Felipe Lima bleskově mění stáj. Už tento víkend zabojuje v UFC. Kdo ho nahradí v Bratislavě?

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Zatímco se Jonas Magard a fanoušci OKTAGONu těšili na odvetnou řežbu v Bratislavě, v zákulisí se děly velké změny. Felipe Lima už si v Bratislavě nezabobuje, místo toho ho podle všeho čeká Rijád.

Lima vs. Magard 2 nebude Foto: OKTAGON MMA

Lima stoupá do nejvyšší ligy

Organizace OKTAGON si pro fanoušky naplánovala na bratislavský letní turnaj lákavou kartu v čele s odvetou Magard vs. Lima. Ve světě MMA je ale vše vrtkavé, a tak se téhle titulové bitvy nakonec nedočkáme.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Tipsportu

„Na základě dohody, dlouhodobé smlouvy a dobrých vztahů,  jsme uvolnili šampiona bantamu Felipe LIMU pro zápas na blížící se turnaj UFC Riyadh. Přejeme mu hodně štěstí,“ oznámil OKTAGON na sociálních sítích.

Lima však rozhodně ztrácet čas nehodlá. Nejenže se chystá do nejprestižnější organizace světa, UFC se ale rozhodlo nového bojovníka nasadit ihned do akce a Lima se představí už v sobotním turnaji v Rijádu, kde nastoupí proti Muhammadu Naimovi.

Pro Limu jsou to jistě dobré zprávy, nicméně pro OKTAGON, Jonase Magarda a fanoušky žluto-černé organizace už tolik ne. Tu teď čeká nelehká úloha najít náhradu. „Pracujeme na tom, abychom vám doručili adekvátní zápasovou náhradu a turnaj v BRATISLAVĚ  byl ozdobou vašeho léta,“ slibuje OKTAGON fanouškům.

Kdo tedy připadá v úvahu? Žebříček bantamu je sice plný šikovných bojovníků, žádný ale nedosahuje kvalit ani skóré odcházejícího Limy. Je tedy dost možné, že organizace sáhne po někom mimo ranking. Spekuluje se například o nástupu Tomáše Deáka, kterého by Bratislava jistě ocenila, koho však nakonec OKTAGON fanouškům doručí, se teprve dozvíme.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Alex Pereira

VIDEO: Tohle je bezprostřední reakce Alexe Pereiry na odvetu. Jak se porve s dlouhou cestou a shazováním?

Pro Pereiru s Procházkou byla zpráva o odvetě stejně nečekaná jako pro fanoušky.🤼‍♂️ O tom svědčí i Pereirova reakce, kterou můžete vidět v...

Jiří Procházka

Jiří Procházka popisuje obligátní kolečko rituálů a povinností. Rutinu tentokrát nabourá jedna novinka

UFC si pro fanoušky Jiřího Procházky připravilo milé překvapení. Jirka znovu zabojuje o pás.💪 Jak vypadají jeho dny před odjezdem do Vegas...

Pavol Hrivňák

Zařadil se k elitní světové společnosti. Neporažený šampion Hřivňák touží po dalším úspěchu

Do revoluční show vstupuje s ambicí navázat na dosavadní úspěchy Pavol Hrivňák. Český reprezentant se na profesionální úrovni stále pyšní...