Zařadil se k elitní světové společnosti. Neporažený šampion Hřivňák touží po dalším úspěchu

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář MerkurXtip

50 free spinů zdarma + 200 Kč ke vkladu

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Skupina složená ze 160 talentů touží dosáhnout stejné mety. Vyjít z kvalitně evropsky obsazeného turnaje Hell Boxing Kings se však povede pouze čtveřici z nich. Do revoluční show vstupuje s ambicí navázat na dosavadní úspěchy Pavol Hrivňák. Český reprezentant se na profesionální úrovni stále pyšní statutem neporazitelnosti a rád by si ho zachoval i po další velké zkušenosti.

Pavol Hrivňák Foto: Hell Boxing Kings

Pavol Hrivňák v projektu Hell Boxing Kings

Nemalé sportovní nadání prokazoval již od mladého věku. Osm let se věnoval fotbalu, později zkoušel tenis a plavání. Životní osud ho však nakonec nasměroval rodinnými šlépěji. „V únoru uběhlo pět let, kdy jsem začal boxovat. Tomuto sportu se věnoval můj táta, takže jsem se k tomu dostal prostřednictvím něj. Chtěl jsem cítit adrenalin, překonávat nějaké překážky, proto jsem šel s kamarády na první trénink. Okamžitě mě to chytlo a trenéři mi řekli, že mám velký potenciál,“ vrací se ke svým začátkům.

V polovině března dokráčel rodák z Ústi nad Labem k velkému úspěchu pro celou svou zemi. Z turnaje v Německu přivezl opasek světového šampiona WBC Youth World Cruiser, čímž se zařadil ke skupině hvězd jako Julio César Chávez Jr. zda Murat Gassiev. „Je to pro mě dosud největší kariérní boom. Postupem času si to užívám stále více. Lidé mě začínají poznávat, co je opravdu pěkný pocit,“ přiznává.

Ve finálovém duelu zdolal do té doby neporaženého Umara Tsomaeva. S velkým favoritem si poradil na body. „Úplně přesně si pamatuji celých šest kol. Věděl jsem, že nesmím ustoupit ani krok vzad. Prostě jsem přes něj potřeboval jednoznačně projít, protože jsem nebyl domácí, musel jsem ovládnout všechna kola,“ živě si vybavuje titulovou konfrontaci.

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Vyrovnaná konkurence

Do revolučního projektu Hell Boxing Kings přichází čeřit vody těžké divize. „Vidím to jako velkou příležitost do budoucnosti. Člověka přitáhne už jen pěkná finanční částka. V mé aktuální fázi je ale spíše důležitější propagace, dostat se do povědomí nejen v Česku. V tomto směru je to nastaveno výborně,“ nachází slova chvály na přelomovou boxerskou show.

Cíl usednout na pomyslný trůn a popadnout štědré odměny má v nejtěžší hmotnostní kategorii dalších 39 účastníků. „Když jsem si díval obsazení váhy, přijde mi, že jsme na tom všichni stejně. Je tam několik bojovníků, které znám ještě z období, kdy jsem byl součástí reprezentace. S nikým z nich jsem ale neboxoval. Nemůžu proto nikoho vysloveně favorizovat. Beru tak sama sebe, jdu za vítězstvím,“ netají nositel českých barev.

Na zisk titulu juniorského světového šampiona má Pavol Hrivňák možnost navázat dalším skalpem, který stojí za zmínku. „Rád bych setrval v profesionálním ringu. Chci postupně sbírat zkušenosti a tituly, později brát velké zápasy. Mým cílem je dostat se mezi špičku planety a účastnit se prestižních turnajů po světě, kde se objevují jména, ke kterým nyní vzhlížím,“ přeje si účastník projektu Hell Boxing Kings.

Zdroj: Tisková zpráva Hell Boxing Kings

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online a sleduj streamy živě na Betano TV

BETANO – získej zdarma 350 Kč za registraci

Dokonči snadnou a rychlou online registraci. Získej 350 Kč zdarma za ověření účtu a sleduj livestreamy 1. fotbalové ligy zdarma.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí – program a kde sledovat box živě

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...

Jakub Jíra a Tomáš Le Sy

Clash of the Stars 8 datum, účastníci, program, vstupenky, live stream a sázkové kurzy

Turnaj Clash of the Stars 8 se premiérově koná v Ostravě.☝ Podívejte se na sázkové kurzy, a kde sledovat zápasy Clash 8 živě online v...