Mach Muradov prozrazuje praktické důvody, proč OKTAGON a proč se nechystá do Tipsport Gamechangeru

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Pro Macha Muradova je organizace OKTAGON MMA srdcovou záležitostí a kvůli ní odmítl i lépe placené nabídky. Makhmud prozradil, že k podpisu smlouvy u žluto-černé organizace měl i čistě praktické důvody.

Makhmud Muradov a Ondřej Novotný Foto: Profimedia

Muradov: One FC, PFL a Bellator byly hned ze hry

Na velkolepém turnaji v Edenu jsme se dozvěděli i jednu velkolepou zprávu: V organizaci teď budeme vídat ještě donedávna zápasníka UFC Macha Muradova. Už předem bylo jasné, že o něj bude ze strany světových organizací (PFL, Bellator, ONE Championship, KSW) velký zájem, uzbecký bojovník s českým srdcem si však vybral žluto-černou organizaci, a to i navzdory tomu, že se mu naskytly z finančního hlediska lákavější příležitosti.

Zaregistruj se online a vsaď si u MerkurXtip

Muradov se netají tím, že má s organizací i s Ondřejem Novotným nadstandardní vztahy a že OKTAGON MMA je pro něho zkrátka srdcovou záležitostí, přece jen ho k rozhodnutí vedl i jeden praktický důvod.

„Tam (ve One FC) mám jednoho zápasníka a mám s nimi super vztahy, ale proč odpadly hned PFL, Bellator a One FC? Protože nechci lítat už, musíš tam letět na týden, být tam, pryč od kamarádů, od rodiny, tvoji přátelé nemůžou přijít na zápas a to je těžký a když jsi tady v Evropě, tak popojedeš autem a jsi tam,“ vysvětlil Muradov své důvody v rozhovoru pro iSport.cz.

Ve hře ale byla i další evropská organizace, polská KSW. „Co se týče financí, KSW dala lepší nabídku, ale já si vybral, co vybral. S Ondrou mám super vztahy, napsali jsme si, domluvili se a já nemám ještě podepsanou smlouvu, ale něco jsem řekl, podal si na to ruku, tak to platí,“ dodal Makhmud Muradov.

Tipsport Gamechanger? Na devadesát devět procent ne

Tipsport Gamechanger je projekt, jenž láká téměř každého bojovníka. Jedním z důvodů je nepochybně finanční odměna, kterou lze účastí v projektu získat, Mach Muradov se ale do téhle hry o nezanedbatelné částky nijak nehrne.

sipka Čtěte také: Jiří Procházka popisuje obligátní kolečko rituálů a povinností. Rutinu tentokrát nabourá jedna novinka

„Peníze jsou hezký, ale já nechci každé dva tři měsíce zápasit. Já mám jiný priority a jiný plány a mám hodně aktivit. Ale třeba mi zítra Ondra zavolá a dá mi nabídku, která se neodmítá, nemůžu říkat ne, ale na devětadevadesát procent tam nebudu,“ prohlásil Muradov.

Využij bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři MerkurXtip

Bonus 50 free spinů zdarma a 200 Kč

Online sázková kancelář MerkurXtip nabízí 50 free spinů za dokončení registrace a bonus 200 Kč k prvnímu vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u MerkurXtip

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.