Hlavní zápas Clash of the Stars 9? Ostuda. Fanoušci nelítostně kritizují duel Novotný vs. Godla

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Clash of the Stars na poslední chvíli našlo pro Pavla Novotného náhradu. Souboj se tedy nakonec uskutečnil, přesto si mnozí fanoušci stěžují. Hlavní zápas večera vnímali jako trapnou ostudu.

Novotný a Godla Foto: Clash of the Stars

Hlavní zápas Clashe 9? Blamáž, říkají někteří fanoušci

Vedení Clash of the Stars se muselo během příprav na devátý turnaj potýkat s mnoha nepříjemnostmi a jednou z nich byl i incident s Alešem Bejrem, který se rozhodl do zápasu nenastoupit. Psychopat však nejednal úplně na rovinu, a tak organizace měla na hledání náhrady skutečně málo času. Tomáš Linh Le Sy však připustil, že s něčím podobným je u Bejra třeba počítat, a tak měli náhradu v záloze. Vsaďte si na bojové sporty a získejte registrační bonus.

Ve vysílání B4THECLASH se tedy představil herec Zdeněk Godla, který se rozhodl organizaci i Novotnému na poslední chvíli vytrhnout trn z paty. To se nicméně nelíbilo mnohým fanouškům. Důkazem byla i vlna odchodů z haly, která se před hlavním zápasem uskutečnila.

Zaregistruj se online a vsaď si u Betano

Netrénovaný otylý Godla byl podle nich chabou náhradou za Psychopata Bejra. Fanoušci to nicméně nevyčítají samotnému Godlovi, nýbrž vedení Clashe, a někteří dokonce mluví o tom, že jedinou satisfakcí by bylo vrácení peněz.

„Je ostuda že toto dali vůbec na hlavní kartu velkej dissrespect Clashi za tento zapas kterej nikoho nezajímal a byl to takovej zapas ze zoufalství už jenom kvůli tomu že vyjou jak je Novotny nenaviděnej aby nahnali ty co ho nesnáší traparna,“ psal například jeden z fanoušků k videu na profilu Clash of the Stars.

Zdeněk Godla navzdory vší své odvaze odešel takzvaně na fýzu, přesto se dočkal mnoha pozitivních ohlasů, protože pro mnohé nečekaně vydržel celé kolo. Poté co ho však dohnala netrénovanost, ho musela zcela vyčerpaného odvézt sanitka a Novotný si tak připsal vítězství TKO.

O čistě oslavných reakcích tohle vítězství ale nebylo. Byť mnozí uznali Novotnému snahu a tvrdý trénink, velká část fanoušků chrlila nespokojené či dokonce nenávistné komentáře. Zkrátka očekávali coby hlavní zápas něco jiného.

Nutno ale uznat, že ani Novotný a ani vedení Clashe o takové komplikace jistě nestáli. Lví podíl na celé nešťastné situaci má nahrazovaný Aleš Bejr, kterému se to sice všechno nakonec rozleželo v hlavě, jenže pozdě.

Dny před turnajem Aleš Bejr mluvil o trestním oznámení pro Alexe Cvernu, zdravotních problémech a odstupu ze zápasu, avšak nejspíš nelítostná vlna kritiky ho nakonec přiměla přijet do Prahy a dožadovat se svého hlavního zápasu. Aleš je nicméně tak vrtkavá osobnost, že už mu to zkrátka nikdo nevěřil, a i vůči psychicky připravenému Godlovi by to nebylo úplně fér.

sipka Čtěte také: Kotalík podává protest proti výsledku zápasu v Clashi. Co Cverna předvedl, byla prasárna! říká

I přes to všechno není pochyb, že většina z těch, kdo si koupili na devátý turnaj lístky, chtěli vidět souboj Psychopata Bejra a starosty Řeporyjí a snad i proto nakonec na turnaji došlo k výzvě, kterou pronesl promotér Tomáš Linh Le Sy směrem k Bejrovi. Ať už totiž Psychopat předvádí cokoli, fanoušci ho očividně v kleci Clashe stále chtějí.

„Jedinej důvod, proč jsem si koupil lístky na clash9, byl Bejr, velké zklamání,“ napsal jeden z fanoušků Clash of the Stars, když organizace oznámila coby náhradu Zdeňka Godlu. Uvidíme tedy, zda příště Aleš Bejr aspoň dojde do klece.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se online a sleduj streamy živě na Betano TV

BETANO – získej zdarma 350 Kč za registraci

Dokonči snadnou a rychlou online registraci. Získej 350 Kč zdarma za ověření účtu a sleduj livestreamy 1. fotbalové ligy zdarma.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Bojovník Clash of the Stars Karlos Benda

Kdy a kde bude Clash of the Stars 10: datum, místo, zápasy, vstupenky a live stream

Jubilejní turnaj Clash of the Stars 10 ✔️ již zná svůj termín a místo konání. V tomto článku najdete datum i aktuální informace o...

Ondřej Novotný

Ondřej Novotný vysvětluje, jak to bylo s jeho údajným zájmem o místo mezi investory Clash of the Stars

Usiloval promotér OKTAGONu o místo mezi investory Clash of the Stars?⭐ Ondřej Novotný prozradil, jak si rozhovor na toto téma pamatuje on.

Alex Cverna posílá vzkaz Kinclovi

Těžkotonážník Alex Cverna posílá ostrý vzkaz Patrikovi Kinclovi. Co se Cverminátora dotklo?

Oheň na střeše a výzva na zápas. Alexandr Cverminátor Cverna zaznamenal vyjádření OKTAGON šampiona Patrika Kincla a rozhodl se reagovat....