Jiří Procházka se pochlubil podpisem smlouvy. Všechny indicie vedou k jedinému soupeři

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář MerkurXtip

50 free spinů zdarma + 200 Kč ke vkladu

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Jiří Procházka se na sociálních sítích pochlubil podpisem jakéhosi dokumentu. Podobný měl obdržet i další zápasník horní poloviny žebříčku polotěžké váhy. S kým se samuraj nejspíš už brzy utká?

Jiří Procházka Foto: Ian Maule / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP / Profimedia

Kdo prověří Procházku v kleci?

Jiří Procházka se nejednou nechal slyšet, že by chtěl znovu bojovat začátkem příštího roku, který se už pomalu blíží. Český samuraj na sociálních sítích sdílel okamžik podpisu jakéhosi dokumentu, který by mohl být smlouvou na jeho nadcházející zápas. Vsaďte si na bojové sporty a získejte registrační bonus zdarma.

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

„Dobré ráno z Japonska. Podepsáno,“ okomentoval velmi stručně příspěvek Procházka. Víc podepisovaný dokument český samuraj nespecifikoval, lze ale předpokládat, že jde o smlouvu na jeho další tanec v kleci UFC.

Podobný dokument měl obdržet i další zápasník polotěžké váhy UFC, který o tom před pár dny dal fanouškům vědět stručným „Na cestě je smlouva na další fight“. Úmluva neměla doputovat nikomu jinému než aktuální trojce žebříčku Jamahalu Hillovi.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

Tenhle match už se měl koneckonců odehrát dávno, a tak to dává smysl. Ačkoli do oficiálního oznámení stále visí ve vzduchu i jméno Blachowicz, Hill se zdá v tuto chvíli jako pravděpodobnější varianta. Kdy se Procházkova bitva odehraje, je také zatím ve hvězdách. Samuraj si přál bojovat v lednu či únoru příštího roku, může se ale stát, že se dočkáme i o něco dříve.

Příprava v Japonsku

Jiří Procházka v příspěvku zdravil fanoušky z Japonska. Tam se v tuhle chvíli připravuje po boku karatisty Jana Soukupa. První dny dvojice trávila tréninkem tradičních stylů v Okinawě, později se ale přesunula do Kogašimy, kde se kdysi Soukup učil nejtvrdší škole karate.

Třítýdenní příprava v Japonsku je teprve začátek. Jiří by se poté měl přesunout do Mexika, kde bude v trvdém tréninku pokračovat. Procházka tedy jako vždy nic nenechává náhodě a do přípravy dává maximum. Kdy přesně tuhle dřinu zúročí, se dozvíme snad brzy.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA – získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Patrik Kincl v Německu ztratil titul

Patrik Kincl v OKTAGONu poprvé padl! Recept na něj ve Frankfurtu našel Kerim Engizek

Dlouhých 959 dní vládl střední váze organizace OKTAGON MMA český zápasník Patrik Kincl. Na turnaji ve Frankfurtu si ale vylámal zuby na...

Ondřej Novotný a Leo Brichta

Novotný promluvil o stále probíhajícím sporu s Brichtou. „Není to o Leovi, chceme precedens,“ říká

Už je to nějaký ten pátek, co se Leo Brichta trhnul od OKTAGONu. Následky dramatického odchodu se řeší dodnes.💣 V jaké fázi je spor...

Clash of the Stars 10: Tomáš Le Sy, Jaromír Soukup

Kdy a kde bude Clash of the Stars 10: datum, místo, zápasy, vstupenky a live stream

Jubilejní turnaj Clash of the Stars 10 ✔️ již zná svůj termín a místo konání. V tomto článku najdete datum i aktuální informace o...