Novotný, Kalašnik a Cao tipují průběh odvety Procházka vs. Pereira. V čem to podle nich bude jiné?

Mnozí fanoušci MMA zaplakali, mnozí zajásali, v některých se mísilo oboje. Nejednoho nadšence překvapila změna hlavního zápasu turnaje UFC 303. Dočkáme se odvety Procházka vs. Pereira. Jak bude tenhle duel vypadat tentokrát?

Procházka vs. Pereira Foto: Profimedia

Jak moc se bude odveta podobat prvnímu zápasu?

Když se ukázalo, že se očekávaného duelu McGregor vs. Chandler nedočkáme, celou MMA scénu zaplavilo zklamání. Ovšem náhrada fanouškům – přinejmenším těm českým – rychle zvedla náladu. Místo Conora uvidíme odvetu Procházka vs. Pereira. Překvapí nás průběh druhého zápasu, nebo bude vypadat podobně jako ten první?

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

„Tam to asi nebude zápas o fyzičce podle mě. Myslím si, že to bude zase o jednom úderu: buď hák, nějaký koleno, prostě něco. Kdybys byl wrestler, potřebuješ si odjet ten kemp, protože ten wrestling žere nejvíc fýzy, nejvíc kyslíku, ale u těch postojářů je to trochu jiný,“ pronesl Andrej Kalašnik ve vysílání MMA letem světem.

„Takže já si myslím, že oni, i Alex, si můžou dovolit vzít short notice, protože je to o jedničce, o dvojce. To bude úplně stejnej zápas, buď to trefí jeden, nebo druhej. Nevidím v tom žádný wrestlingový šachy v tom zápase nebo nějaký mistrovství světa v grapplingu,“ odhadoval Kalašnik.

sipka Podívejte se na kompletní informace Pereira vs. Procházka 2

„Jde o to, jak na tom bude Jirka po zápasu s Rakičem,“ navázal Willy Cao. „Myslím, že tam to bude o tom napravit tu chybu – vstupovat do kapsy, zaboxovat a jít pryč a nezůstávat s Pereirou v té střední vzdálenosti, jako udělal Jirka tu chybu minule.

Takže teď podle mě pracovali na tomhle, bych tak tipoval. Ten kemp už byl odjetej, fýzu maj oba neskutečnou, ale jak říká Andrej, nebude to o fýze a teď jen ladit ty detaily,“ dodal Cao.

„Ty jo nevím, jako Pereira šel dva pětikoláky v posledních pěti zápasech titulovejch, tohle bude jeho šestý titulový zápas v řadě a Jirka šel jeden pětikolák v tom tituláku, kdy ukončil Teixeiru,“ podotknul na závěr Ondřej Novotný. Čí tip se nejvíce blíží pravdě, se dozvíme už 29. června.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej zdarma 1 000 Kč za registraci

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 1 000 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiri Prochazka vs. Pereira 2

McGregor je out pro UFC 303. Do bitvy o titul je povolán Jiří Procházka

Spekulace kolem zrušení hlavního zápasu turnaje ⚡ UFC 303 ⚡ se potvrdily. Dana White má však za hlavní zápas náhradu, která potěší všechny...

Conor McGregor

Souboj McGregor vs. Chandler v ohrožení? S hlavním zápasem UFC 303 je to jako na horské dráze

Do turnaje UFC 303 a návratu McGregora s Chandlerem už zbývá jen pár týdnů, zdá se ale, že událost provází komplikace a nic není jisté.⚡⬆️

Makhmud Muradov a Ondřej Novotný

Mach Muradov se vrací do organizace Oktagon MMA! Promotér Novotný to oznámil v Edenu

Uzbecký zápasník s českým srdcem a početným zástupem fanoušků Makhmud Muradov se po 5 letech vrací tam, kde svou hvězdnou kariéru...