Souboj McGregor vs. Chandler v ohrožení? S hlavním zápasem UFC 303 je to jako na horské dráze

Do turnaje UFC 303 a návratu McGregora s Chandlerem už zbývá jen pár týdnů, zdá se ale, že událost provází komplikace a nic není jisté. Co se kolem nejočekávanějšího zápasu UFC děje a jaké jsou momentálně prognózy?

Conor McGregor Foto: Profimedia / ČTK / AP / Evan Agostini

Jak moc je fight McGregor vs. Chandler v ohrožení?

Když UFC po mnoha peripetiích oficiálně oznámila, že se v rámci turnaje UFC 303 můžeme konečně těšit na návrat Conora McGregora, nejednomu fanouškovi spadl kámen ze srdce. Zdá se ale, že spolehnout se nelze už na nic. Vypadá to totiž, že duel McGregor vs. Chandler v tuhle chvíli, pouhých čtrnáct dní před akcí, vůbec není jistý.

Zaregistruj se online a vsaď si u Chance

První pochybnosti nastaly, když byla z neznámých důvodů odložena tisková konference v Dublinu. Podle dalších informací se ale zdálo, že to se zápasem nijak nesouvisí a že očekávaný duel v ohrožení není.

Oficiálně se zatím nic nezrušilo, ve středeční epizodě The MMA Hours začal ale o možných problémech polemizovat Ariel Helwani„V pondělí minulého týdne bych řekl, že to nevypadalo moc optimisticky. Byly tu určité obavy, pochybnosti, překážky na cestě.(...) Ve středu jsem přišel do tohoto pořadu a řekl jsem, že už to zas vypadá dobře.(...) Měli jsme pocit, že jsme se vyhnuli kulce,“ připomněl vývoj událostí Helwani.

„V úterý jsem informoval o tom, že UFC rozeslala informace, oslovila bojovníky a manažery, aby zjistila, kdo by mohl být k dispozici buď jako náhrada – což znamená dva nové bojovníky – nebo nastoupit a nahradit jednoho z bojovníků, kteří jsou součástí téhle karty,“ pokračoval.

„Je zřejmé, že tím bojovníkem, o němž mluvíme, je Conor McGregor, protože kdyby tomu tak nebylo, jak to, že byl Chandler připraven nasednout do letadla do Dublinu?“ podotknul Helwani.

„Včera ráno se ke mně dostalo – jak jsem po tom dál pátral, protože vím, že je tu spousta úzkosti, spousta pochybností, spousta obav, protože je to tak velký boj a protože nikdo ze zúčastněných o tom nemluví veřejně, Chandler udělal jeden rozhovor a myslím, že to potlačilo některé obavy, ale nikdo o tom opravdu nemluví – a zjistil jsem, z několika zdrojů, že se znovu obracejí na lidi.

Oslovují manažery, oslovují bojovníky jako potenciální náhradu, jako nový zápas, jako zálohu, jako někoho, kdo by McGregora zastoupil, nebo jen jako pojistku. Pro všechny případy. Všechny tyto věci jsou ve hře,“ prozradil Helwani.

„Dnes je středa a pozitivita, o které jsem mluvil před týdnem, je v nedohlednu. Řekl bych, že tento zápas je do značné míry v limbu. Řekl bych, že visí na vlásku a UFC teď velmi, velmi tvrdě pracuje na tom, aby vymyslela plán B. Plán B by mohl být, že někdo nastoupí proti Chandlerovi, plán C by mohl být úplně nový zápas,“ dodal.

Podle všeho má médium The MMA Fighting podobné informace z více nezávislých zdrojů. Jisté je přinejmenším to, že UFC dělá, co může, aby bylo v případě výpadku hlavního zápasu tuhle obří díru kým nahradit. Jak tohle nakonec dopadne, ukáže ale až čas.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Chance

CHANCE - získej 200 Kč ZDARMA

Využij skvělé nabídky sázkových příležitostí - zaregistruj se snadno online a získej bonus 200 Kč zadarmo.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Chance

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Conor McGregor

Conor McGregor stále lidi táhne. White prozrazuje prodeje UFC 303. Těžit z toho bude i Martin Buday

Turnaj UFC 303 se dle očekávání prodává velmi dobře.🤑 McGregor stále lidi očividně táhne.💪 Na eventu roku se představí také Martin Buday.👇

Jon Jones

Jon Jones vysvětluje, proč si trvá na Miocicovi. Aspinall a jeho fanoušci žijí podle Bonese v bludu

Prozatímní šampion těžké váhy Tom Aspinall se vehementně hlásí o zápas s Jonem Jonesem.🫣🏆 Ten má ale plány jasné a prozradil, proč si na...

Karlos Vémola při tréninku

Co je to Oss - kdy a kde se používá

Oss je slovo, chcete-li zkratka, či pozdrav. V bojových sportech má hluboký význam☝. V článku se vydáváme po stopách jeho důležitosti a...