Karlos Vémola vypráví nepříjemnou zkušenost s Tadeášem Růžičkou. „Byl zralej na facku,“ vzpomíná

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář MerkurXtip

50 free spinů zdarma + 200 Kč ke vkladu

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tadeáš Růžička je v současné době za mřížemi, dopouštěl se totiž jednoho přešlapu za druhým. Mawarovo neřízené chování pocítil na vlastní kůži i český Terminátor. Karlos povyprávěl nepříjemné setkání, u kterého navíc nebyl sám.

Karlos Vémola Foto: OKTAGON MMA

Růžička vs. Vémola?

S neřízenou agresí Tadeáše Růžičky se musela potýkat celá řada lidí. Mnozí z nich neměli s bojovými sporty nic společného a o to nebezpečnější pro ně Mawarovo chování bylo, Růžička se ale podle všeho nebál udeřit ani na kolegy z branže. Své o tom může vyprávět i nejznámější český bojovník Karlos Vémola, který ale u setkání s mladým agresorem nebyl sám.

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

„Já jsem ho potkal na letišti, někdy asi v šest ráno, já jsem tam vezl děti, letěly do Londýna, a on se tam ožralej vyřítil a začal tam na mě něco vyřvávat před těma dětma,“ vyprávěl Karlos Vémola ve svém Osscastu.

sipka Vsaďte si na bojové sporty a získejte registrační bonus.

„Děti naštěstí mluví anglicky a moc mu nerozuměly a ptaly se, co se děje, a já jim řekl: Ignorujte ho a on: Dáme si to jeden na jednoho a ještě u toho natáčel na telefon a já mu říkám: Tos toho natáčení na telefon měl málo?“ popisoval bizarní situaci Karlos.

„A říkám mu: Kamaráde, moje snídaně dneska byla větší, než jsi ty. Jak my dva se můžeme prát jeden na jednoho? A byl zralej na facku, to jo, ale odešel jsem, nechal jsem to bejt.

Potom mně volal Mikeš, trenér ze Spejblu: Já se ti omlouvám, on mně poslal to video, jak po tobě vystartoval a já jsem Mikešovi říkal: Ty se mi neomlouvej, ty se mi nemůžeš omlouvat za jeho opilý chování,“ dodal Terminátor.

» Celý díl Osscastu Karlose Vémoly najdete ZDE

Zatímco Tadeáš Růžička je v současné době ve vězení a odpykává si prozatím půlroční trest, Karlos Vémola včera veřejně spolu se ženou Lelou oznámil, že se těší na příchod nového potomka. Fanouškům dokonce prozradili i pohlaví miminka a také jméno, které se mu chystají dát. Podrobnosti čtěte zde: Karlos Vémola oznámil radostnou novinu. S Lelou čekají přírůstek do rodiny. Prozradili i pohlaví

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online a sleduj streamy živě na Betano TV

BETANO – získej zdarma 350 Kč za registraci

Dokonči snadnou a rychlou online registraci. Získej 350 Kč zdarma za ověření účtu a sleduj livestreamy 1. fotbalové ligy zdarma.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ondřej Novotný

Ondřej Novotný popisuje, jak vznikla nevraživost mezi OKTAGONem a KSW. Proč je vztah na bodu mrazu?

OKTAGON MMA a KSW jsou největší evropské MMA organizace, ze zdravé soutěživosti se ale stal konkurenční boj.💣 Kdy přesně se tahle...

Karlos a Lela Vémolovi

Karlos Vémola oznámil radostnou novinu. S Lelou čekají přírůstek do rodiny. Prozradili i pohlaví

Karlos Vémola má obrovský důvod k radosti, spolu se ženou čekají další přírůstek do rodiny.👼 Dvojice fanouškům prozradila, jakého je...

Jarda Kotlár

Jarda Kotlár ve vězení přišel o zuby. „Zlomili mě, prvních čtrnáct dnů bylo peklo na zemi,“ říká

Jarda Kotlár se nedávno vrátil na svobodu.🎆 Vězení mu prý hodně dalo, ale i vzalo. Jak se hvězda Clashe popasovala s drsnou realitou za...