McGregor je out pro UFC 303. Do bitvy o titul je povolán Jiří Procházka

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 1 000 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Spekulace kolem zrušení hlavního zápasu turnaje UFC 303 se potvrdily. Conor McGregor odstoupil kvůli zranění. Dana White má ale za hlavní zápas fantastickou náhradu. Jiří Procházka se popere o titul šampiona!

Jiri Prochazka vs. Pereira 2 Foto: Sarah Stier / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP /Profimedia

Jiří Procházka se utká v odvetě o titul s Pereirou

Všichni netrpělivě očekávali návrat zápasnické legendy Conora McGregora, ten je ale zraněný a fight s Michaelem Chandlerem se ruší. V pátek ráno oznámil na sociálních sítích ředitel organizace UFC, Dana White, jména dvou zápasníků nového titulového souboje turnaje UFC 303:

“Conor McGregor je v zápase s Chandlerem mimo hru, kvůli zranění. Novým hlavním zápasem večera je Alex Pereira, bývalý šampion střední váhy, nejen UFC, taktéž je jediným zápasníkem, kterému se v historii UFC povedlo získat pás šampiona v střední a polotěžké váze. Dosáhl toho v průběhu 736 dnů, ve kterých měl 7 zápasů. V 7 ze svých 9 zápasů vyhrál na KO. Pereira se postaví proti bývalému šampionovi polotěžké váhy, Jiřímu Procházkovi, který má neuvěřitelných 23 výher v prvním kole.”

sipka Zaregistrujte se u Fortuny a získejte bonus 300 Kč

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

V co-main zápase bude bývalý šampion pérové váhy Brian Ortega a vycházející hvězda pérové váhy Diego Lopes. Spekulace kolem zápasu Conora McGregora s Chandlerem se tak potvrdily a jejich souboj by měl být přesunutý pravděpodobně na září tohoto roku.

Odvetný zápas Procházky s Pereirou se uskuteční v noci ze soboty 29. června na neděli 30. června. Český zápasník se s Pereirou utkal o pás šampiona v listopadu 2023 na turnaji UFC 295 v New Yorku, kdy Brazilec ukončil Jiřího na TKO ve druhém kole zápasu. Od posledního Procházkova zápasu s Rakićem, kterého porazil na TKO ve 2. kole, uplynuly 2 měsíce.

Do titulového zápasu zbývají jenom dva týdny, což není na přípravu moc času. Procházkův trenér Jaroslav Hovězák uvedl pro redakci kaocko.cz:

"Formu má dobrou, po zápase s Rakičem jsme byli stále v nějakém tréninku, trochu si odpočinul, nebyl zraněný, což je důležitý. Nyní dokončíme přípravu, aby gradovala. Víceméně je krátká doba od zápasu s Rakičem, natrénováno jsme měli, sparingy už nejsou tak potřeba, víme, s kým jdeme, co asi čekat, nesmíme udělat chybu a jet svou hru. Co se týče sparingů, možná do Vegas s sebou někoho vezmeme. Doladíme týden a pak fight week, kde už bude hodně mediálních povinností."

Na TOP momenty z Procházkova posledního fightu s Rakićem se můžete podívat níže ve videu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jakub Jíra a Tomáš Le Sy

Clash of the Stars 8 datum, účastníci, program, vstupenky, live stream a sázkové kurzy

Turnaj Clash of the Stars 8 se premiérově koná v Ostravě.☝ Podívejte se na sázkové kurzy, a kde sledovat zápasy Clash 8 živě online v...

Conor McGregor

Souboj McGregor vs. Chandler v ohrožení? S hlavním zápasem UFC 303 je to jako na horské dráze

Do turnaje UFC 303 a návratu McGregora s Chandlerem už zbývá jen pár týdnů, zdá se ale, že událost provází komplikace a nic není jisté.⚡⬆️

Attila Végh

Vémola vs. Végh 3? Jak pravděpodobný je scénář, že se dočkáme trilogie?

Mnozí v Odvetě století favorizovali Attilu Végha, ale chyba lávky.🔥Teď to mají bojovníci jedna jedna a nabízí se, že bychom se mohli dočkat...