neochvějného sebevědomí. „Není možné, aby mě někdo porazil,“ říká

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Jeden z nejpopulárnějších bojovníků OKTAGONu Losene Keita patří mezi nadprůměrně talentované bojovníky, kteří se zdají neporazitelní. Black Panther prozradil, v čem tkví jeho síla a neochvějné sebevědomí.

Losene Keita Foto: OKTAGON MMA

Je to o lidech

Losene Keita patří k nejoblíbenějším bojovníkům OKATGONu. Svou popularitu si vydobyl především svými výsledky, jelikož Black Panther je jedním z těch, kdo se v tuhle chvíli zdají v podstatě neporazitelní. Vsaďte si na svého favorita a získejte registrační bonus zdarma.

Zaregistruj se online a vsaď si u Tipsportu

Losene má sice velmi působivou bilanci, našel by se ale celý seznam bojovníků, kteří se i přes podobné skóre prali se správným nastavením. S tím ale Keita rozhodně problém nemá, což pravidelně dokazuje nejen v kleci, ale i během tiskovek. Jak si Black Panther udržuje sebevědomí a správný mindset do zápasu?

„Všechno je to o lidech, kterými se obklopuju a s kterými trénuju a kteří mi dodávají pocit, že jsem trénoval tak tvrdě, že není možné, aby soupeř trénoval tvrději,“ prozradil Losene Keita v rozhovoru pro kanál FightWave.

„Nemůžu něčemu dát sto procent a myslet si, že prohraju, to je nemožné, takže trénuju tak tvrdě, abych byl přesvědčený, že pokud udržím takové tempo, neexistuje nikdo, kdo by mě mohl porazit. Vzhledem k téhle fázi života, s touhle motivací a prací, kterou dávám do tréninku, není možné, aby mě někdo porazil,“ dodal Keita.

Keita: miluju výzvy

Keita se navíc řadí mezi ty zápasníky, kteří jsou ochotni vstoupit do klece s kýmkoli. Jak sám říká, rád se zdokonaluje a čím těžší protivník, tím větší motivace. I přes všechno sebevědomí je ale v Losenovi zároveň velká dávka pokory.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Tipsportu

„Obzvlášť kvůli tomu, odkud pocházím, se ještě pořád necítím jako profesionální zápasník,“ přiznal Black Panther. „Ale být tady a porážet zápasníky, jako je Agy, bývalý bojovník Cage Warriors a dvojnásobný šampion – a teď mě čeká Bogdanovič, který má skóre 16-1 a nikdy nebyl ukončený – je pro mě šílené,“ připustil Keita. „Jsou to pro mě výzvy a je to pro mě velká věc a pokaždé se nemůžu dočkat, až se zase zlepším.“

Losena čeká výzva jménem Bogdanovič už 20. července v rámci bratislavského turnaje OKTAGON 59 Summer Party. Bojovníci se utkají o postup v milionové pyramidě Tipsport Gamechanger.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Makhmud Muradov a Ondřej Novotný

Mach Muradov prozrazuje praktické důvody, proč OKTAGON a proč se nechystá do Tipsport Gamechangeru

Pro Macha Muradova je OKTAGON srdcovou záležitostí, kvůli ní odmítl lépe placené nabídky.👏 K podpisu smlouvy u české organizace má i...

Attila Végh (vážení na Edenu)

VIDEO: Takhle vysmátého Attilu jste ještě neviděli! Végh po porážce na Edenu rozhodně nesmutní, naopak

Attila Végh sice nedávno utrpěl porážku, to ale slovenského bojovníka na duchu rozhodně nezlomí.💪 Podle všeho si maximálně užívá léta a...

Mise Davida Dvořáka v UFC je u konce

Oficiálně: David Dvořák končí v UFC! Kudy teď povedou jeho další kariérní kroky?

Vzhledem k jeho zdravotnímu stavu se o tom mluvilo již delší dobu.☝ Rozhodnutí opustit nejlepší světovou MMA organizaci předcházely dlouhé...