Kotalík se popere s Cvernou na galavečeru Clash of the Stars 9

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Další bizarní galavečer organizace Clash of the Stars se pomalu blíží, na včerejší tiskové konferenci organizace odhalila jména zápasníků, na které se můžou diváci těšit. V zápase podle speciálně upravených pravidel, tedy první kolo box, druhé kolo K1 a třetí kolo MMA, se v kleci utkají profesionální zápasníci Michal Kotalík a Alex Cverna.

Clash of the Stars 9 tiskova konference Foto: Clash of the Stars

Michal Kotalík se ve svém premiérovém zápase postaví proti Cvernovi na COTS 9

Michal Kotalík je profesionální MMA zápasník, který donedávna zápasil v organizaci Oktagon, avšak po sérii proher se s ním organizace rozloučila. V premiérovém zápase v organizaci Clash of the Stars ho čeká zkušený zápasník težké váhy Alexander Cverna. Dvojice se popere v zápase podle upravených pravidel.

Vsaďte si na zápasy Clash of the Stars 9 a získejte registrační bonus zdarma.

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

„OKTAGON se za ta léta strašně posunul. V současnosti určitě patří mezi pět nejlepších světových organizací, možná je v top tři. Že mi nebyla prodloužena smlouva, jsem tak přijal s veškerou pokorou. Uznávám, že někdo jako já tam v tuhle chvíli nemá co dělat. Nemám za sebou žádný tým, všechno si dělám sám, i proto si nezasloužím v OKTAGONu být. Myslím si, že takových je nás ale víc. Na ty ostatní nejspíš přijde brzy řada,“ řekl Kotalík po svém odchodu z Oktagonu pro Kaocko.cz.

Kotalík měl poslední zápas v dubnu tohoto roku na turnaji organizace PML 9, kde prohrál na TKO ve druhém kole s polským zápasníkem Mateuszem Duczmalem. Pro Michala to byla pátá prohra v řadě, teď by si chtěl spravit chuť v zápase s Alexem Cvernou. Na tiskové konferenci ke galavečeru Clash of the Stars 9 Kotalík uvedl:

„Viděl jsem a slyšel tady tolik věcí, že fakt čumím, fakt jsem jinde, a to si uvědomuji hodně. A upřímně jsem rád, že mým soupeřem je Alex, vlastně druhý profík, protože nevím, jak bych ustál tady ten bizár a všechny ty kecy. Protože ego, co má tady většina těch frajerů, chtěl jsem říct fighterů, a pak jsem se zastavil, tak to by jim záviděli UFC šampioni. To je masakr.”

Profesionální MMA zápasník těžké váhy Alexander Cverna má zkušenosti z více MMA organizací, včetně IAF, bilance jeho zápasů je 10 výher a 3 prohry. K zápasu podle speciálně upravených pravidel na třikrát tři minuty s Michalem Kotalíkem řekl:

„Tyhle disciplíny, co jste vybrali, mi sedí úplně nejvíc, jak box, K1, tak i MMA. Takže na to se těším nejvíc, ale proč jsem tady? Jsem tady i proto, abych trochu srovnal reputaci čávům, nám Romákům, abych jim ukázal, že my máme svoje místo! A já jim teď ukážu, že jsem se za celou svou kariéru něco naučil a někam se posunul. A chci to teď v Clashi ukázat.

Hlavně chci říct tady našim čávům, sleduje to dost lidí, chci jenom říct, že ta éra, že někdo někoho ponižoval, tady v Clashi, tak to skončilo. Protože vždycky, když někdo bude chtít pás v těžké váze, já ho nechci, ale věřte tomu všichni, že když ho budete chtít, tak budete muset přejít přes mě. A já vám ukážu, co je tahleta rána zač. Uvidíte, já budu ochránce těch pásů.”

Martin Kocián se utká v kleci s hvězdou reality show Survivor

Bývalý člen populární skupiny Lunetic se představí ve svém druhém zápase v organizaci Clash of the Stars, tentokrát se postaví proti účastníkovi reality show Survivor, Jacku Hamidovi. Hamid pochází z Káhiry, v mládí absolvoval armádní školu a je držitelem černého pásu v karate, s Kociánem se utká v zápase podle pravidel K1.

Martin Kocián byl hlavní hvězdou minulého turnaje organizace, v Ostravě doručil svému soupeři Snejksovi expresní zadní a po pár vteřinách prvního kola tak vyhrál na TKO. Kocián měl nastoupit začátkem srpna do zápasu v organizaci Red Face, ke kterému nakonec nedojde. Na konferenci se vyjádřil ke svému působení v organizaci Red Face takto:

„Já jsem jak William Wallace, to je prostě Statečný srdce, jsem svobodný a chtěl jsem si v létě prostě udělat jeden takový zápas, ale pak jsem si přečetl smlouvu, že vlastně nemůžu, takže jsem se zase vrátil zpátky. Protože já jsem si tu smlouvu nikdy nepřečetl, já jsem ji podepsal a přečetl jsem ji až potom. A právník mi řekl, že bude lepší nenastoupit, protože bych měl sankce. Ale o to nejde, já jsem prostě neřízená střela, brácho. Se mnou se těžko domluvíš. Já si dělám, co chci, jsem William Wallace.”

sipka Kompletní informace o Clash of the Stars 9 najdete zde: Kdy bude Clash of The Stars 9: datum, místo, karta a vstupenky

Redakce Fight-Live.cz zásadně odsuzuje jakékoliv rasistické, homofobní nebo xenofobní chování. Distancujeme se od všech takových výroků, které zazněly na úvodní tiskové konferenci před turnajem Clash of the Stars 9.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA – získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Aleš Bejr a Jakub Jíra

„Pájo, já jsem tvůj řezník!“ hrozil Psychopat Bejr Novotnému. První tiskovka odhalila i další mega zápasy

Clash of the Stars 9 je za dveřmi a za sebou už máme první tiskovku.💪 Psychopat Bejr a další opět předvedli bizarní show a karta bude...

Patrik Kincl

Patrik Kincl posílá vzkaz Růžičkovi: Člověk je v base úplná nula. Šampion promlouvá i k RFA a IAF.

Nová kauza Tadeáše Růžičky znovu hýbe světem bojových sportů.⚡ Šampion OKTAGONu Patrik Kincl poslal Mawarovi dlouhý vzkaz, nabízí i pomoc.

Tadeáš Mawar Růžička

Tadeáš Růžička lítá v dalším průšvihu! Společně s kumpány na koupališti zaútočil na neznámého muže

Jak se zdá, Tadeáš Růžička čelí dalšímu šetření.🚨⚡ Problémový bojovník se měl tentokrát účastnit bitky na koupališti, kde poslal k zemi...