Jiří Procházka popisuje obligátní kolečko rituálů a povinností. Rutinu tentokrát nabourá jedna novinka

UFC si pro fanoušky Jiřího Procházky připravilo milé překvapení. Jirka znovu zabojuje o pás s Alexem Pereirou. Jak vypadají jeho dny před odjezdem do Las Vegas a samotným zápasem?

Jiří Procházka Foto: Carmen Mandato / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP / Profimedia

Bez rituálů ani ránu

Zpráva o zápasu Jiřího Procházky a Alexe Pereiry přišla jako blesk z čistého nebe. I pro samotné bojovníky jde o short notice duel, který přišel znenadání, i přesto Jiří Procházka nevynechá své obvyklé rituály, které už se staly pevnou součástí každé přípravy, ať už je dlouhá, jak chce. Registrujte se a vsaďte si na svého favorita.

Zaregistruj se online a vsaď si u SYNOT TIP

„Navštívím rodinu, navštívím přátele v Hostěradicích, odkud pocházím, navštívím svoje místa,“ začal Jiří Procházka vyjmenovávat v rozhovoru pro CNN Prima News, co všechno absolvuje před odletem na místo zápasu. „Dám si u mamky doma v Hostěradicích vítězné pitíčko,“ smál se BJP.

„Zkrátka takové rituály, které jsem nikdy nikde ani neříkal a jsou pro mě takové, že už jsem na ně zvyklej... Odběhnu si svoji trasu, kterou běhávám, udělám si tréninky, na které jsem zvyklej. Ty návyky, u kterých si řeknu, jo, je to odjetý, mám to splněný, můžu jít do toho boje,“ dodal Jiří.

sipka Kompletní informace UFC 303: Procházka vs. Pereira 2

Jedna věc bude přece jen jinak

Jiří Procházka má v přípravě i předzápasových rituálech zaběhlý systém, ve zrychlené přípravě na tento zápas ale přece jen udělal jednu změnu. S sebou do Vegas si bere kromě obvyklého týmu ještě jednoho člena navíc.

„Vzal jsem si s sebou sparringpartnera, to je asi poprvé, co jsem si s sebou vzal sparringpartnera na to dofinišování té přípravy, protože žádná příprava nebyla. Potřebujeme ještě dofinišovat ty tréninky, na což mám ten příští týden,“ pronesl Jiří.

BJP: Mediální povinnosti se nám nevyhnou

Kromě dokončování přípravy se Jiřímu nevyhnou ani tradiční mediální povinnosti. „Je potřeba zároveň vypushovat tréninky v těch pár dnech a zároveň co nejvíc nabrat sílu, zároveň ale i pověnovat se médiím – už teď tam mám v kalendáři nějaký povinnosti,“ prozradil Procházka.

sipka Čtěte také: Novotný, Kalašnik a Cao tipují průběh odvety Procházka vs. Pereira. V čem to podle nich bude jiné?

Je to International Fight Week, takže tam bude určitě spousta lidí, spousta tlaku, spousta všeho. Já doufám, že nás trochu toho humbuku kolem ušetří, ale myslím si, že to nebude nějak extra velký rozdíl,“ dodal Jiří.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři SYNOT TIP

SYNOT TIP - získej skvělé bonusy

Zaregistruj se online u SYNOT TIPu a získej zdarma 500,-, bonus až 10 000 Kč ke vkladu a "sázku bez rizika" 500 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u SYNOT TIP

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Procházka vs. Pereira

Novotný, Kalašnik a Cao tipují průběh odvety Procházka vs. Pereira. V čem to podle nich bude jiné?

Nejednoho fanouška překvapila změna hlavního zápasu turnaje UFC 303.🔥 Dočkáme se odvety Procházka vs. Pereira 2️⃣. Jak bude zápas vypadat...

Pavol Hrivňák

Zařadil se k elitní světové společnosti. Neporažený šampion Hřivňák touží po dalším úspěchu

Do revoluční show vstupuje s ambicí navázat na dosavadní úspěchy Pavol Hrivňák. Český reprezentant se na profesionální úrovni stále pyšní...

Hanka Gelnarová

ROZHOVOR s Hankou Gelnarovou: Těším se, až bude shazování za mnou, říká bojovnice Clash of the Stars

Hanku Gelnarovou už co nevidět čeká další zápas v kleci Clash of the Stars.⭐ Jak jde Hance příprava na zápas a shazování a jak vidí svou...